Ailesi için nefes alan ama artık gücü kalmayan arkadaşıma :( yardım edebilecek var mı?

Derdimize ortak olacak anlayıp,empati kurup arkadaş,abla,anne kardeş gözüyle görüp yol gösterebilir misniz tek isteğimiz bu.

Benim depresyon tedavisi gören Bi yakınım kullandı
Yerinde duramıyodu sabaha karşı 4 te kalkıp sokağa çıkmalar, insanlara milyarlar dağıtmalar vs

Millet doluya da boşa da konuşuyo

Sen bakma herkese. Arkadasina yardım et savcıya gidin en azından

Haklısın susuleta ama insanlar şunu bilmeli ki: bilmeden konuşmak ahkam kesmek kadar yanlış bişey yok hayatta.Hayat en basit büyük konuşmayı bile yaşatıyor mutlaka her insana.
O tip ilaçlar aşırı mutluluk,cesaret,cömertlik verip muhakeme gücünü azaltıyormuş,yani bir cşeytanı melek zannedebiliyormuşsunuz o tip ilaçların etkisi ile.insanları uçuruma sürükleyebilir yakınları da farketmezse. Umarım yakınınızda bırakmıştır.Dualarınızla ve desteğinizle arkadaşıma bir yol bulabiliriz inşallah.Henüz bişey yapmadık Çok teşekkür ederim.

Ben anlamadim. Bi goruntu yollanilmis burun listeye demissin. Ne goruntusu? Dusundugum seymi? Arkdasinin ozel resimlerimi?

Roman mi ? Hikaye mi ? Ne bu ? Saka mi? Onca seye bir ilac mi sebebiyet verdi yani iyi yazmissin yalniz

Ben anlamadim. Bi goruntu yollanilmis burun listeye demissin. Ne goruntusu? Dusundugum seymi? Arkdasinin ozel resimlerimi?
Sanırım ,net olarak bilmiyoruz.Ama sizce farkeder mi ?objektij olarak soruyorum resim ya da diğeri olsa size gelse ikisi arasında farklı tepki verirmiydiniz?yorum yazıp yol gösteren tüm insancıl ve değerli üyelere soruyorum

Gelip acı çeken bir insanın konusuyla keyfince dalga geç sonra da cevap yazma mümkünse diye tehdit et..şuan başkasının sayfasında ahkam kesiyorsun mümkünse sen ve senin gibi artniyetle yazanlar bir daha yazmasın ve böyle konulara dalmasın çünkü vicdani eksikliğiniz var.Sizin dışınızda kalan insanlıkları güçlü olanlara teşekkür ediyoruz.

Cvp yazma mumkunse yi nasil tehdit olarak algiladin hayret ettim bravo valla .. gayet vicdanli bir insanim bu arada o tip ilaclarida emin ol snden dha iyi biliyorum cesaret falan verdgi yok kendi gunahinin sucunun sonucunu ilaca yuklemesin arkadasn

Senin arkadsin dha dun tanidigyla bseyler yasasin sonra basina bunlar gelsin ee ne oldu ilacin etkisindeydim yuh yaa yuhh hata kendisinin once bunu kabul etsin o ilaclari kullanan birsuru tanidigim var en yakinim teyzemin kizi ornek boyle birsey ilk defa sizden duydum hadi canim bn vicdansizm oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…