Arkadaşlar ailemle ilgili geçmişde konu açtım; annemin babamı aldatmasından tutun,babamın bunu bile bile midesizce annemin kölesi olması hacı hocaya gitmeleri ,babamın intihar etmesi annem için,sonra boşanma kararı alması tam kendini topladı boşanıyor kendine geldi derken babam için; her fırsatta ikili oynaması. Bunlar boşanma sürecinde şimdi ama görüşüyorlar ,babam halen annemin maddi ihtiyaçlarını karşılıyor yalakalık için. Lütfen yargılamayın ,ailemden aşırı utanıyorum ya. Okudum ettim vs diye değil ,kendimi geliştirmek için ezdirmemek şçin kendimle de herkesle de çok savaştım ! Eşime karşı bile hep dik bi duruşum oldu . Vizyonum , ailemden çok ayrı başka ,ne bileyim yurtdışı gezerim ,yeni kültürler görmek isterim ,işten kalan vakitlerimde pilates ,yoga ,İtalyanca İngilizce sertifikaları vs aldım. Sivri dillliyim biraz, misyonum şu herkese sorununu çat çat söyle . HTalıysam da çat çat söylesinler özür dileyim . Hep böyle oldu ikili ilişkilerim . Arkadaşlarımla, eşimle,eşimin ailesi ile kendi ailemle hep böyle oldu bu yüzden pek sevilmem :) Ailemde benim aksime dedikodu sever ,sürekli yalan söyler herkesi eleştirir kötüler bunu hep biliyordum ama şey diyordum işte kendini yetiştirememişkwr öyle büyümüşler anneden babadan görmemişler cahillerine kötü değiller filan diye kılıf buluyordum ,şimdi 32 yaşındayım ve inanın aram bozuk diye değil bu cümlelerim ;sorguladıkça düşündükçe diyorum ki bu cahillik değil kötülük fesatlık ! Aşırı utanıyorum ailemden . Ben mi hatalıyım acaba kötü evlat mıyım . Evet çünkü tosbağadan çıktım kabuğunu hiç beğenmiyorum artık yaşım ilerledikçe .