Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam...
bende çok uzaktayım ailemdem memleketimden
daha alıştığım söylenemez zor bi dönem geçiriyorum![]()
Hoşgeldin canım
Ne kadar oldu evleneli?
Bende alışamadım yalnız değilsin, burda birbirimize destek olabiliriz.
aa gelinim ben seni hatirladim, 2012 evlenecekler topicinden :)
demek evlendin 2 ay oldu vay be ne cabuk gecti zaman :)
merhabaaaa,, aynı durumlardayız arkadaşlar ben bir yılı bitirdim ailemden ayrılalı :/ ikinci senedeyim
ılk gurbetım kıbrıstı benımde zorlanmadım acıkcasıııı cevreye alısma konusunda gırısken oldugum ıcın amaa gelın gorunkı ılk zamanlar aıleden ayrı olmak zor cok zor oldu alısmak epey zaman aldııı...
şimdi urfaya tayinimiz cıktı artık alıstım dıyebılrııımmm :) urfaaaya henuz alısamadım tabı amaaa kendı cabalarımla bı ıs buldum ve suan denıyormmmm bakalım hakkımda hayrlsıı olur umarım sizin de hakkıınızdaa hayırlsıı olur ınsallah
Allah yardimcin olsun canim.
Hamileymissin de üstelik.
Tek nefeste saglicakla kucagina alirsin insaAllah yavrunu.
Bizde bir bebis istiyoruz hemde cok : )
Ama henüz 3 ayimizi bile doldurmadik bizim icin biraz erken.
Kendi cabalarinla bir ise baslamanda cok güzel.
Ben simdi ise giremeyecegim icin Kur'an Kursuna basladim.
Nasibimde varsa calismayi da isterim.
evleneli 2 hafta oldu ailemden 5 saat uzaktayım çok özlüyorum![]()
işe karar vermek beklemek evliyken şartlarını ayarlamak çok zaman alıyor bekarken ınsan hıc zorlanmıyor ama evlıyken ıs ozel sektorde calısmay dusunuyorsann zor gercekten eslere sartları uymalı hafta sonu en azında bı pazar olsun ıstıyorsun cumartesı artık hayalde :/ yanı dusunenlere tavsıyem henuz cocuk dusunmuyorsanız bebeiş beklemıyorsanız fırsatı degerlendırın ama yok bebıs oldugundaa hamıs kaldıgınızdaa ıste calısmak dahada zor halagelıyor
aslinda bende bebek istiyorum ama esim hazir degilmis :) zaten henuz cinsel birlesme yasayamadik benden kaynakli. o yuzden 1 sene calisayim diyorum nasilsa henuz bisey oldugu da yok. ama imrenmiyor degilim yani :) bende özel okullara bakiyorum ögretmenim. malesef sartlar cok zor insanin evlilik hayati olmuyor. esim cumartesi de calisiyor. benim gittigim görüsmelerde de sabah 7 aksam 7 cikis saatleri![]()
teşekküler tatlım...
3 gün sonra 4 ay olucak evlenelim..
çok zorlanıyorum inan çok sosyal bi hayatım vardı
burda yalnız olunca sosyallikten eser yok
senin evlenelin ne kadar oldu ??
konuyu çok beğendim yardımcı olabiliriz birbirimize![]()
selamlar, bende yurtdisindan istanbula geldim. evleneli 2 ay olacak. ama hazirandan beri burdayimbende cok zorlaniyorum.
sosyal cevreden eser yok...henuz is de bulamadim. ev kadinligina sardik isi...aslinda istanbul güzel, cikip gezilcek yer cok, ama arkadas olmayinca nereye gidiceksin ki? özledigim seyler cok, en basta anne baba kizkardes....allah bize sabir versin ne diyem...
Merhaba bende dogma büyüme yurt disindaydim.
2 bucuk aylik evliyim ve Kocaelinde yasiyorum.
Ailemi feci derecede özlüyorum.
Ama esimden Rabbim razi olsun her türlü destegi bana veriyor.
Allahtan bir aksilik cikmazsa Kurban Bayraminda yine ailemle birlikte olacagim.
Ilker cok zor oldu benim icin.
Ilk ramazan, ilk iftar, ilk bayram gibi.
Dogup büyüdügüm cocuklugumu gencligimi gecirdigim sehri ve ülkeyi terk etmekte cok zordu.
Ben saniyordum ki sirf ailemi özlerim diye.
Ama hayir, gurbet elleri bile özler oldum.
Sokaklarini, insanlarini, herseyini.
Allah yardimcimiz olsun kader arkadaslarim.
merhabaaaa,, aynı durumlardayız arkadaşlar ben bir yılı bitirdim ailemden ayrılalı :/ ikinci senedeyim
ılk gurbetım kıbrıstı benımde zorlanmadım acıkcasıııı cevreye alısma konusunda gırısken oldugum ıcın amaa gelın gorunkı ılk zamanlar aıleden ayrı olmak zor cok zor oldu alısmak epey zaman aldııı...
şimdi urfaya tayinimiz cıktı artık alıstım dıyebılrııımmm :) urfaaaya henuz alısamadım tabı amaaa kendı cabalarımla bı ıs buldum ve suan denıyormmmm bakalım hakkımda hayrlsıı olur umarım sizin de hakkıınızdaa hayırlsıı olur ınsallah
Allah yardimcin olsun canim.
Hamileymissin de üstelik.
Tek nefeste saglicakla kucagina alirsin insaAllah yavrunu.
Bizde bir bebis istiyoruz hemde cok : )
Ama henüz 3 ayimizi bile doldurmadik bizim icin biraz erken.
Kendi cabalarinla bir ise baslamanda cok güzel.
Ben simdi ise giremeyecegim icin Kur'an Kursuna basladim.
Nasibimde varsa calismayi da isterim.