• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenin verdigi harçlığı sürekli başa kalkması bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de şunu anla babamın zengin olduğunu çok iyi anlamışsın işine gelen tarafı ben annemden altın istemedim o kendisi söyledi sonra başıma kalktı tehdit etti almam diye bende kesinlikle almanı istemiyorum dedim konu bu ve defolup gider misin sorumun altından senin gibi beyinsiz laf anlatmicam sıktır git
Ooo seviye muhteşem
Kenar mahalle tarzı

Annenin emekli maaşını da rahat bırak o zaman

"Manipüle" kelimesini doğru yazamayan ve cümle içinde doğru kullanamayan, bağlaçların nasıl yazıldığını bilmeyen birinin okul birincisi olduğuna dair şüphelerim var🕵🏻‍♀️
Ağızım açık okudum, asla kavga edeceğim biri değilsiniz. Bu görgüsüzlük, çiğlik çok üzücü gerçekten. 26 yaşında koca bir kadınla değil de lisede biz zenginiz tamam mı?? Diye bağıran ergen bir kızla konuşuyorum şu anda.
Arabanız sizin olsun, daha iyileri de sizin olsun ama lütfen bas bas arabam var, fakir değilim diye bağırmayın gerçek hayatta da. Çok paranız varsa da 1 bilezik için kırmayın ailenizi♡♡♡
Şimdi rica ediyorum ne okuduğunu söyle🤣
Kendinizde olmayan başkasında olan nasılda sizleri fesatlandirmis neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz burda klavye düzeltmesi denilen bir şey var sizler ancak insanları aşağılayarak üstünlük elde etmeye çalışan tiplerin beğenmiyorsun sorumun altından defolup gidersin orospu

Ooo seviye muhteşem
Kenar mahalle tarzı

Annenin emekli maaşını da rahat bırak o zaman
Orrossspuuuuu sanana ama sana giren çıkan ne hayırdır orroospuu yüzsüz gibi hala sorumun altındasın sizin dilinizden ancak böyle anlaşılır ben salağım kendimi niye açıklıyorsam böyle orospulara küfür edeceksin hadi yaz biraz daha küfür edeyim nede olsa alisiksindir🤣🤣😅

Kendinizde olmayan başkasında olan nasılda sizleri fesatlandirmis neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz burda klavye düzeltmesi denilen bir şey var sizler ancak insanları aşağılayarak üstünlük elde etmeye çalışan tiplerin beğenmiyorsun sorumun altından defolup gidersin orospu
Tamamdır arkadaşlar, küfürler edildiğine ve sorum ghostlandığına göre kayda değer bir şey okumuyor kendisi, bas bas bağırırdı yoksa şunu okuyorum diye🤣
Niye fesatlanayım sana ablacım. Ben çok şükür genceciğim, iyi bir bölümde üniversitemi okuyorum. 26 yaşına kadar da çoktaaann bitirmiş olacağımı umuyorum🤭 küfürler edeceğine vizelerine çalış. 30a kadar yolun var

Tamamdır arkadaşlar, küfürler edildiğine ve sorum ghostlandığına göre kayda değer bir şey okumuyor kendisi, bas bas bağırırdı yoksa şunu okuyorum diye🤣
Kıytırık bir okul okuyor belli
Kalitesizliğinden ve cahilliğinden

Delirdi delirdi
Akıl hastanesine yatsın

Tamamdır arkadaşlar, küfürler edildiğine ve sorum ghostlandığına göre kayda değer bir şey okumuyor kendisi, bas bas bağırırdı yoksa şunu okuyoru
Pardonda sorumun altında hala daha yüzsüz gibi niye yazıyorsunuz kendiniz kasiniyorsunuz sonra niye kasidi siz ancak bu dilden anlıyorsunuz tabi sovulmeye alışık olduğunuz için bu küfürler size iltifat geliyor🤣😅😅hadi uzaa hadi defol
m diye

Konunun geldiği hal:

x1080.webp

Son düzenleme:
Aileniz dediğiniz gibi zenginse bir kuşaktan bile zengin değil anlaşıldı.
Para nedir,ne işe yarar öğrenememişsiniz,öğretmemişler.
Üzerinizde durmuyor yani hiç.
Zaten üç kuruş için annenizle kavga etmenizden,çetele tutmanızdan anlaşılıyordu küfür de sosu olmuş.

Gerçekten öyle şuraya yazdığıma o kadar pişman oldum ki insanlar mutsuzluklarini resmen bana aktardilar isitmedigim hakaret kaldı Allah Gerçekten böyle tiplerden korusun en son ağzımı bozmak zorunda kaldım nasıl bir siteyse ne engelleme var ne bir şey sorumuza kaldiricam şu siteye bir daha da girmem

Aileniz dediğiniz gibi zenginse bir kuşaktan bile zengin değil anlaşıldı.
Para nedir,ne işe yarar öğrenememişsiniz,öğretmemişler.
Üzerinizde durmuyor yani hiç.
Zaten üç kuruş için annenizle kavga etmenizden,çetele tutmanızdan anlaşılıyordu küfür de sosu olmuş.
Evet bacım öyle haklısın peki hakaretin ettin içini döktün bu gece rahatça uyuyabilirsin iyi geceler

Birincisi bu durum sizi niye bu kadar gerdi ben hayata geç kalmış düşünmüyorum çünkü ailem fakir bir aile değil paraya kazanmaya ihtiyacım yok jeeple okula gidip geliyorum babam mutahit şuan gidip babamın burosundada istesen çalışırım yetirememe durumu paranın olmadığından değil siz konuları çok farklı algıladıniz kafanızda nasıl bir görsel çizdim bilmiyorum fakir aile kızı değilim ailem hiç bir zaman git para kazan çalış demedi bana bu benim ikinci üniversite ailem her zaman arkanda yeter ki oku şimdiye erkenden mezun olup işsiz kalacağıma adam akıllı bolumde okurum mezun olunca ise girerim ve sandığınız gibi herkes iş güç sahibi değil bir sürü çevremde mezun işsiz var ve ben bunca imkana rağmen okul birincisiyim nasıl kapasitesiz bir görsel çizdim bilemicem ama okumanın yaşı yok artık bu algıdan çıkın şuan yükseklisansta yapabiliyor olabilirdim sizler manipulenin arasına yaptınız burda yazdığıma pişman oldum buraya
Bu imlayla okul birincisiysen vay o okulun haline.

Kadın artık okulu bitirse de kurtulsak diye hediye bile vaadetmiş resmen.

Bu imlayla okul birincisiysen vay o okulun haline.

Kadın artık okulu bitirse de kurtulsak diye hediye bile vaadetmiş resmen.
Haklısınız ben salağım aptalım beyinsizim bu sizlerin içini soğuttunuz mutlu etti mi mutlu ettiyse artık daha fazla sorumun altına yorum yazmayın ve konuyu kapatıp siliyorum umarım sizler kendi hayatlarinizda mutlu olup mutlu bireyler yetistirirsiniz iyi akşamlar

Haklısınız ben salağım aptalım beyinsizim bu sizlerin içini soğuttunuz mutlu etti mi mutlu ettiyse artık daha fazla sorumun altına yorum yazmayın ve konuyu kapatıp siliyorum umarım sizler kendi hayatlarinizda mutlu olup mutlu bireyler yetistirirsiniz iyi akşamlar
Kendini bilmen de bir adım. Ama konuyu silemen 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X