Teşekkür ederim yorumunuz için. Biz de hafta sonları piknik avm hafta içi park şeklinde devam. Evdeyim, çalışmıyorum ama bulunduğumuz yerde komşuluk yapabileceğim kimse yok ne yazık ki. Merhaba, merhaba. Tasinacagiz buradan yakında. Belki ileride. Aslında çok akrabam var ama insanın ailesi başka işte. Çocuklarımın anneanne sevgisinden mahrum kalacak olması da üzüyor beni.Benim ailem var ama yılda 1 hafta buluşuyoruz. Onda da tatil yapıyoruz işte bütçemize göre. Onun haricinde çalışmaya devam. Ara ara izin alıp çocukları il içinde gezdiriyorum. Piknik, avm, park, cinema falan. Yani çok kalabalık bir araya gelen aileler de pek kalmadı. Ev hanımı olsam komşu arkadaş falan da edinirdim
Ya ne güzel şeyler yapiyorsunuz. Heves önemli haklısınız. İki küçük çocukla pek enerjik olamıyorum ama araştırmacı ruhunuza bayıldımTatilleri beklemeye gerek yok. Her firsatta dag kir bayir, antik kent, kalıntı, buluntu, kale harabe ne bulursak didik didik geziyoruz biz. Doga yürüyüşu yapıyoruz surekli. Bunlar maliyetli seyler degil. Insanimiz araştırmayi bilmedigi icin antik kalintilari falan populer olanlardan ibaret saniyor. Ulkemizin her yerinde her köyün kasabanin etrafinda var. Biz en ufak seyin bile haberini alip bulmaya gidip görüyoruz. Ilginc bulursak tekrar tekrar gidiyoruz ayni yere. Bunlar ornek tabi. Illa her sehrin cevresinde yapacak bir seyler bulujur bence. Yeter ki heves olsun
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Ocakta oteller nispeten ucuz oluyor. Otel olmasa bile o tarihlerde bir hafta ev kiralayabilirsiniz. Yada tatil yöreleri pahalı geliyorsa Karadeniz’in deniz kıyısında ev kiralayabilirsiniz bir hafta. Yaşadığınız şehire yakın havuzlu evleri de araştırabilirsiniz. Öğretmenevleri öğretmen hariç de kalınan yerler, başka şehirlerde öğretmenevine gidebilirsiniz. Fiyatlar uygundur. Maksat yeni şehirler görmek gezmekse bu da yapılabilir.
Hee bütçeye göre tatil var. Çadır alıp çadır tatili de yapılabilir.
Anladım. Hemen hemen aynıyız.Bilmiyorum ki…
Biz tatile gidiyoruz da 1 hafta ya da 10 gün sürüyor.
Sonrası hep evdeyiz.
Park,alışveriş,evde dinlenme o kadar.
Bizde de sadece kayınvalideler var,denk gelirse haftada bir oraya gidiyoruz o kadar. Gidemezsek gene aynı koşuşturma evin içinde işte.
Nerde yasiyorsunuz belki bildigim bir bokgeyse yardimci olayımYa ne güzel şeyler yapiyorsunuz. Heves önemli haklısınız. İki küçük çocukla pek enerjik olamıyorum ama araştırmacı ruhunuza bayıldımÇocuklar için harika
Bulunduğum yerde imkan yaratirdim. Araba varsa yakın şehirlere yolculuk yapabilirsiniz. Kamp yapabilirsiniz. Çocuklar için de değişik ve eğlenceli olur.Merhaba arkadaşlar, annem babam yıllar önce vefat etti. Abim var, bekar, arada o gelir o bize. Ailem hayatta olsaydı, çocuklarla her tatilde ilk onlara giderdik diye düşünürüm hep. Biz çocukken her tatilde anneannemlere giderdik çünkü. Çok güzel zamanlar geçirirdik orada. Böyle bir imkanım olmadığı için çocuklarıma uzuluyorum. Tatile gitsek, fiyatlar uçmuş. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Annesi babası olmayan çocuklu aileler, tatillerde neler yapıyor?