- 13 Ağustos 2022
- 6.283
- 25.884
Merak edilmeyecek kadın mısın sen aşkolsunSelam canlarmerak edilmediğimi farkettim,bu beni üzer internete biraz ara vermeye karar verdim. ins başarabilirim. Seviliyorsunuz, beni unutmayın arada cee ee yaparım
Selam canım. Kaç kere mesaj atsam mı diye düşündüm ama ders çalışıyorsun diye atmadımSelam canlarmerak edilmediğimi farkettim,bu beni üzer internete biraz ara vermeye karar verdim. ins başarabilirim. Seviliyorsunuz, beni unutmayın arada cee ee yaparım
Canım canom evet az bir süre kaldı, internette çok vakit kaybediyorum. Artık taşın altına elimi koymam gerektiğine karar verdim, biraz mücadele edicemSelam canım. Kaç kere mesaj atsam mı siye düşündüm ama ders çalışıyorsun diye atmadım
İnşallah başarıyla üstesinden gelirsinCanım canom evet az bir süre kaldı, internette çok vakit kaybediyorum. Artık taşın altına elimi koymam gerektiğine karar verdim, biraz mücadele edicem
Sen dersine bak canımSelam canlarmerak edilmediğimi farkettim,bu beni üzer internete biraz ara vermeye karar verdim. ins başarabilirim. Seviliyorsunuz, beni unutmayın arada cee ee yaparım
O kim aşko ? Tanımıyorum, sildik gittiAşko hemen siliyoruz
Allah gönlüne göre versin hemşomSelam canlarmerak edilmediğimi farkettim,bu beni üzer internete biraz ara vermeye karar verdim. ins başarabilirim. Seviliyorsunuz, beni unutmayın arada cee ee yaparım
Ama dedikoduyu Nevreste de biliyorO kim aşko ? Tanımıyorum, sildik gitti
Dur karıştırmaAma dedikoduyu Nevreste de biliyor
Ama dedikoduyu Nevreste de biliyor
Valla zennam peripella da iş bitiyor
Aşko az kaldı kokusu çıkar
Aşko kendi söylesin. Bize yazmış kaybolmuşO zaman emeklilik yaşım gelmiş, ben kaçar
Ultra zengo Margaret miOooo eskilerden bir arkadaş bize yemek yapmış
Havalı havalı geliyor
Bana ne ,zaten merak etmiyorum Zano'mValla zennam peripella da iş bitiyor
Eski diyorum
Tahmin ettim bir şey de neyse ,aman bilesim yok aşko vallaAşko kendi söylesin. Bize yazmış kaybolmuş