Ailesine fazlaca düşkünlüğü gözümü korkuttu

Böyle kayınpeder bin kaynanaya bedel olur kendimden biliyorum. Nişanlılık dönemim de eşime sürekli annesini soruyordum çevremdeki genel sıkıntı kv den kaynaklı olduğu için sartlamistim kendimi. Eşim o zaman bana annem en son kafana takacağım kisi demişti. Ben saftirikte ilk kim ki diye düşünmemiştim evlenince kayınpeder olduğunu anladim

Kesinlikle katılıyorum
Yine de barışacaksınız gibi bir his var içimde ama

Sen elin evinde o evde evin annesi,kızı,oğlu (hadi babayı saymayayim) varken bulasiga girişirsen o adam da sana onları deme hakkini kendinde bulur.
Suç tamamıyla senin.
Nerede görülmüş misafirliğe ilk defa gittigin evde bulaşığı yıkamak ya, şu erkek ailelerine yaranmak için ne bu çaba?
Ayrıca madem 22 yaşındasin, madem okuyorsun evlenemezsin neden gorusmeyi kabul ettin adamın ailesiyle?
Hayat deneyimi de , geç.

"sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin." diyor.
Bir de bu ne bicim muhabbet ya? Gerçekten 25 yaşında genç mi bunu diyen? Kocakarı muhabbeti resmen.
Tabii ki geri dönme , dönersen de yaşayacağın her şey mustehak ,bunu bilerek dön

Akıllı kızsın maşallah. Arkana bakmadan kaç

Şok oldum derhal kaçınn

Bunlar yarın bir gün her şeyinize karışır nefes aldırmazlar. En ufak bir itirazda da eş müsvettesi sen benim aileme karşı mı geliyosun diyip şiddete küfüre başvurur. Olmaz demeyin bu işler aynen böye ilerliyor.

Birkaç yıllık bir ilişkim var, ben 22 o 25 yaşında. Birlikte olduğumuz süre içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Yine ayrılmıştık fakat bir ay sonra tekrar mesaj attı, barıştık
Bazi yazilar ilk satirlarindan belli eder kendisini..
Sizinkisi de bu sekilde..
İliskiniz cocuklarin oynadigi Lego'lara (yapboz) donmus.
Surekli kirilan bir seyi yapistirmaktan usanmadiniz mi ?

Neden kiriliyor biliyormusunuz,bir defa kirildigi zaman eskisi kadar saglam olmaz cunku.Haydi bir defa toprladiniz,sonrasinda iliskiniz 2 yerindenden birden catlar..Sonrasinda 3-4..Sizinkisi artik bu sekilde..
Ne yama tutar,ne tutkal..
Gozunu korkutmasi gereken ailensinden ziyade bir duzene oturtamadiginiz,bir kus bir barisik olarak surdurdugunuz iliskiniz olmaliydi oncelikle.
Bana kalirsa olmaz artik,ailede tuzu biberi olmus ancak asil sorun sizsiniz,biz olamamissiniz.

Gerçekten çok tuhaf birisiniz, şuraya daha önce de konu açıp bu berbat ilişkiyi anlatmışsınız. O kadar insan sevgi, ilgi olmadığı belli demiş. Siz hala yanlış yolda devam edip bi de üstüne adamın evinde bulaşık falan yıkamışsınız, aileni göremezsin lafına sus pus olmuşsunuz…

Siz bir yıla kalmadan hiçbir şey olmamış gibi evlendim kocam şöyle böyle, babası şöyle annesi şöyle diye gelip buraya konu açarsınız bu aile hakkında ben emin oldum.

Öyle sinir oldum ki şu an. Allah kulağına mı fısıldasın bunların iğrenç bir aile olduğunu bilmen için, göstermiş işte yeterince yüzlerini. Ayrılmadan önce “kendi başına hiçbir fikri olmayan” bi asalak olduğunu da belirt uzun uzun.

Koşarak uzaklaş

Bu nasıl bi hadsizlik ve terbiyesizliktir ya?
Herifin wp'de seni takip etmesine mi takılalım, bu haddi kendinde bulup oğlu aracılığıyla ayar vermeye çalışmasına mı, o salak oğlunun bunu gayet olağan bi şeymiş gibi gelip sana söylemesine mi? Kafayı mı yemiş bunlar?
Bu tip manyak insanlar bu aşamalarda kendilerini gizliyo yine, bunlarda bu bile yok Kendilerinden ne kadar eminlerse artık, açık açık göstermişler ne mal olduklarını.
Kendini bilmezliklerine, hadsizliklerine ve küstahlıklarına hayran kaldım (!) doğrusu.

