Ailenizin istemediği kişiyle evlenmek..

Neden istemiyorlar bu cok cok onemli..
Benim mezhep farkıydı mesela 1 sene sürdü annemin onaylaması. Zamana bırak ama ikna etmeyı bırakma. He ama karakter ile ilgili yada senin gelecegın için endıse ettıklerı için istemiyorlarsa bence aileni dinle. Benimki sadece anneöin önyargısıydı şimdi biricik damadı :)

Hakaret ne boyuttaydı, ailenize küfür mü etti defalarca sorulmuş cevap yok ... Affedilir bişey değil galiba yazmadığınıza göre. Ailenizi dinleyin..

ailemde nişanlılık döneminde bir takım saygısızlıklar gördüler bana vazge dediler geçmedim evlendim 7 yıl sonra 1 çocukla yeni boşandım.emin ol görüyorlar gelecegi.

Hakaret ne boyuttaydı, ailenize küfür mü etti defalarca sorulmuş cevap yok ... Affedilir bişey değil galiba yazmadığınıza göre. Ailenizi dinleyin..
Nişanlanalım diyordu ben de ileri bi tarih diyince evlenmek istemediğimi düşündü ve tartıdırken ilk kez hakaret ettı yani küfretti.
ben de bunun üzerine ayrılmıstım 1 yıl sonra barıstım :(

insan biraz bulundugu ortamı düşünür biz affedebiliyoruz ama aile önünd eolduysa onlar ömür boyu unutmuyır ben istedim diye kabullendiler ama bu sefer daha çok azıttı nasılsa affediliyor diye

insan biraz bulundugu ortamı düşünür biz affedebiliyoruz ama aile önünd eolduysa onlar ömür boyu unutmuyır ben istedim diye kabullendiler ama bu sefer daha çok azıttı nasılsa affediliyor diye
Telefonla konusırken dedi annem de yanımda duydu.
Ben basta affetmedim 1 yıl boyunca ayrıydık yeniden barısmak isteyince bı sefer affettim yaklasık 5 aydır yeniden birlikteyiz en ufak bi saygısızlıgı olmadı

Büyük sözü dinle. Tabi olayı ayrıntılı bilmiyoruz aileni de arkadaşını da sen tanıyosun.
Ne gibi bir Saygısızlık ? Kötü bir kelime mi küfür mü aldatma mı ?

Küfür etti. Onu bırakacagımı düsünmüs. Nisanlanmak istiyordu ben de erteleyelim diyince deliye döndü telefonda küfretti. 1.5 yıl boyunca hicbir saygısızlıgı olmamıstı. İlk ve sondu ben de ayrılmıstım bunun uzerine

Küfür etti. Onu bırakacagımı düsünmüs. Nisanlanmak istiyordu ben de erteleyelim diyince deliye döndü telefonda küfretti. 1.5 yıl boyunca hicbir saygısızlıgı olmamıstı. İlk ve sondu ben de ayrılmıstım bunun uzerine
Bir daha küfür etme ihtimalini göz önüne alıyorsan evlen.

ailenin sevmediği biri ile evleneceksen şunu göze al ben seçtim ben istedim kendim karar verdim kimse zorlamadı diye.çünkü en ufak bi sürtüşmende biz haklıyız diye dır dır ederler seni üzerler.kendin seçip yanılmak mı güzel.başkasının zorlaması ile evlenip hayattan soğumak mı ? tercihini kendi seçimim ile yaptım ben.en azından sizin yüzünüzden böyle oldu diyeceğim kimse yok.

Aslında göz önüne alamıyorum beni bu da düsünüyor. Brnim için kati konular bunlar o yüzden de direk ayrılmıstım fakat unutamadım simdi yeniden 5 aydır birlikteyiz wn ufak bi saygısızlıgı olmadı
5 ayda hiç kavgalarınız olmamıştır ve ilk zamanlar diyedir.
Yoksa küfür etme onun alışkanlığı ise devam eder.

5 ayda hiç kavgalarınız olmamıştır ve ilk zamanlar diyedir.
Yoksa küfür etme onun alışkanlığı ise devam eder.
Su anda yine tartısma oluyor ama hic bi saygısızlık uapmadı
Ayrılmadan önce 1.5 yıl sevgiliydik bir cok tartısma yasamıstık hic saygısızlıgı olmamıstı, ilk kez o oldu o zaman da ayrıldım. Alıskanlıgımı bilmiyorm o yüzden

Back
X