- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Bunda düşünecek fazala birşey yok zaten,direk ayrılacaksın.Birkaç yıllık bir ilişkim var, ben 22 o 25 yaşında. Birlikte olduğumuz süre içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Yine ayrılmıştık fakat bir ay sonra tekrar mesaj attı, barıştık. Beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, ben de zaten acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir seyler olsa bizden olur mu diye düşünüyordum. Arkadaşlarım biraz karşı çıktı bu duruma "Ayrıldınız seni üzdü bir anda ailesiyle tanıştırmak istemesi ne hemen niye kabul ettin?" dediler. Barıştığımızdan iki hafta sonra tanışmaya gittim. Elim boş gitmeyeyim diye tatlımı da aldım yolda, onları önemsediğimi göstermek istedim. Kendisi evin tek erkek çocuğu bir de benden bir yaş küçük bir kız kardeşi var. Babası TCDD'de çalışıyor, evleri tek katlı lojman. Durumları iyi güzel bir arabaları var. Çok heyecanlıydım, babası soru yağmuruna tutunca heyecanım iki kat arttı. Evde babasının sesi daha çok çıkıyor fazla dominant, bunu ilk on dakika içinde anladım. Annesi daha mülayim duruyor ama tabii tanımadan bilemem. Babasıyla bir ara baş başa kaldık "bak kızım ne olursa kıskanç olmayacaksın, saygılı sevgili olacaksın. Bir de bu işler uzatmaya gelmez ailenle tanışalım bir an önce yüzükleri takalım." dedi. Ama ben evliliği henuz düşünmüyordum üniversite okuduğum için ve bi de ailem de kabul etmezdi zaten. Babası pek memnun olmadı benim tavrımdan, aceleye getirmek bir an önce halledelim bitsin kafasında bir adam. Hoşuma gitmedi ama sevgilimle konuşurum bir şekilde hallederiz diye düşündüm. Neyse annesine yardım ettim sofrayı kurduk, öğle yemeğine uygun şeyler hazırlamıştı. Yemekten sonra bulaşıklara da yardım ettim ve kalktık. Arada bir "babam soruyor ailesine bahsetmiş mi nolacak deyip duruyor" demelere başladı. Ben istiyorun lafı hiç yok ailem soruyor demesi sinirimi bozdu, sanki ailesinin zoruyla evlenecekmis gibi. Sonra bir gün sevgilim whatsApp'tan bana şunları dedi: "Babam senin sürekli whatsApp'ta olduğunu fark etmiş, seni takip ediyor o kadar WhatsApp'a girmesin diyor." dedi. Bu lafları duyduktan sonra ben afalladım. Neden babasının lafını bana getiriyor, neden babasi böyle bir şey dediğinde işi vardır demiyor diye düşündüm. Babasının lafından çıkamayan biri bunu epey anladım. Babası ne derse o olacak. Babasının yanında babasi müsaade etmezse konuşmayacak biri, yani kedi kesiliyor resmen. Genel olarak ailesine de bir düşkünlüğü var. Aileme yakın yaşarız evlenince diyor ama ben pek istemiyorum. Bana da "sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin." diyor. Seninki aile benimki ne dedim ben de. Soğudum iyice bu hareketlerinden sonra ve bu kadar aileci olması da gözümü korkuttu açıkçası. Devam etmeyi düşünmüyorum kararımda haklı miyim?
