Ailesine fazlaca düşkünlüğü gözümü korkuttu

Bunda düşünecek fazala birşey yok zaten,direk ayrılacaksın.
Babasıda kim ki takip etme hakkını kendinde buluyor,öküzün önde gideni.
Darlinginde şimdiden havalanmış,horoz gibi ötmeye başlamış ibiği kopasıca ..

Koşarak uzaklaş kaynana zorken babası daha zor

Bu ne baskı, bu ne hadsiz tavırlar, erkek dediğiniz az ağır olur, biraz geride durur. Whatsapp’tan sizi takip ediyor bir de haber yolluyor. Evlenirseniz iki adet kaynananız olacak gibi duruyor, küçük kız da şirret çıkarsa etti mi size üç kaynana. Hiç hoşlanmadım.

Arkana bakmadan kaç

Anlattığın kadarıyla, o evde boynunu bükmüş oturan bir kv adayı ve her yaptığına karışılan bir görümce adayı gözümün önüne geldi. O ikiliye katılmak istemiyorsan, hiç durma kaç, o erkek kişisine de söyle babası whatsapp' dan yeni adayları takip etsin, bu aile senin ömrünü yer. Gerçekten söylüyorum, kaç kızım durma...

Adamın falsosu bir değilki bin olmuş.

Ne olursa olsun kıskanç olmayacaksın
Saygılı sevgili olacaksın
Whatsaapta zaman geçirmeyeceksin
Ailenin yanına gidemezsin
Bize yakın oturacaksın

Birinin bu aileye köleliğin kalktığını söylemesi lazım.

Yatın kalkın şansınıza şükredin. Tüm bunları evlilik yoluna girmeden görmüşsünüz. Bu aileden koşarak uzaklaşın.
Çoğu erkek evlenince kök ailesine daha da düşkün oluyor. Ki sevgiliyle böyle olan bir adamı evlenince hayal bile edemiyorum.
Ayrıca babası neyin kafasını yaşıyor? Nasıl bir kafayı yemişlik bu? Sizi takibe alıyor falan. Saçma sapan işler, kaç yaşında adam. Yürüsün gitsin ya, çok sinir oldum.
Kendinizi biraz seviyorsanız, biraz saygınız varsa koşarak uzaklaşın.

Sevgilim deyip durma şuna Allah aşkına öf
İğrençler tek kelimeyle böyle birinden ışık hızıyla soğuman lazım nasıl seviyorsun.
Whatsaapı kontrol etmek nedir ya tövbe esttt....

Babanın whatsapp takibi yaptığı bi konu okumuştum sanki daha önce O konu da sizin miydi bilmiyorum ama bu aile sizi üzer

Arkana bile bakmadan kaç.

Ailesi ile tanışmanız çok iyi olmuş. Her ayrıldığınızda bir umut diyerek barışmışsınız ama bu sefer bir umudunuz ya da aklınızda acaba sorusu olmaz. Babası korkunç biri, daha ortada bir resmiyet yokken böyle baskı yapan biri size, evliliğinize daha beterini yapar.

Var ya iyi ki ailesiyle tanıştın aynen. Nişanda sözde böyle görseydin daha çom üzülürdün. Arkana bakmadan kaç, hiç düşünme. Biz de bu süreçleri geçirdik böyle şeyler yaşamadık.

Bir de o kadar gençsin ki... 30 olcam halen daha düşünüyorum erken mi evlilik için diye. İş sahibi olmadan asla evlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…