Eski zamanları konu alan bir film kesiti gibi okudum

Hangi devirde yaşamak istiyorsan ona göre hareket et
Geçmiş zamanlara ilgin varsa bu aile tam senlik, ama biz 21. Yy da yaşıyoruz

koşarak uzaklaş akıl sağlığın için

Siz henüz daha yolun başındasınız yaşınız çok genç ve üniversite öğrencisisiniz.Erkek arkadaşınız da sadece arkadaşınız ve flörtünüz.Birbirinizi iyice tanıyacağınız yıllar.Baktınız tanıdınız bir ömür boyu bununla olur hayat geçer der evlenmeye karar verirsiniz.
Aslında ben ortada ciddi hiç bir şey yokken kızların erkek arkadaş aileleri ile böyle adı konmuş gibi,tanışmaya gitmelerine karşıyım.Normal bir arkadaşı gibi gider tanışır çay kahve sohbeti yaparsınız o olabilir.Bizlerin de çocukları arkadaşları ile evlerimize gelmiştir.Bundan daha fazla anlam çıkartmanın gereği yoktur.Bu kadardır biter. Normal akıllı uslu ailelerde bu böyle olur.Bizim gençlerde okuyorum çok yapılıyor bu yanlışlar.
Bakın bu babalardan vardır böyle erkek çocuklarının üzerinde baskı kuran sen bilmezsin ben bilirim diyerek ona doğru yolu gösterdiğini sanan.Bu baba inanılmaz bir babaymış.Ben watsap da çok geziniyor diye haber göndereni de ilk defa duydum.İnanılmaz bir şey gerçekten. Normal bir babanın yapacağı şey değil.Bu adam normal değil önce bunu kafana yerleştir.Yazık aileni bu adamla muhatap etme lütfen.
Bu hareketi sizin gelecekte yaşayacaklarınızın belirtisi başka bir şey aramayın.Hayatınızın her noktasında bu adam olacak sizi delirtecek.O kadar kişiliksiz bir erkek evlat yetiştirmiş ki.Aslında oğluna acıdım.Keşke baba ve oğula bu yanlışlarını söyleyen biri olsa.Anne de çok ezilmiştir kesin.Benim bu baba tarzında biri var tanıdığım.Karısını çocuklarını deli ediyordu.Kadın öldü de kurtuldu inanın.
"sen öyle ailenin yanına zırt pırt gidemezsin evini yurdunu bileceksin."
Bunu da okuyunca kanım dondu inanın resmen .Bu nasıl bir cümle.Ne hakla size bunu diyebiliyor neden bu cümlenin gerekli cevabını vermediniz. Kızım bu kafadaki erkeklerden uzak durun.Eğitimli bir gençsin bak ailen bunu duysa ne düşünür, bunları yanınızda tutmayın lütfen atın gönderin.
Aslında bu baba ile oğluna bir ders vermeli ama nasıl.Ona ayrılırken babası ile birlikte yaptıkları yanlışları hayata bakış açılarının doğru olmadığını ve bunların size ve aileniz tarafından kabul edilecek davranış olmadığını açık ve net olarak belirterek en kısa zamanda bitirin bu işi.
Bence çok şanslısınız daha arkadaşlık döneminde bu baba oğlu tanımışsınız.Bilmede evlenseydiniz hayatınız zindan olurdu.Şükredin buna da..

Hadi hayır işinde acele edin vs demeye getirdi de
ki siz okuyormuşsunuz daha böyle bişey beklememesi gerekiyordu

Whatsappınıza nasıl karışıyormuş babası.. çok sinirlendim
siz ne dedidiniz cevap olarak
ne münasebet ona neymiş demediniz mi?

yok yok canım.. bu adam hep böyle size karışacak

Ne bu acele yahu
İlk defa gittiğiniz evde iş gormeler,oldu olacak evi de şöyle bı süpürüp ciksaydiniz

Olurda kızım erkek arkadaşını evime davet ederse ilişkileriyle ilgili asla konuşmam
günlük sohbet ederim.
maksat tanışmak mi yüzük takmak mi o konuda net olmak lazim

Kayınpeder adayına deginenedim.o ne saçma adam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…