Ailesine fazlaca düşkünlüğü gözümü korkuttu

Ortada resmi bişey yokken, sizin aileniz bilmiyorken ayrılın geçin delirmeyin.
Hadi babası hadsiz kendi ailesine öyle alışmış anladık. O sevgiliniz olacak kişi babasına sanane kızın girdiği çıktığından diyememis. Diyemedigi yetmemiş size taşımış bu lafı.
Yarın öbür gün karın evden çok çıkıyor çıkmasın, ailesine çok gidiyor gitmesin, o kıyafetleri giymesin, benim yanımda konuşmasin falan der o baba, kocişiniz de babasına çıkaramadığı sesi size cikarttir.

Whatsaptan sizi takip etmesi şaşkınlık verici umarım bi an önce kendi yolunuzu çizersiniz

Devam etmek sizin için bir seçenek bile olmasın .. Evlilik olursa boşanma ile sonuçlanacağı çok belli.

22 yasinda ne evliligi ya. Gez toz hayatini yasa, isini bul, kendi ayaklarinin uzerinde dur, okulunu bitir. Kisiligin bir otursun, bir cocukluktan çık. Ne evliligi? Adam mi kalmadi memlekette? Evlilik masallardaki gibi degil. Simdiden baslamissin mutfakta yardim edip gelinlik yapmaya. Bir adamin ailesiyle en son asamada tanisilir, evlilik asamasina gelindiginde. Yoksa cok yuz goz olursunuz. Ki simdiden baslamislar karismaya. Bu adam evlilik teklif etti mi?
Hersey bastan yanlis. Bu adamla mumkun degil olmaz. Adam adam olamamis ki, daha cocuk. Baba agziyla konusuyor. Bu adamla evlilik sorumluluguna girilmez. Omur boyu ailesi yonetecek belli.

Ne münasebetle elin adamının babası sana hükmetmeye çalışıyor sapık gibi takip ediyormuş hem 22 yaş ne bebek daha. Aile sidik yarışı evlenmeden başlamış gitmeyeceksin falan. Kim köpek? Yallah babanla evlen diyin. Evini bilecekmişmiş sen önce birey olmayı öğren 25 yaşına gelmiş baltaya sap değil. Baba ağızlı

Evet ben de ailesinin özellikle babasının müdahalesinin çok olacağını düşündüğüm için vazgeçtim. Babasından çok korkuyor, karşı gelemiyor. Babası ne derse o, benim aileme söz hakkı vermeyecekleri belli. Kiminle olursa olsun rahat vermezler, evliliği ziyan olur. Tek erkek olduğu için yakın olmak istiyorlar ben de istemem öylesine bi de böyle olunca. Benden önce başka biriyle daha konuşmuş, onunla daha ilerlemiş aileler tanışmış. Daha sonra ayrılmışlar yine babasi yüzünden. Babasi güya kızın küfrettiğini duymuş olmaz bundan demiş. Hiçbir zaman inanmadım ama önüne gelen her kızla tanışıyorlar onu anladım.

Kendi kararlarını veremiyor ya, benim yanımda aslan kesilen adam babasının yanında kedi oluyor. Babası fazla otoriter, aileye bir baskı kurmuş durumda. Rahat ettirmez bu adam beni anladım.

Babasının böyle bir şeyi takip ediyor oluşu bile korkuttu
Ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım. Madem baban böyle bir sey söyledi sen neden bana söylüyorsun. Babam seni de takip ediyor haberin olsun bil yani diyor bi de. Baban iki gündür tanidigi kizi ne diye takip ediyor gelini değilim nişanlın değilim benim babam bu kadar karışmaz dedim.

Bu arada bir şey soracağım dikkatimi çekti de, siz bu beyle beraberken başkalarıyla da mı flört ettiniz? Yoksa bahsi geçen 2 kişi de aynı kişiler mi?

Yoksa benim bahsettiğim kişiden ayrıldıktan hemen sonra bu konudaki beyle mi şey ettiniz?

Şu konudan bahsediyorum

Adamın babasının lafını sana yetistirmesinde sorun yok hatta sevinmelisin ki bu hastalıklı durumdan haberin olmuş . Oğlunun sevgilisinin watsapini çevrimiçiligini takip eden bir baba net hastadır. Hatta herşey olabilir. Bence net tehlike arzediyor. Ben olsam kaçarım. Direk engellerim çocuğu

Kaç kızım kurtar kendini o nasış kayınpeder adayı öyle. Normal bir insan niye takip etsin milletin wp ta geçirdiği süreyi. Bir de kalkıp akıl vermesi üstüne seninkininde babası ne derse o olacak tavırları çekilecek dert değil. Ailenin yanına zırt pırt gidemezsin ne demek ya. Kaç kurtul düşünecek birşey bile yok şahsi kanaatim

Kontrolcü bir kayınbeder, utanmadan şimdiden emir veriyor... Ogluda seni uyarıyor.. Nişan olsun, bir an önce diyorlar.. Yani ne b...... K oldugumuz ortaya çıkmadan.. Ayıya dayı diyelim kafası.... Evlenince ailene unut demek istemişler kısaca.... Ne terbiyesizler... Hayvan alıyorlar sanki... Senin hic bir kararına saygı yok, onu da geçtim seni nasıl elimizde oynatırız kafasında bir aile... Arkana bakmadan kaç kızımmm... Kayınbeder tam bir kontrol manyagı cok bilmişler....

Bunlar daha yolun başında böyleyse sonrasını tahmin bile edemiyorum.
Baba whatsaplarda takip edecek kadar takıntılı, her hareketinizden sorun çıkaracak olması yüksek olası.
Olur da ilerlerse babadan nefret edeceksiniz zaten zamanla. Kendi evinizde de rahat etmeyeceksiniz çünkü aynı kafa aynı zihniyet babasının kopyası bir eş.
Yine şanslısınız ki işin başında kendilerini ele verip gözünüze sokmuşlar.
Her yerden engellemiş öyle mi? Bir kaç gün geçsin de yazmaya başlar.Sizi suçlayıcı konuşur, laf cambazligi yapar aklınız varsa ikna olmayın. Kurtulun bu değişiklerden.

Bir erkegin ailesiyle evlilik aşamasina gelindiginde tanış, isler ciddiye binince. Bir de onlar tanismak istiyorsa, disarda bir yerde bulus, evlerine gitme, ayaklarina gitme. Bir de telefonunu daha ilk tanismada verme.
Babanin hareketleri cok rahatsiz edici. Belli ki herkesin uzerinde otorite kurmak isteyen biri. Ancak whatsapptaki cevrimici olmanin cetelesine kadar tuttuguna gore pek de normal biri degil. Bunu bir de oglunun babam boyle soyluyor diye soylemesi de şaka gibi. Umarim iki cift guzel soze kanip bu kisiyle tekrar dusunmezsin. Cunku bu cocugun evliligi asla iki kisi olmayacak, belli. Ma-aile bir evlilik yasanacak. Bir de 22 yasinda ne evliligi gozunu seveyim ya. Bunu kendine yapma. Evlilik sevgililik gibi degil, isin icine aileler de karisiyor, evlilik buyuk bir sorumluluk. Once kendini kurtar. Evlilik oyle masallardaki, filmlerdeki gibi de degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…