• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenin verdigi harçlığı sürekli başa kalkması bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi yaşta okuyacağına siz mi karar veriyorsunuz bu benim ikinci üniversitem keyiftende okumuyorum ve ailem bile kalkıp bana bu lafı etmezken sizin haddinize mi düştü ve ben kimseden para istemiyorum yazdıklarımı detaylı okursanız sadece manipülasyon ediliyorum ama anlayana
kimseden para istemiyorsan babana soyle
Annem daha yeni emekliye ayrıldı ev hanımı babam uzun süredir emekli aynı zamanda çalışıyor mütahit maddi durumumuz kötü değil babam haftalık harçlık gönderiyor hesabıma ve aylığında birazını bana veriyor geri kalan bütün parayı anneme gönderiyor ben annemin emeklisinden hiç para almıyorum istemiyorum oda vermiyor annemin hem kendi emeklisi var hem babamın emeklilisini alıyor evimiz kira filanda değil babamın emeklisinden evin ihtiyacını alıyormuş kendi emeklisinden harcayamazmis bu arada pazar parasınida abim atıyor sadece market alışverişleri yapıyor babamın emeklisinden kendi emeklisinden bana üniversiteden mezun olma hediye altın bileklik alacaktı sürekli her seferinde kendi paramızı yedim bütün paramı sana harcıyorum filan diyor bende dedim bana ne aldın ne harcadın dedim bir altın bileklik alacaksın onu daha almadın bile dedim bana nankör aç gözlü filan dedi benim haberim yokken babamın emeklesinden bana çeyiz almış iki üç sene önce bir şey bulamıyor onu başıma kakiyor artık çok tak etti altın bileklik filan alma dedim hediye dedim gönülden alınır dedim bu şekilde konuşacaksın laf edeceksin hiç alma dedim ceyizleride yetim kuzenime ver dedim ya da ikinci elden sat dedim senden bir kuruş para istemiyorum dedim oda almicam zaten diyor beni tehdit ediyor onu almam bunu almam alma dedim istemiyorum dedim bana sürekli aç gözlü nankör para göz gibi hakaretler ediyor ne zaman evde para söz konusu açılsa böyle kendi emeklisini hiç yememiş bana harcamış bilmem ne bende haliyle bu söylediğine inanmıyorum bu sefer hakaret etmeye başlıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranmam gerekiyor sunuda ekliyim zamanında babam kendi emeklisini bana vermeyi teklif bile etti ben kabul etmedim anneme ver dedim ama hala aç gözlüyüm
babana de haftalik gonderme, aylığını gönderme diye:)
herkesten para alip okuyup çalışmayip tekrar okuyup 26 yasinda artik kendisinin ailesine yardim etmesi gereken cagda "dogurdunuz bakacaksiniz, korunsaydiniz" diye ergen ergen konusmak hic dogru degil.
muhtemelen buradaki cevaplar gibi ailenize de cevaplar veriyorsunuz o yüzden delleniyorlar

Hodri meydan benim sakınacak bir şeyim yok bana burda edilen hakaretlerin yanında hiçbir şey okuduğum okula kapasiteme kadar assagalandim
Hiiiiç o topa girme. Kimse sana hakaret etmedi, sen bırak söylemeyi duyduğumuzda yüzümüzün kızardığı küfürleri sıraladın. İş davaya varırsa kan alırlar…

Sanmıyorum annem çalışmamı isteyen birisi değil hatta okumamı en çok isteyen kişi zamanında babamın bürosunda çalıştım gitmemi istedi evde otur dedi annem de ev hanımı zaten son dönemim inşallah yarım dönemim kaldı atanicam inşallah zaten paraya tapan birisi değilim sinirimida çizdim babam kendisi harçlık atarsa atar atmazsa atmaz hiç kimsenin parasına muhtaç değilim
baban harclik atarsa atar. atmazsa at mi yiyeceksin?
boyle atar gider yapiyorsun ama arkasinin dolu olmasi icin guvenecegin bir sey olmasi lazim. okul kutuphanesinde calisip geri odemeli kredi bile alsan parana güvenip restini çek ama baban harclik atmazsa okula gidecek otobuse binemeyecekken insanlarin biraz suyuna git - ya da calis
malesef ikinci bir opsiyon yok

Ama orospusu senin ananı avradını şekerim sıktır git Kevase sorumun altından gelmiş burda bana hakaret ediyor sen kimsin lan sıktır git
Ahahaha bu ne ya? Tam olarak ne okuyorsun ablacım sen? 😂 İnşallah zengin babanın halihazırda çok iyi avukatları da vardır zira annenin emekli maaşıyla tutacağı baro avukatıyla kolay kolay yırtamazsın bu kufurlerden sonra.

Son düzenleme:
26 yaşında daha bir üniversite bitirememişsin, güya çok zenginsin ama annene bi bileklik için ağlıyosun, üstüne burada millete küfürler ediyosun.
Ayrıca konu silmek yasak, alıntı yapan üye var oradan herkes okur, konu zaten geri gelecek.
Hakaretleriniz yüzünden biri dava açar umarım, burası anonim diye ana avrat düz gidemezsiniz.

Orrossspuuuuu sanana ama sana giren çıkan ne hayırdır orroospuu yüzsüz gibi hala sorumun altındasın sizin dilinizden ancak böyle anlaşılır ben salağım kendimi niye açıklıyorsam böyle orospulara küfür edeceksin hadi yaz biraz daha küfür edeyim nede olsa alisiksindir🤣🤣😅
Bu mesajını üye dava eder umarım. Terbiyesiz

Doğurdu, bakmak zorunda kafası olanlar yaşı büyük olsa da değişmez zaten. Babası elli yaş üstünde olup temizlik işi yapmasına rağmen bana bakmak zorunda diyen bir kız vardı. Ben de yirmi beş yaşındayım babam para verince utanıyorum bu biraz yapı meselesi.

IMG_8772.webp

Şunu şuraya bırakayım, belli ki lazım olacak. 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X