Ailesine fazlaca düşkünlüğü gözümü korkuttu

Sabah konuştuk devam edemeyeceğimi söyledim. Etrafımdakiler de ayrılmam konusunda uyardı. Birbirimizi sildik sonra da baktım beni her yerden engellemiş. Burada yazılanları okuyunca ileride neler yaşayacağımı gördüm sanki daha çok korktum. Babasının lafının üstüne laf söyleyemeyen, evliliği onun istediği gibi sürdüren biriyle yapamazdım. Etrafımdakiler "babası psikopat mı pek normal değil başını yakarlar, gözü açık birini de istemezler." dedi. Zaten ben de evliliğe hemen yanaşan biri olmadığım için babası da beni beğenmemiştir. Aman beğenmezse beğenemesin. Kukla arıyorlar ama ben kukla değilim.

Başkasının evladı üzerinde kendilerinde gördüğü hakka bak
Ya sen kimsin ailemle ilgili plan yapacaksın hadsiz
Karısını istediği gibi ezmiş sıra oğlunda
Onada hallice bir modern cariye köle bulmakta
Konu sahibi eğer kendine bunu yakıştırıyorsan hiç durma evlen

bu ne ya babasına ne senın whatsapta olmandan, işi gücü bırakmıs senı mı takıp edıyor.
bak ben bunu esımın annesınde yaşadım sürekli görüşme isteği, mıçmıç her whatsapa gırmemde cevrım ıcı olurdum yazardı delırttıler benı en son bır kere evde sınır krızı gecırdım ve telefonumu kırdım.
ben asla baskı altında yaşayamam. evımıde uzaga tasıdım (kı benım oncekı evımde cok yakın degıldı ona ragmen hep ıcımızde olmak ıstedı annesi )
aılene gıdemezsın ne demek ya.... !!! asla kabul etmeyın
yasınız cok kucuk zaten kendınıze yazık etmeyinn....

Bu konu daha önce de açılmıştı...

Kabul etmedim bitirdim ayrıldım. Burada yazılanlardan sonra da düşündüm ki babası oğlunun evliliğinde her zaman ön planda olacak bir adam. Başkası olursa hayatında ona da aynısını yapacak, babası yüzünden eşiyle sürekli kavga edecek. Hiç huzuru olmayacak. Ben o kişi olmak istemiyorum. Babası oğlunun iyiliğini düşünmüyor, sorsan düşünüyorum der ama iyiliğini düşünen adam bunları yapmazdı. Bırak kendi kararlarını kendi versin ama yok öyle yetiştirmiş o ölene kadar da böyle devam edecek. Oğlu da zaten babasından ödü kopuyor. Benim de babam var ama hiçbir zaman o kadar korkmadım, o kadar baskı kurmadı üzerimde.

Başta barışır barışmaz neden aileyle tanışmaya gittiniz önce bir iyice ilişkinizden emin olsaydınız, hem ailesi de biliyorsa ayrıldığınızı hemen sonrasında tanışmayın önce bir ilişki rayına otursaydı falan diyecektim.
Ama tanışmanız iyi olmuş, en azından normal bir ailesinin olmadığını anlamış oldunuz.
Babasının wpa kadar size dikkat etmesi ve sevgilinizin karşısında susması falan hiç sağlıklı gelmedi.
Ayrılmazsanız da lütfen en azından uzun bir süre iyice gözlemleyin acele etmeyin, çünkü bence başka sorunlar da çıkacak en azından görüp vazgeçmiş olursunuz.
Sakın ciddi bir adım atmayın.

Ayrılmışsınız zaten aman sakın kandırmasına izin vermeyin.
Siz de onu engelleyin bitirin.
Bu çocukla evlenme ihtimalini cümle içinde dahi kurmayın, o derece kötü.

Aman bacım cahil insanlardan Uzak dur, koca herif olmuş gelin adayının WhatsApp ini takip ediyor ve çok giriyor girmesin diye uyartma hadsizligini gösteriyor ve oğlan da bunu sana iletiyor!!!! cahil oğlu cahil, görgüsüz oğlu görgüsüz... kendin üret artık,anne babana böyle üzüntü yaşatma,muhatap etme böyle insanlara

Burada konu ailesine düşkünlük değil , düşkün olmak ayrı bir şey her dediklerini düşünmeden yapmak , sorgulamamak farklı bir şey. Böyle insanlar ailesine uzak olsa da bu şekilde yetiştikleri için sorumluluk alamazlar genelde. Babasının işi mi yok size bakıyor Whatsapp da ne kadar kaldığınıza bakıyor bunu yapan bir insan normal olamaz. Aile bireyleri arasında sınır denen bir şey yok sanırım hepsi tek beden gibi davranıyorlar. Evlenir bir de yakın oturursanız olur olmaz anahtarla rahatça evinize de girerler.Kendinize yazık edersiniz.

Ayrılırken keşke buradan da faydalanarak yanlışlarını söyleseydiniz.Babasının yaptığı terbiyesizliği de (aynen böyle diyerek) söyleseydiniz.Bugün anlamaz ilerde bir gün belki anlardı ...

Arkana bir sn bile bakmadan uzaklaş, kaç kaç kaç.

sizin gibi kizlara o kadar cok kiziyorum ki. sanki padisah soyu gibi evlerine seni incelemeleri icin gitmissin. bir de sana soyle yap boyle yap diyorlar. cok buyuk saygisizlik bence. senin anne baban yok mu? neden aileler birbirini tanimadan sen erkek ailesinin ayagina gidiyorsun. kendini niye begendirmeye calisiyorsun. ben esimle tanistigim zamanlar annesi evine davet etmek istemisti, ben aileler tanismadan asla gitmedim evlerine. cekindigim icin degil, sartlarin esit olmasini istedigim icin. kendi kizim da boyle gitse gorusse cok uzulurdum.

Son düzenleme:
Arkana bakmadan kaç ailesine düşkün erkek çok ama çok zor 4 yıllık evliyim kira parasını bile babasına vermişti hep ailesi önce gelir

Ablacım kaç kaç adamın karakteri oturmamış bundan koca değil çocuk olmaz bu daha anasının memesinden ayrılmamış ki.
Babası ne alaka ya kendi fikri yokmuymuş omurgasız bu sakın kanma babasına seni savunamıyor.

Sadece gözünü mü korkutuyor gerçekten okurken sinirlendim kaç oradan engelle her yerden uzaklaş aman diyim daha biraz önce buna benzer bir konu okudum ama kadın için iş işten geçmişti boşanmak istiyor şimdi aile düşkünlüğünün de bir seviyesi sınırı olmalı ki olamıyor bu tarz kişilerde maalesef asla da değiştiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…