çokda iyi yapmışsınız hatta az bile yapmışsınız,
ben olsaydım kesinlikle yüzüne bakmazdım,
çok üzüldüm yaşadıklarınıza,
ama Allah tan eşinizden yana şansınız gülmüş:teselli:
ne yazıkki herkes anne,baba olamıyor maalesef
Ne hatasi be güzelim.....
Sen yine cok iyi davranmissin....bir baskasi olsaydi senin gibi baba olmaz olsun deyip onun sifatina tükürürdü.....
Annesini kaybetmis bir öksüzün öz evladinin dayak yemesine müsade eden yemek ekmek saklayani destekleyen bir Vicdansiz baban olsa ne olur olmasa ne olur.....
Allah yüzüne bakmis, iyi bir ese ve aileye düsmüssün canim....olanlari unutmaya calis....ve ben olsam böyle bir baba ile kontagimi keser bir daha onun yüzüne bakmazdim...ve aynende söylerdim...pisman olup olmamasi hic umrumda olmazdi, özür dilemeside....bazi seyler icin özür dilemek küfür etmek gibidir....bunun özürü olamaz...
Hayatini yasamaya bak....hic düsünme bunlari artik....Sen esin ve coluk cocugun..gerisi bos....:teselli:
Anneannecigininde Anneninde mekani cennet olsun....Allah rahmet eylesin:Saruboceq:
allah yardımcınız olsun bundan sonra.o acıları umarım bir daha yaşamazsın.Ayrıca bir söz geldi aklıma anası olmayanın babası olmazmışşş
gerçekten çocukluk dönemini çok kötü geçirmişsin.allah senin elinden tutanlardan razı olsun.benim naçizane fikrim babanı al karşına konuş kırgınlıklarını belirt ona.bu aradada söylemeden geçemiycem.hadi baban küsüyorda,karısına ne oluyor.senin üzerinde hakkımı var sanki.onun yüzüne bile bakmaman lazı ama sen yinede babanın hatırına bakıyorsun ana dua etsin
aslında soylenecek cok sey var ama terbıyem musade etmıyor.. Ne sanslısınızkı esınızın aılesı sızı sarıp sarmalamıs. gecmısı bos verın sonucta babanız canınız kanınız ama hayat boyle adaletsız herkes aynı dusunceye,ıyı nıyete sahıp olmuyor maalesef.sımdı sızde bır annesınız emınım cocugunuz olduktan sonra daha da kızmıssınızdır babanıza.o yuzden sarılın esınıze cocugunuza onunuze bakın. sılın babanızı dıyemeyecegım cunku cok zor sılmek. ama unutun yasadıklarınızı. kenarda kosede kalmıs hayırsız bır babam var dersınız..