Kesin bilerek yaptiiiiiiiBak sen nevoşa yımırtanınnn ne işi var orada
Bende iyiyim canım sağ olİyiyim abla çok şükür sen nasılsın
Yargı maşaallahh arka sokaklar gibiYarışamaz gibi
Yok yok yapmazzzz ben bilirimmKesin bilerek yaptiiiiiii
Hepsini geçerim ama artık onur belgesi alamam diğer donemler gibi.. zor çalıştım zaten sınavlara. Cocuklarla zahmetli oluyor öğlen yyumuyorlar ya.Geçmiş olsun canım
İyi hadi hayırlı olsun nasıl geçti
Bende iyiyim çok şükür
Benimde haftaya sınavım var
Hayırlısı olsun canımHepsini geçerim ama artık onur belgesi alamam diğer donemler gibi.. zor çalıştım zaten sınavlara. Cocuklarla zahmetli oluyor öğlen yyumuyorlar ya.
hafta sonu yapacağımmm
ablaa beni etiketleyince dedim ki oylama başladı galiba
Sende başka kategoride yemek yapsana becerikilisinGördüğüme göre ben hariç herkesin vardi hadi yapın da gorelim
10 gün var oylamayaablaa beni etiketleyince dedim ki oylama başladı galiba
Ben sunumum yok canım ellerinize sağlık. Mesela yarın firinda tepsi kebabı yapcam 🍽Sende başka kategoride yemek yapsana becerikilisin
Şunum işleri burada yemek yaptıkça gelişiyor benim ilk tatlı yarışmasında hiç olmamış tı meselâBen sunumum yok canım ellerinize sağlık. Mesela yarın firinda tepsi kebabı yapcam 🍽misafirim var
Annem mesela tabakları seçer, pilavı ters çevirir vs ben küçük kase pilav nerde iki kase koyuyorum çocuğumla eşimeŞunum işleri burada yemek yaptıkça gelişiyor benim ilk tatlı yarışmasında hiç olmamış tı meselâ
Tamam inşallah unutmahafta sonu yapacağımmmbu sefer kafam dağılmadan resimler tamam olacak inşallah
Ne yapıyorsun dedimablaa beni etiketleyince dedim ki oylama başladı galiba