Aır clımber * step aleti - ayda 8 kilo

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Arkadaşlar Merhaba uzun zamandır bu ürünü araştırıyorum hakkında yazılanlar çok iyi Aranızda kullanan bi bilgisi olan varmı :KK50:

$air-climber-step-aleti-2-30374.jpg

$air-climber-step-aleti-6-30378.jpg

Açıklaması ;

[BBu cihaz sayesinde vücudunuzdaki fazla yağlar parçalanır. Günde 20 dakika kullanım ile fazla yağlarınızdan kurtulalarak ideal vücut ölçülerine sahip olabilirsiniz
.
Konforlu ve ergonomik yapısı sayesinde kullanımı oldukça rahattır.

AirClimber hafiftir, kolay taşınabilir, fazla yer kaplamaz ve montaj gerektirmez.

AirClimber Kardiyo çalışması çerçevesinde direnç sistemi uygulayarak tüm vücudunuzun sıkı ve formda kalmasını sağlar.

Kullanımı son derece kolay bir fitness aletidir. Kolay hareket eden yapısı sayesinde AirClimber kalçalarınızın, basenlerinizin bel ve göbek bölgenizin incelmesini sağlar.

Aletin hava kompresorlü yapısı dizlere ve ayak bileklerine basınç oluşmasını engeller,daha uzun süre ağrısız ve acısız spor yapma imkanı sağlar.

Kısa sürede keyifli bir şekilde yağ yakabilirsiniz.! AirClimber Sistemi ile günde sadece 20 dakika step yaparak ayda 8 kilo verebilirsiniz.
Aynı zamanda ekstra güç ipleri sayesinde kollarınızı da çalıştırarak triseps ve bisepslerinizi güçlendirebilirsiniz.
AirClimber hep hayal ettiğiniz tüm vucudunuzu aynı anda çalıştıran bir fitness ürünüdür. Çalışmanızı direnci azaltarak ve arttırarak kişiselleştirebilirsiniz.

Vücudunuzda yaşayacağınız gelişmeleri daha iyi görebilmek için cihaz üzerine entegre edilmiş olan step ve kalori ekranını izleyebilirsiniz.

ABD’de 9650 erkek ve 8520 kadın kullanıcı arasında yapılan araştırmalara göre 20 günlük düzenli kullanım sonucu zayıflama oranları:
$amerikada-satis-rekorlari-kiran-air-climber-step-aleti-artik-turkiyede-3-891.jpg

Air Climber ın 5 fonksiyonlu elektronik bir ekranı bulunmaktadır:

Spor yapılan toplam süre
Adım/Dakika
Toplam step hareketi sayısı
Nabız ölçer
Yakılan toplam kalori.
AirClimber Teknik Özellikleri:

Maksimum kullanıcı ağırlığı: 135 kg
Ürünün Ağırlığı: 12,5 kg
Dijital Gösterge : Zaman, adım/dakika, toplam adım, kalori ve geçiş modu.
Gösterge Tipi : LCD ekran.
Diğer Özellikler : Kaymayan ayaklık,
Step için çift hava körüğü
Lüks kaymayan ayak platformu vardır.

Paket İçeriği;

1 Adet 3 ayrı egzersiz proğramı içeren DVD
1 Adet Uzmanlarca hazırlanmış ekstara diyet proğramı
1 Adet Güç ipi
AirClimber Egzersizi Eğlenceli Kılar!

Tempolu bir müzik eşliğinde hiç sıkılmadan dans eder gibi vakit geçirken kilo kaybedip forma girin!

AirClimber Sistemi ile hava üzerinde adımlarınızı atarken kardiyo yapın, kilo kaybedin ve daha sıkı karın kaslarına sahip olun!

Fitness yaparken ağrıyı ortadan kaldırmak için hava kullanan eğlenceli bir egzersiz aleti, her adımda karbonhidratları yakarken, formsuz vücudu kaldırır ve forma sokar!

