Ailesine bağımlı eş..

Yorumlar çok çok uzun olmasına rağmen pek çoğunu okumaya çalıştım ki konu hakkında yanlış birşeyler yazıp aklını kurcalamak istemediğim için..
Öncelikle ben evli değilim.
Nisanlimdan yeni ayrıldım..
Ve biz nişanlı gibi değil evli gibiydik .
Manevi anlamda..
Nisanlimin annesi çok ağır hastaydı.
Babası da çok yaşlıydı.
Ilk başlarda her hafta beni emrivaki yapip onlara davet ediyordu..
Bende gidiyordum .
Bu böyle oldukça uzun süre devam etti...
Hiç birşey paylasamiyor izinli olduğu gün bize gel bize gel deyip duruyordu.
En son kafamin tasi fena attı ve ben size gelmiyorum çok istiyor isen beni görmek sen gelirsin yeter artık dedim .
Inan o gün herşey değişti..
Sürekli o geldi ve ben kadın hasta olmasına ve yakın olmasına rağmen ayda bir kez bile gitmiyordum .
Çünkü beni kullanma talepleri baslamisti ailede.
Arada bana ayıp değil mi kadın hasta bir kez gel diyordu..
Bende ben dayanamiyorum gibi gecistiriyordum sonra bir gün aldım karşıma ve ailesinden pek çok kisiyi sevmedigimi yapmacık ve sahte olduklarını nisanlin olarak bana saygı gostermedikleri için gelmek istemiyirum dedim.
Konularımız çok farklı tabi .
Çok sorunlar yasamistim .
Neyse çok uzattim amma net ol ınan üzerinden yük kalkicak ve sakin ola ki tavizkar olma..
Hep üstte ol.
Seni sevmesinler ne olcak ?

Yorumun için teşekkür ederim. Net olmakta fayda var tabi. Haklısın sevilmesem ne olcak

hafta sonu gidildi mi? konuşabildin mi?

Canım son durum nedir?
Bu aralar haftasonu işleri sebebiyle gitmiyoruz. Eşim çalışıyo. şu aralar haftasonu gitmelerinden daha beter bi ihtimalle karşı karşıyayım. Eşim memleketine tayin istemek istiyor suan bişey yok tayın dönemi değil ama kafamı kurcaliyo

anlaşılan bu düzen devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…