evet malesef vajinismus![]()
Geçmiş olsun cnm atlatılmayacak bişi değil, o konuda ilgili topiclerde birbirine destek olan çok kişi vardı burada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet malesef vajinismus![]()
evet canim bende o forumlardayim zaten egzersiz yapiyorum ama bilmiyorum egzersizle pek aram yok canim tatli da :)
neyse arkadaslar yarin is görüsmem var, bana sans dileyin bu yeri coook istiyorum!
inş güzel bir işin olur. sana bol şans diliyorum. diğer problemi de aşacağına inanıyorum çünkü pozitif bir insana benziyorsun. hatta bu iş olayı gerçekleşirse rahatlayacağından dolayı her şey bir bir yoluna girecektir.
Kızlar hoşgeldinizzzzTopici açtı kayboldu demeyin sakın, evden çıkmak üzereyken açmıştım bu konuyu ve 2 gündür annemlerdeydik
dün gece 2 de döndük, bugün dikiş kursumun ilk günü, kursa gitmeden önce bi bakayım dedim topice, dönünce katılacağım bende muhabbete inşallah
Ayy canım bu arada en tazecik gelinimiz senmişsin, dünya evine de topiciğimize de hoşgeldin gülüm![]()
hoşbuldum canım evet daha çok yeniyim alışmaya çalışyorum:) ne güzel ilahiyat okuyormuşsun en istediğim şeydi ama malesef ben düz lisede okudum üniversitedede 2 yıllık bir bölüm okudum ozamanda uzaktm ailemden![]()
canımmm amın cumlemzınn yar ve yardımcısı olsun ınsallah :)
bebişimizi öğreneli az bi zaman oldu bızde cok mutlu olduk yenı yerde bana esıme umut mutluluk oldu zaten ıstyrduk bızım evlılıgımızın senesıı dolmaya yakın benımm dayanammamdan oturuu duusunduk ıykıde dusunmusuz rabbım ısteyen herkeze versınnn aratmasın kurban oldugum allah suandaa kımler umutlaa bu muradı almayı hayal edıyorsa rabbım onaa kalbıne gore versın ınsallahh hayırlı evlat versın rabbım
hayırlısııı olsun sızın ıcındeee kendınızıı nezaman hazır ve uygun gorursenız rabbım ozaman nasıp etsın ınsallahhhh
ben zaten ankarada yasarken bekarkenn hep calısıyordum kıbrısta ımkanlar sıkıntıydı bır yıl calısmadım hemde calısmakta ıstemedım balaıyımızıı uzun uzun yaptıkkk oradaaa :)
artık urfadayız ve degerlendırmek ıstedım malesef ozel sektor oldugu ıcın bebısımın olmasına yakın cıkmam gerekecek sonraa artık neyapmam gerektıgıne karar verıcem oncelıkle bebegımızı hayırlı bı sekılde yetıstırmek ıstıyrm benım ıcın suan en onemlısıde bu canım
allah gonlune gore versın ınsallahh hayırlı olsun kuran kursun canım su gıbııı ogren ınsallah ıs konusunudaa rabbım hayrlısıysa versınn
Şehir değiştirmek bile zor geliyorken sen ülke değiştirmişsin cnm kolay değil.
Ben doğma büyüme Kocaeliliyim :) Kocaeliden başka bir şehre evlendim. Hangi ilçedesin cnm sen? Buradan yazarak destek olmaya çalışırım sana, güzeldir Kocaelide yaşamak bak ben oradan ayrıldım diye ağlıyorumsende o derece alışırsın inşallah
Bende bugün dikiş kursuna başladım cnm, kursa başlamak da çok güzel bir gelişme. :) İlahiyat son sınıfım ben bir yandan da, KK öğreticisi olmak istiyorum inşallah :)
Benim daha 9-10 ayım var düğünüme..
İzmirden İstanbula gideceğim hayırlısıyla.. Şimdiden ağlama krizlerim başladı bile.. Çevremde çok sevilen ve arkadaşlarıma bağlı bir insanım onlardan nasıl ayrılacağım, babamdan evimden odamdan.. Çok zor geliyor..
İstanbulu seviyorum sağolsun kayınvalidemle kayınpederim her gittiğimde ailemin yokluğunu hissettirmez ama kendi ailesi gibi olmuyor insanın..
Zoruma gidiyor herşeyi bırakıp gitmek..
hayırlısı olsun canım..bende istanbuldayım ve nefret ediyoırum burdanhangi semtteler..
Bu arada ortam oluşturmak çevre edinmek için dikiş kursuna başlamıştım, haftanın 3 tam günü olarak, pztesi kursum var, k.vnin durumundan etkilenmez inşallah kurs hayatım, çok kötü olur bu.
İNsanın çok çocuğu olması böyle zamanlarda çok iyi oluyor, k.vmin bi sürü gelini-kızı olsa şimdi değişmeli yanında bulunurduk. Ama ben tek gelinim şuan, ve bi tane de evli çocuklu görümcem var.