Brenda’nın heyecan verici egzersizleri, yağ yakma, komple vücudu forma sokma ve karın egzersizlerini birleştirir ve daha hızlı sonuçlar elde edersiniz. ][/B]

Çok merak ettim bunu ya:44::KK43:

ay ben de çok merak ediyorum bu aleti ama ayda 8 kilo hiç inandırıcı gelmiyor bana ya:KK50: hadi 4 olsun tamam ama bu aleti kullanıp sıkı diyet yapılıra belki 8 olur. kullanan varsa yazar inşallah ben de merak ediyorum:KK31:

İnş canım ya buraya güveniyorum valla alayım mı almayım mı derken bizim kızlara bi sorayım dedimm :KK55: Kullanan yokmuuu huuhuuu:18::KK22:

90 ve üzeri ayda bu aletle 8 kilo verebilir ama daha az kilolular konuda da belirtildiği gibi 3-5 kilo verebilir

evett kızlarrr ben sipariş vermiş bulunmaktayım inş düzenli kullanırım ve sonuçları size yazarımm:KK16:

Tamam canım inş düzenli kullanırım da gerçekci sonuçlar yazabilirim size yetkiler arayıp 1 hafta içinde elimde olcgını söylediler bekliyorumbakalım:KK16:

ayy bende merak ediyorum geldiğinde hemen mesaj at lütfen işe yararsa almak istiyorummmm:KK5:

arkadaşlar slm ben bundan 2 ay önce aldım bu aleti ben 67 iydim 1 haftada hergün 20 dk yaptım iki kilo verdim.sonra üşendim yapmaya...size tavisye ederimm..hamilelikten kalan göbeğim vardı o gitti ve vücudum sıkılastı..bende başlıcam inşş...kolay gelsin

ben kullanıyorum bu aleti 2 hafta oldu sanırım alalı
çok fırsat bulamadım kullanmaya yoğunluk sebebiyle
ama kullanması zevkli bi alet
rutin düzene sokabilirsem sporu faydalı olacağına inanıyorum ben

arkadaşlar slm ben bundan 2 ay önce aldım bu aleti ben 67 iydim 1 haftada hergün 20 dk yaptım iki kilo verdim.sonra üşendim yapmaya...size tavisye ederimm..hamilelikten kalan göbeğim vardı o gitti ve vücudum sıkılastı..bende başlıcam inşş...kolay gelsin

peki diyet yaptın mı yanında canım.bide ne kadara aldın:KK16:

Slm. Ben ürünü 08.05.2012 tarihinde kullanmaya başladım. Kargo parası ile 164,00 tl'ye mal oldu. ürünü kullanmaya başlamadan önce tartıldım 54,9 kiloydum. 10 gün daha kullanıp yine tartılınca sonucu yazarım. Ama şimdiden kilo verip sıkılaştığımı ve göbeğiminde biraz eridiğini gözlemledim.selülitlerde biraz azaldı.öyle çok da düzenli kullanamıyorum.ilk 1 hafta az çalışmak zorunda kalmıştım günde 5 dk. çünkü alışıncaya kadar bacaklarda ağrı oluyor.şimdi ise çok rahat 20 dk ve üzeri çalışabiliyorum. çok yorucu olmuyor. çalışırken bacaklardaki ve göbekteki yanmayı hissediyor insan. Koşu bandına bin basar bu alet. Hem ucuz hem de evde yer tutmuyor.

kızlar ben de kullanıyorum ama henüz düzenli çalışma saatlerim olmadığından ve kullandığım ilaç bel ağrısı yaptığından bi türlü düzene sokamadım kendimi ama kararlıyım her fırsatta yapıcam.

Slm.bugün ürünü alalı 1 ay 8 gün oldu. Bu süre zarfında 20 gün anca tam düzenli olarak kullandım. Başlarken 54.9 kiloydum. Dün tartıldım 51.4 kilo olmuşum yani 3.5 kilo vermişim.kalça 98 cm idi şimdi 96 cm olmuş. Göbek 83 cm idi şimdi 79 olmuş.selülitlerde bayağı azaldı. Ama yememe de dikkat ettim. Bence bu alet güzel. Işe yarıyor.

X