Arkana bakmadan kaçBirkaç yıllık bir ilişkim var, ben 22 o 25 yaşında. Birlikte olduğumuz süre içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Yine ayrılmıştık fakat bir ay sonra tekrar mesaj attı, barıştık. Beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, ben de zaten acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir seyler olsa bizden olur mu diye düşünüyordum. Arkadaşlarım biraz karşı çıktı bu duruma "Ayrıldınız seni üzdü bir anda ailesiyle tanıştırmak istemesi ne hemen niye kabul ettin?" dediler. Barıştığımızdan iki hafta sonra tanışmaya gittim. Elim boş gitmeyeyim diye tatlımı da aldım yolda, onları önemsediğimi göstermek istedim. Kendisi evin tek erkek çocuğu bir de benden bir yaş küçük bir kız kardeşi var. Babası TCDD'de çalışıyor, evleri tek katlı lojman. Durumları iyi güzel bir arabaları var. Çok heyecanlıydım, babası soru yağmuruna tutunca heyecanım iki kat arttı. Evde babasının sesi daha çok çıkıyor fazla dominant, bunu ilk on dakika içinde anladım. Annesi daha mülayim duruyor ama tabii tanımadan bilemem. Babasıyla bir ara baş başa kaldık "bak kızım ne olursa kıskanç olmayacaksın, saygılı sevgili olacaksın. Bir de bu işler uzatmaya gelmez ailenle tanışalım bir an önce yüzükleri takalım." dedi. Ama ben evliliği henuz düşünmüyordum üniversite okuduğum için ve bi de ailem de kabul etmezdi zaten. Babası pek memnun olmadı benim tavrımdan, aceleye getirmek bir an önce halledelim bitsin kafasında bir adam. Hoşuma gitmedi ama sevgilimle konuşurum bir şekilde hallederiz diye düşündüm. Neyse annesine yardım ettim sofrayı kurduk, öğle yemeğine uygun şeyler hazırlamıştı. Yemekten sonra bulaşıklara da yardım ettim ve kalktık. Arada bir "babam soruyor ailesine bahsetmiş mi nolacak deyip duruyor" demelere başladı. Ben istiyorun lafı hiç yok ailem soruyor demesi sinirimi bozdu, sanki ailesinin zoruyla evlenecekmis gibi. Sonra bir gün sevgilim whatsApp'tan bana şunları dedi: "Babam senin sürekli whatsApp'ta olduğunu fark etmiş, seni takip ediyor o kadar WhatsApp'a girmesin diyor." dedi. Bu lafları duyduktan sonra ben afalladım. Neden babasının lafını bana getiriyor, neden babasi böyle bir şey dediğinde işi vardır demiyor diye düşündüm. Babasının lafından çıkamayan biri bunu epey anladım. Babası ne derse o olacak. Babasının yanında babasi müsaade etmezse konuşmayacak biri, yani kedi kesiliyor resmen. Genel olarak ailesine de bir düşkünlüğü var. Aileme yakın yaşarız evlenince diyor ama ben pek istemiyorum. Bana da "sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin." diyor. Seninki aile benimki ne dedim ben de. Soğudum iyice bu hareketlerinden sonra ve bu kadar aileci olması da gözümü korkuttu açıkçası. Devam etmeyi düşünmüyorum kararımda haklı miyim?
Sevgilim deyip durma şuna Allah aşkına öfTanıştıktan sonra aklım daha çok başıma geldi çok şükür. Sevgilimin hareketlerini görünce de anladım ki ailecek bu hayatı bana zindan ederler. Kendisini seviyorum ama hayalimdeki evlilik olmayacaksa ne kadar seversem seveyim bitireceğim. Bir ömür mutsuz olmaktan iyidir.
O adam kesin karısını dovuyordurAilecek manyak sanirsam bunlar kac kac kacccccccccccc
Arkana bile bakmadan kaç.Birkaç yıllık bir ilişkim var, ben 22 o 25 yaşında. Birlikte olduğumuz süre içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Yine ayrılmıştık fakat bir ay sonra tekrar mesaj attı, barıştık. Beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, ben de zaten acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir seyler olsa bizden olur mu diye düşünüyordum. Arkadaşlarım biraz karşı çıktı bu duruma "Ayrıldınız seni üzdü bir anda ailesiyle tanıştırmak istemesi ne hemen niye kabul ettin?" dediler. Barıştığımızdan iki hafta sonra tanışmaya gittim. Elim boş gitmeyeyim diye tatlımı da aldım yolda, onları önemsediğimi göstermek istedim. Kendisi evin tek erkek çocuğu bir de benden bir yaş küçük bir kız kardeşi var. Babası TCDD'de çalışıyor, evleri tek katlı lojman. Durumları iyi güzel bir arabaları var. Çok heyecanlıydım, babası soru yağmuruna tutunca heyecanım iki kat arttı. Evde babasının sesi daha çok çıkıyor fazla dominant, bunu ilk on dakika içinde anladım. Annesi daha mülayim duruyor ama tabii tanımadan bilemem. Babasıyla bir ara baş başa kaldık "bak kızım ne olursa kıskanç olmayacaksın, saygılı sevgili olacaksın. Bir de bu işler uzatmaya gelmez ailenle tanışalım bir an önce yüzükleri takalım." dedi. Ama ben evliliği henuz düşünmüyordum üniversite okuduğum için ve bi de ailem de kabul etmezdi zaten. Babası pek memnun olmadı benim tavrımdan, aceleye getirmek bir an önce halledelim bitsin kafasında bir adam. Hoşuma gitmedi ama sevgilimle konuşurum bir şekilde hallederiz diye düşündüm. Neyse annesine yardım ettim sofrayı kurduk, öğle yemeğine uygun şeyler hazırlamıştı. Yemekten sonra bulaşıklara da yardım ettim ve kalktık. Arada bir "babam soruyor ailesine bahsetmiş mi nolacak deyip duruyor" demelere başladı. Ben istiyorun lafı hiç yok ailem soruyor demesi sinirimi bozdu, sanki ailesinin zoruyla evlenecekmis gibi. Sonra bir gün sevgilim whatsApp'tan bana şunları dedi: "Babam senin sürekli whatsApp'ta olduğunu fark etmiş, seni takip ediyor o kadar WhatsApp'a girmesin diyor." dedi. Bu lafları duyduktan sonra ben afalladım. Neden babasının lafını bana getiriyor, neden babasi böyle bir şey dediğinde işi vardır demiyor diye düşündüm. Babasının lafından çıkamayan biri bunu epey anladım. Babası ne derse o olacak. Babasının yanında babasi müsaade etmezse konuşmayacak biri, yani kedi kesiliyor resmen. Genel olarak ailesine de bir düşkünlüğü var. Aileme yakın yaşarız evlenince diyor ama ben pek istemiyorum. Bana da "sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin." diyor. Seninki aile benimki ne dedim ben de. Soğudum iyice bu hareketlerinden sonra ve bu kadar aileci olması da gözümü korkuttu açıkçası. Devam etmeyi düşünmüyorum kararımda haklı miyim?
