Ailesine tapan eş

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
203
71
Kızlar merhaba ;
Olayı özetlemek gerekirse kaynana İle mesafeliyim neyse geleceğim die ikidir haber veriyorum ikisinde de kabul etmesi birinde temizlik yapıyormuş halılar yokmuş sonuncu da daha geçen Çarşamba hastayım dedi ben iyileşince seni ararım dedi tmm dedim geçtim bugün eşim diyor hadi hazırlan da annemlere gidelim bende dedim güzelce annen beni kabul etmedi arıcanı söyledi gidemem dedim o zaman çocuğu hazırla biz gideriz dedi ve sonuç gittiler !!!
Bense sinirden köpürüyorum eşimin saymadığını kimse saymaz die
Annen beni aramadı diyorum iyi sen otur annemin aramasını bekle dedi bide dalga geçer gibi
Allah aşkına siz olsanız kocanızın hatrı İçin bile gider miydiniz görüşmeyeli bugün zaten ailesiyle 1 ay oldu anasının kabul etmediği konuşulmuyor ama benim gitmek istememem söz konusu oluyor sinirden öleceğim ya
Çocuğu götürme dedim götürdü görev gibi ayaklarına paso çocuk götürüyoruz ..

Kızlar merhaba ;
Olayı özetlemek gerekirse kaynana İle mesafeliyim neyse geleceğim die ikidir haber veriyorum ikisinde de kabul etmesi birinde temizlik yapıyormuş halılar yokmuş sonuncu da daha geçen Çarşamba hastayım dedi ben iyileşince seni ararım dedi tmm dedim geçtim bugün eşim diyor hadi hazırlan da annemlere gidelim bende dedim güzelce annen beni kabul etmedi arıcanı söyledi gidemem dedim o zaman çocuğu hazırla biz gideriz dedi ve sonuç gittiler !!!
Annen beni aramadı diyorum iyi sen otur annemin aramasını bekle dedi bide dalga geçer gibi
Allah aşkına siz olsanız kocanızın hatrı İçin bile gider miydiniz görüşmeyeli bugün zaten ailesiyle 1 ay oldu anasının kabul etmediği konuşulmuyor ama benim gitmek istememem söz konusu oluyor sinirden öleceğim ya
Takma kafana bırak gitsin.. Benim de başıma geldi bunlar hemde daha ağırları. Şuan çocuklarımı da göndermiyorum, onları da evime kabul etmiyorum çok şükür.

Kızlar merhaba ;
Ben de kayınvalide evine çok gitmem. Bazı sebeplerden dolayı mesafeli durmayı tercih ediyorum. Ancak bir babaanne ile torunu arasına giremem. Aralarına girilmesi gereken bir konu da Allah korusun olursa o zaman durumlar değişir zaten. Ancak sizin meselede o tarz bir şey yok. O yüzden aranizda ne yaşanırsa yaşansın çok kritik bir şey olmadığı sürece çocuğunuzun ilişkisine karışmayın
Bu arada madem mesafelisiniz siz niye iki defa üst üste gitmek için iletişime geçiyorsunuz onu da anlamadım. Kayınvalidenizin yaptığı bana yapılsa ben de alinirim bu arada. Başından savar gibi davranmis ama bosverin onun saygısızlığı. Gitsin gelsin eşiniz ve çocuğunuz. Siz de kafanızı dinleyin..

Bizler kusursuz gelinler değiliz kayınvalideler de öyle benim kayınvalide de rahatsız olur ziyaretlerimizden bir an önce göndermek için elinden geleni yapar gitmesek de şikayet eder dört beş haftada bir gider iki üç saat kalırız oğlu daha sık gider ayda bir de çağırırım bir sebeple takılmayın canınıza yazık

Kızlar merhaba ;
Eş böyle olunca kimse saymıyor maalesef. Sorun eşinizde ...

