Ailesinden Uzağa Evlenen Gelinler, Toplanalım Hadi!

evet canim bende o forumlardayim zaten egzersiz yapiyorum ama bilmiyorum egzersizle pek aram yok canim tatli da :)
neyse arkadaslar yarin is görüsmem var, bana sans dileyin bu yeri coook istiyorum!

evet canim bende o forumlardayim zaten egzersiz yapiyorum ama bilmiyorum egzersizle pek aram yok canim tatli da :)
neyse arkadaslar yarin is görüsmem var, bana sans dileyin bu yeri coook istiyorum!

inş güzel bir işin olur. sana bol şans diliyorum. diğer problemi de aşacağına inanıyorum çünkü pozitif bir insana benziyorsun. hatta bu iş olayı gerçekleşirse rahatlayacağından dolayı her şey bir bir yoluna girecektir.

işimden memnundum ama hamılelıkten dolayı sorun yapacaklarını dusunuyordum neysekı konustum ve sorun kalmadı allahtan bır engel cıkmazsa nısana kadar falan calısmayı dusunuyorum gucum yettıgınce bakalım

allah sıfasını versın arkadasım ınsallah hersey gonlunuzce olur umarım esınle el bırlıgıyle atlatırsınız b u rahatsızlıgı umarımmm acıl sıfalar dılıorum sanaa

evett yenı hayat alısma surecı hakkaten zaman alıyor calısmak ıyı gelıyor dolayısıyla ınsanaa bulundugu sehre adepte olmasını saglıyor bakalım 4 yul urfaada kalıcaz rabbım hayırlsııyla gecmesını saglar

Son düzenleme:

bende bi ise girsem kafambiraz da olsa rahatlayacak diye dusunuyorum. insallah olur :)

@aysekrem allah bebegini saglikla kucagina versin herseyin basi saglik ve önemli olan bebisin

hoşbuldum canım evet daha çok yeniyim alışmaya çalışyorum:) ne güzel ilahiyat okuyormuşsun en istediğim şeydi ama malesef ben düz lisede okudum üniversitedede 2 yıllık bir bölüm okudum ozamanda uzaktm ailemden

Bende düz lise mezunuyum cnm, ygs ile tercih ettim ilahiyatı ve yerleştim. İnşallah bu sene bitiyor hayırlısıyla artık. Önümde bi sürü sınavlar varrr

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.
Bizde cok istiyoruz ya hatta git gide istegimiz yogunlasiyor.
Ama dedigim gibi henüz cok erken bizim icin.
InsaAllah bir senemizi dolduralim da ondan sonra bize de Rabbim aratmadan nasip eder.
Sorma.. benim kaynimin mesela olmuyor.
Doktorlar tüp bebek demisler.
Onlarin durumunu düsününce hem üzülüyorum hemde korkuyorum.
Ama Rabbim neylerse güzel eyler.

Bende bugün o konuyu düsündüm : )
Cocugum olursa insaAllah ben calismam diye düsünüyorum.
Tabii o zaman ki sartlar ne gerektirir bilemem.
Cok darda kalirsak illa ki bende bir isin ucundan tutarim.
Ama gecinebilecek durumdaysak cocuguma güzel bir edep ahlak ve egitim verebilmekle mesgul olmak yeter bana.

Asermen var mi?
Kac haftalik/aylik oldun : )

Evlenmeden önce de farkindaydim zor olacaginin.
Ama sadece ailemi özlerim diye düsünüyordum.
Oysa simdi dogdugum büyüdügüm topraklari özler oldum : )
Sen nereye gelin gittin peki?
Ben burayi seviyorum yani huzurluyum ve öyle ahim sahim bir sikayetim yok yani : )
Sükürler olsun. Mesela izmir istanbul gibi kalabalik yerlerde yasayamazdim sanirim.

MasaAllah canim. InsaAllah Kur'an ögreticisi de olursun.
Insan istedikten sonra herseyi basarabilir buna inaniyorum artik.
Bende kur'an kursunu bitireyim eger ki maddi acidan calismak zorunda kalmazsam farkli bir kursa gitmek istiyorum : )

ben evden çıkalı 7 yıl oluyor üni için çıkmıştım şimdi de evlendim 1 ay olacak ailemden 13-14 saat uzaktayım...en çok kardeşlerimi özlüyorum ve memleketimi...siz halinize şükredin benim eşimde yanımda değil uzun bi süre burda yalnız kalıcam tek avantajım çalışıyor olmam günler geçiyor en azından...hem ailemi hem eşimi özlüyorum şu anda

evliliğimin 6. yılındayım ama halen tam alışmış değilim..herzaman burdan gitmenin hayalini kuruyorum...1 yaşında kızım var..kızım doğuncaya kadar çalıştım..evliliğimin 2.ayında çalışmaya başladım..evde otur otur ilerlenmiyor..akraba yok arkadaş yok..enazından çalışınca arkadaş çevrem genişledi..ama memleketimi çok özlüyorum

günaydın kızlarr...

