- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Rizelikiz5353
çocuğu yıkayın derken çok abartmışssın.Biraz aileme duskunum galiba
haksızssın.
yakışık almamış.
yüz göz olmuşssunuz.
bir müddet uzak durun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğu yıkayın derken çok abartmışssın.Biraz aileme duskunum galiba
Size evlenirken ayri aile cuzdani verildi amaBiraz aileme duskunum galiba
Yanlış anlaşılmak istemiyorum yani boş yere suçladı beni kendimi anlatmak istedim ama her defasında lafı agzima tiktikalkıp evinize gidinsene hala ne duruyorsunuz o evde. üstelik ablanız size yanıma gelme demiş bir kaç kere daha yanına gitmişsiniz hata sizde ne gidiyorsunuz.
Haklısınız çocuğum da ayrılmak istemiyor bı yandan da o yüzden gidiyorum aslında kalabalığı seviyor evde ne yapsam durmuyor sıkılıyorSıkı sık gidince kendi aileniz bile olsa değeriniz kalmamış.
Niye kendi evinizde kalmıyorsunuz?
Aile cüzdanı verilmesi ailenden koparmiyor ki amaSize evlenirken ayri aile cuzdani verildi ama
Bu şekilde davrandigim oldu ama bir şekilde üste çıkıyor annemde onu tutuyor yine ben suçlu oluyorum yaniSen karışma annemle iliskilerime de tobe tobe yaaa ay sinir oldum haaa sen annene nasıl davranacağını biliyorsun ona mı kaldı hayret birşey taviz verme yoksa çok üzülürsün ballim
Haklısınız uzaklaşmanın zamanı geldiİnsanlar sinirliyken üstüne gidilmez. Çok üstüne gitmişsiniz konuşcam konuşcam diye, küçücük olay büyümüş.
Evli bir kadın anne evine bu kadar sık gittiğinde hep böyle olaylar oluyor. Birbirinize batmaya başlıyorsunuz. Birçok kişinin eşi geç geliyor, toplanıp analarına gitmiyorlar hemen. Oturun evinizde ki yüz göz olmayın bu kadar.
Sanırım öyle ama bu defa da ben suçlu oluyorum herşeye aliniyorsun diyecekler sonra ablam arayıp annemi neden yanlız bırakıyorsun orada diyecek
Bizde kopmadik ama sizinki abartili bagimli olmussunuz.Aile cüzdanı verilmesi ailenden koparmiyor ki ama