Bos yere huzursuzluk yaratmada bizim kadınlarımızın ustune yok:) giyin git otur gel işte amaaannnnn yok aradi aramadi istedi istemedi, kendinizi kura kura hasta ediyorsunuz.
Valla benim eşim anasını göresi gelince bana der ki gel gidelim bir çay içer döneriz, hiç takılmam beni çağırıyor mu çağırmıyor mu , gider çayımı pastamı yer mesafeli güzelce oturur çıkar evime gelirim , eşime desem ki annen beni aramıyor, istemiyir falan filan mecbur kendisi tek gider e bu da benim işime gelmez ortada torun var , kızımı da tek göndermek istemem o yüzden bir misafir gibi gider gelirim , bunları yaş aldıkça öğrendik şükür😅bence çok sıcak veya soğuk ilişkiler evliliklere zarar veriyor en güzeli ılık ve mesafeli olmak, normalde evine, çocuğuna vs karışmıyorsa çok da takmayacaksın...

ben olsam giderdim, o da yüzü varsa müsait olduğu halde aramadığı için mahcup olurdu. yüzü yoksa da oğlum gelsin gelinim gelmesin gibi bir istek hakkının olmadığını görmüş olurdu. boşa gerilmiş boşa eşinizle tartışmışsınız. adamın haftada bir annesine gitmesi de anneye tapmak sayılmaz bence (sadece bu konu üzerine söylüyorum)

Siz neden sürekli eşinizin ve çocuğunuzun kvye gitmesiyle ilgili konu açıyosunuz? Ben mesafeliyim diyorsunuz adam da sizi zorlamıyor görüşmeye. Ama herhalde ben siteye üye olduğumdan beri siz düzenli aralıklarla eşiniz annesine gidiyor diye sinir krizi geçiriyosunuz. hayır sizi zorlasa anlayacam onu da yapmıyor ama siz sürekli sinir krizi geçiriyosunuz

Valla benim eşim anasını göresi gelince bana der ki gel gidelim bir çay içer döneriz, hiç takılmam beni çağırıyor mu çağırmıyor mu , gider çayımı pastamı yer mesafeli güzelce oturur çıkar evime gelirim , eşime desem ki annen beni aramıyor falan filan mecbur kendisi tek gider e bu da benim işime gelmez ortada torun var , kızımı da tek göndermek istemem o yüzden bir misafir gibi gider gelirim , bunları yaş aldıkça öğrendik şükür😅bence çok sıcak veya soğuk ilişkiler evliliklere zarar veriyor en güzeli ılık ve mesafeli olmak, normalde evine, çocuğuna vs karışmıyorsa çok da takmayacaksın...
Bizim millette bosanmalarin çoğu senin anan benim anam kavgası yüzünden zaten.

Sevmiyorsan da icten ice yok say yani adama surekli anasi sikayet edilmez ki; atsin miii, satsin miiii?

iki gül yüzüne yalandan bitti gitti amannn

Kaynana aşkına bak😄 kabul etmemiş hatta gitmemişsin bu kadar seviyor musun😬
Ask değil o ne bak biliyor musun, kabul etmedigi icin icten ice seviniliyor, kavga cikaracak, adama fistekleyecek bir sey oldugu için eller ovusturuluyor şöyle bi, sen simdi naneyi yemedin miiii diye hayaller kuruluyor, geri tepince de boyle adam yalniz gidiyor naparsan yap diyor.

Çocuğu yaparken kimlerle kan bağı olacağını biliyordunuz sonuçta. Sizi gel diye kolunuzdan tutan da yok, keyfinize baksanıza, ne güzel alıyor çocuğu başınızdan bir günlüğüne, o arada bi işinizi gücünüzü görün, arkadaşınıza falan gidin, ya da devrilin yatın akşama kadar, iş mi lazım size?

Kızlar merhaba ;
İkisi gitsin siz de TV kahve keyfi yapın.

Eşin ve çocuğun her ailesine gittiğinde sıkıntıdan konu açıyorsun bence. Bakım yap, kendine bak, miss. Bırak gitsin.

X