ben de uzaklara gelenlerdenim aslen konyalıyım , ankaradan trabzona gelin geldim 1 yılı geçti ama hala alışamadım buraya , kültür denilen şey yurtiçinde bile çok farkediyomuş onu anladım , ailemden bile çok arkadaş ortamımı özlüyorum diyebilirim , ailemi seviyorum tabiki ama insan bi yaştan sonra bireyselleşiyo ve kendine bir çevre ediniyo 1 yıldır o ortamı kendime oluşturamamak dost diyeceğim kimsenin olmaması acayip canımı sıkıyo kolay kolayda olacağa benzemiyo

bende varım kayseriliyim ve erzurumdayım allahtan oğlum var yoksa kafayı yerdim

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz topicimize

K.v bugün elinden bi operasyon geçirdi kızlar, eli sargılı bişi yapamayacak, ben de gelinliğimde yeni bir evreye geçiş yapmış bulunuyorum, yeni tecrübelere yelken açmış durumdayım. Evine gittim ortalığı topladım, giderken yemek getirdim k.p ile ikisini yedirdim doyurdum çay yaptım içtiler, k.v haplarını bizzat elimle ağzına vererek yutturdum. Onlar için de benim için de bir durum bu. Hayırlısı bakalım...

Bu arada ortam oluşturmak çevre edinmek için dikiş kursuna başlamıştım, haftanın 3 tam günü olarak, pztesi kursum var, k.vnin durumundan etkilenmez inşallah kurs hayatım, çok kötü olur bu.

İNsanın çok çocuğu olması böyle zamanlarda çok iyi oluyor, k.vmin bi sürü gelini-kızı olsa şimdi değişmeli yanında bulunurduk. Ama ben tek gelinim şuan, ve bi tane de evli çocuklu görümcem var.

Benim daha 9-10 ayım var düğünüme..
İzmirden İstanbula gideceğim hayırlısıyla.. Şimdiden ağlama krizlerim başladı bile.. Çevremde çok sevilen ve arkadaşlarıma bağlı bir insanım onlardan nasıl ayrılacağım, babamdan evimden odamdan.. Çok zor geliyor..
İstanbulu seviyorum sağolsun kayınvalidemle kayınpederim her gittiğimde ailemin yokluğunu hissettirmez ama kendi ailesi gibi olmuyor insanın..
Zoruma gidiyor herşeyi bırakıp gitmek..

hayırlısı olsun canım..bende istanbuldayım ve nefret ediyoırum burdanhangi semtteler..

slm kızlar bende malatyadan izmit e geldim vee hiiiççç alışamadım 1 yıldır izmitteyim...nefret derecesine geldi artık varmı insanın yurdu gibisi...

Merhaba kizlar.
Ben kur'an kursuna basladim.
Orada arkadasliklar ediniyorum yavas yavas.
Hatta tevafukun böylesi.
Bir arkadasla facebooktan da arkadas olduk.
Esime gösterdim fotografini.
Meger benim kursta tanistigimin kisinin kocasi benim esimin lise arkadasiymis : )
Bayrama da insaAllah ailemin yanindayim.
Sükürler olsun yavas yavas alisiyor gibiyim.

tesadüfen topiklerinizi gördüm...şimdi sizin benim topiğimdeki öfkenizi ve küfür edecek kadar saygısızlığınızı daha iyi anladım.Birincisi ekonominizin kayınpedere bağlı olması(yani benim ekonomik özgürlüğüm).ikincisi sevgisizlik...itibarsızlık.(benim resmi olmayan kayınvaldemle olan ilişkimi resmi olmayan eşim bile kıskanır).Anlıyacağınız yaptığım eleştirilerim ne kadar yerli olduğunu ispatladınız teşekkür ederim..Bunları daha önce bilseydim..eleştirilerinize ve saygısızlıklarınıza cevap bile vermezdim..ilahiyatta gerçek hayatınızda size kolay gelsin...sevgilerle....:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…