Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yasın kaç okuyormusun?Gecen hafta soyledik biz de babama annemle ceyiz alisverisine basladik babam aksam dediktabak falan baktik diye tabiki babam anladi ve hayirdir demeye basladi ben icerdeyken annem soyleyivermis babam hemen beni cagirdi sordu aklina gelen herseyi hayirlisi olsun bunlar olacak artik evlenme yasin geldi gelsin tanisalim dedi :) eylulde gelecek :) yalniz babam benden heyecanli surekli soru soruyor anneme de kizina iyi bak o misafir diyor :)
Peki yasınız kaçtı
26 yasindayim kizlar calisiyorum ozel bir Ingilizce kursunda ogretmenimcanı
canım yasın kaç okuyormusun?
bn okuyorum ya ımkansız boyle karsılamaları
2008 subattan beri beraberiz bnde grusurum ama sık degıl aslında benım ıstememın nedenı babamı kandrıyorum gbı hıssedıyorum aılemde bılmeyen yok babam dedem gıbı kısıler dısında ona haksızlık oldugunu dusunuyorumEvet haklisin ama bence okurken boyle bir yukun altina girme ben sevgilimin ailesiyle 6 yildir gorusuyorum ama biliyorumki nisanlaninca durum daha farkli olacak bence bekleyin 6.5 yildir iliskimiz devam ediyor basladigimizda üniversite 1deydim :) hic acale etmedik hala da oyleyiz
2008 subattan beri beraberiz bnde grusurum ama sık degıl aslında benım ıstememın nedenı babamı kandrıyorum gbı hıssedıyorum aılemde bılmeyen yok babam dedem gıbı kısıler dısında ona haksızlık oldugunu dusunuyorum
su an 22 yasındayım lıse 1 de aynı sınıftaydık 2de sevgılı olduk :) ıkımızde okuyoruz onun kı 2015te bıtıyor ınsallahhaksizlik degil canım ayni seyi ben de yaptim.babam ogrendiginde sordu teyzen biliyor mu dayin biliyor mu tek tek herkesi sordu ve sordugu herkes biliyordu bana niye soylemediniz dedi annem de babalar en son duyar 7 yıldır bilseydin daha mi iyi olacaktı dedi babam da yok böylesi daha iyi dedi :) bizde 2008 martta baslamistik.kacinci siniftasin?
baban sert bı ınsanmı ne dedı ne yaptı yakın zamana kadar babam sorardı grustugunuz varmı dıye sylemedım tabıı su andada sureklı mesajlasırız hıc sormaz bsey demez alıp karstrmaz ıstemez bıle ama ne tepkı verır bıolmıyorum daha once boyle bıseyde yasanmadıkı utancımdan kıpkırmızı olcam heraldehaksizlik degil canım ayni seyi ben de yaptim.babam ogrendiginde sordu teyzen biliyor mu dayin biliyor mu tek tek herkesi sordu ve sordugu herkes biliyordu bana niye soylemediniz dedi annem de babalar en son duyar 7 yıldır bilseydin daha mi iyi olacaktı dedi babam da yok böylesi daha iyi dedi :) bizde 2008 martta baslamistik.kacinci siniftasin?
Ben de anneme surekli sakin ben varken soyleme utanirim deyip duruyordum ama oyle olmadi sureklo sirittim konuşurken :) bu arada annem ilk soyledigimde cok tepki verdi ben hazir degilim evlenmene dedi bi de evlenince istanbulda yasayacagim simdi ankaradayim tepkisi de biraz bu yuzdendi annem soyledim sonra hic ustune gitmedim baktim kendi kendine alisti babama soyledi.babam o kadar iyi karsiladiki babama baba keske once sana soyleseydim bi de annemle ugrastim dedim :)baban sert bı ınsanmı ne dedı ne yaptı yakın zamana kadar babam sorardı grustugunuz varmı dıye sylemedım tabıı su andada sureklı mesajlasırız hıc sormaz bsey demez alıp karstrmaz ıstemez bıle ama ne tepkı verır bıolmıyorum daha once boyle bıseyde yasanmadıkı utancımdan kıpkırmızı olcam heralde
masallah ya allah bozmasın canım mutluluklar .. şimdi nişanlımısınBen de anneme surekli sakin ben varken soyleme utanirim deyip duruyordum ama oyle olmadi sureklo sirittim konuşurken :) bu arada annem ilk soyledigimde cok tepki verdi ben hazir degilim evlenmene dedi bi de evlenince istanbulda yasayacagim simdi ankaradayim tepkisi de biraz bu yuzdendi annem soyledim sonra hic ustune gitmedim baktim kendi kendine alisti babama soyledi.babam o kadar iyi karsiladiki babama baba keske once sana soyleseydim bi de annemle ugrastim dedim :)
su an 22 yasındayım lıse 1 de aynı sınıftaydık 2de sevgılı olduk :) ıkımızde okuyoruz onun kı 2015te bıtıyor ınsallah
unı 3 canım
zaten ya gelecek yaz yada benım okulum bıtınce soylemeyı dusunuyoruz en azından bılsın tanısın emınım cok sevecekBence soylemek icin hiraz daha beklemelisiniz acele etmenize gerek yok derim :)