Yapmayın Allah aşkına faldı büyüydü.
Ortada bir yanlış var ve bu eşin yanlışı. Aynı hataya düşüyorsunuz sizler de.
Evet büyüden vs Allah a sığının, dua edin ama inanmayın. Yapıldığına bile inanmayın.
Evet büyüden vs Allah a sığının, dua edin ama inanmayın. Yapıldığına bile inanmayın.
elmayra...konuam yazı yazıyorsun lakin uyarılarıma bir dikkat etsen..biz dilimize almadıgımız şeyi sen rahatça yazabiliryorsun...rica ediyorum..yaz<ma...bir bayan olarak rica ediyorum...yazma
Konunun başından beri yanınızdayım. Ben sizin isteğiniz üzerine bazı konulara değinmeyeceğim ama sadece şu uyarıyı yapacağım; bazı şeyler eşinizin hatalarını görmenize engel olmasın. Anlıyorum kendinizi böyle daha iyi hissediyorsunuz. Eşinizin kendi iradesi dışında birilerini birşeyleri suçlamak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Ama uyanık olun. Gözünüz kapanmasın. Başka konular eşinizi masumlaştırmasın. Çok da itibar etmeyin o tür şeylere.
arkadaşlar bir vefa borcum oldugunu düşündüğüm için yazdım..ve sizlerden ricam bu konuyu açmayalım..gerçekten kötü hissediyorum kendimi...keşke yazmasaydım dedittirmeyin bana yalvarırım...ve özelden msj atın bir fikrinizde varsa...herşeyin farkındayım...eşimle tekrar birleşsekte belki yine mutlu olamayacagız bunu sadece mevlam bilir...ama şuan dua etmek beni rahatlatıyor...olur ya da olmaz...kısmet
budur!!!!!
en güzel savunma şeklidir, aynı zamanda en güzel sıyrılma şeklidir de sorunlardan.
bilinmezlere, bilinmeyenlere, olasılıklara bağlamak sorunları görmezden gelmenin en kolay yoludur.
dile getirmeyin deme sebebin kendini kötü hissetmen değil, bu tür konular forumda konuşulduğunda konuların kapatıldığını bilmen.
vardır, yoktur diyemeyeceğim ama 80küsür sayfadır senin yanında olan insanları bence bu şekilde azarlamamalısın.
buna inanıyorsan, nette gezin biraz, duaları oku.
ama herşeyi de buna bağlama.
bu evliliğin bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi eşin.
ailesi falan hikaye!
hangimizin eşi ailesine sırt çevirdi ya? ya da hangimizin eşinin ailesi geline el bebek gül bebek davrandı???
Allah yardımcın olsun.
bence artık bir an önce sen aç davayı, kes şu kangren olan uzvu.
abetam nasılsın tatlım...
arkadaşlar bende sizden bişey rica edicem bu mesajıma cvp vermek isterse
sadece abeta cvp versin konuyu dağıtmak istemiyorum...
canım bahsettiğin şeye hassasiyet gösterdiğinin farkındayım
çok açmamaya çalışarak birkaç birşey yazacağım..
hayatımda böyle şeylere çok yakın tanık olmadım ama etrafımızda yaşayanlar illaki olmuştur..
bilmem neye inanmayın arkadaşlar demeyin..görmediğimiz boyutlarda olabilir tabi bence en hayırlısı uzak durmak ama
hani varsa böyle bir şey nasıl düzeltilir diye nette baktımda uzmntv diye bir yerde
muhakkak çözülmeli diyor..tek başına bir insanın bunun altından kalkamayacağını söylüyor..
eğer seni üzdüysem abetam affet beni...Allah böyle şeylere kalkışanları ıslah etsin dicem ama
iki cihanda da yerleri yok bu tip insanların...
ben kimseyi azarlamadım..rica etmek azarlamaksa o başka tabiki..bu arada konunun kapatılmasına dair yöneticiye msj attım..umarım kapatılır...Allah kimsenin başına vermesin..ben gerçekten rahatsız oldugum için dile getirilmemesni istedim..bir bayansınız ve bir bayana böyle destek oluyorsunuz sagolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?