Ailesi ile tanışmanız çok iyi olmuş. Her ayrıldığınızda bir umut diyerek barışmışsınız ama bu sefer bir umudunuz ya da aklınızda acaba sorusu olmaz. Babası korkunç biri, daha ortada bir resmiyet yokken böyle baskı yapan biri size, evliliğinize daha beterini yapar.Birkaç yıllık bir ilişkim var, ben 22 o 25 yaşında. Birlikte olduğumuz süre içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Yine ayrılmıştık fakat bir ay sonra tekrar mesaj attı, barıştık. Beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, ben de zaten acaba ailesiyle tanışsam ciddi bir seyler olsa bizden olur mu diye düşünüyordum. Arkadaşlarım biraz karşı çıktı bu duruma "Ayrıldınız seni üzdü bir anda ailesiyle tanıştırmak istemesi ne hemen niye kabul ettin?" dediler. Barıştığımızdan iki hafta sonra tanışmaya gittim. Elim boş gitmeyeyim diye tatlımı da aldım yolda, onları önemsediğimi göstermek istedim. Kendisi evin tek erkek çocuğu bir de benden bir yaş küçük bir kız kardeşi var. Babası TCDD'de çalışıyor, evleri tek katlı lojman. Durumları iyi güzel bir arabaları var. Çok heyecanlıydım, babası soru yağmuruna tutunca heyecanım iki kat arttı. Evde babasının sesi daha çok çıkıyor fazla dominant, bunu ilk on dakika içinde anladım. Annesi daha mülayim duruyor ama tabii tanımadan bilemem. Babasıyla bir ara baş başa kaldık "bak kızım ne olursa kıskanç olmayacaksın, saygılı sevgili olacaksın. Bir de bu işler uzatmaya gelmez ailenle tanışalım bir an önce yüzükleri takalım." dedi. Ama ben evliliği henuz düşünmüyordum üniversite okuduğum için ve bi de ailem de kabul etmezdi zaten. Babası pek memnun olmadı benim tavrımdan, aceleye getirmek bir an önce halledelim bitsin kafasında bir adam. Hoşuma gitmedi ama sevgilimle konuşurum bir şekilde hallederiz diye düşündüm. Neyse annesine yardım ettim sofrayı kurduk, öğle yemeğine uygun şeyler hazırlamıştı. Yemekten sonra bulaşıklara da yardım ettim ve kalktık. Arada bir "babam soruyor ailesine bahsetmiş mi nolacak deyip duruyor" demelere başladı. Ben istiyorun lafı hiç yok ailem soruyor demesi sinirimi bozdu, sanki ailesinin zoruyla evlenecekmis gibi. Sonra bir gün sevgilim whatsApp'tan bana şunları dedi: "Babam senin sürekli whatsApp'ta olduğunu fark etmiş, seni takip ediyor o kadar WhatsApp'a girmesin diyor." dedi. Bu lafları duyduktan sonra ben afalladım. Neden babasının lafını bana getiriyor, neden babasi böyle bir şey dediğinde işi vardır demiyor diye düşündüm. Babasının lafından çıkamayan biri bunu epey anladım. Babası ne derse o olacak. Babasının yanında babasi müsaade etmezse konuşmayacak biri, yani kedi kesiliyor resmen. Genel olarak ailesine de bir düşkünlüğü var. Aileme yakın yaşarız evlenince diyor ama ben pek istemiyorum. Bana da "sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin." diyor. Seninki aile benimki ne dedim ben de. Soğudum iyice bu hareketlerinden sonra ve bu kadar aileci olması da gözümü korkuttu açıkçası. Devam etmeyi düşünmüyorum kararımda haklı miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?