- 18 Nisan 2020
- 27
- 11
- 25
- Konu Sahibi memesizprenses
Herkese merhabalar ben 26 yaşında lisans mezunu kendi parasını kazanan ve ülke şartlarında iyi de kazanan biriyim. Yüksek lisansımın da tez aşamasındayım. Konu şu. Benim bir nişanlım var yurt dışında yaşıyor çok da düzgün biri. Geldi ta en başta annemle de babamla da tanıştı ancak bir takım olaylar oldu ve ben anneme karşı çıktım sınır çektim normalde bu yaşıma kadar annem ne derse onu yapan biriydim annem çok toksik bir insandır bu arada. Sadece bana değil babama karşı da böyle o yüzden zaten babam bizden ayrı yaşıyor. Neyse. Ablam var beni alenen kıskanıyor neden derseniz erkek arkadaşım niyetinin ciddi olduğunu söylediği andan beri sadece eleştirdi asla olumlu tek bir yorumu olmadı ilişkimizle ilgili sonrasında bana çok ciddi hakaretler etti gerek bana gerek nişanlıma. Annem de sadece onu kayırdığı için ablamla ikisi nişanıma gelmediler babam geldi sadece onun da suratı beş karıştı bir çeyrek bile takmadı ki zaten nişanı annem evde yaparız gerek yok dediği için nişanlım üstlendi o yaptı nişanımı. Ki yanlış anlamayın dururumuz gayet iyi. Babam da annem ne derse ağzının içine bakıyor asla başka birşey demez. İstemeye bile çağırmadılar nişanlımın ailesini. Direkt sadece nişan oldu yani düşünün. Neyse . Şimdi ben evde ne annem ne ablamla asla konuşmuyorum nişanlımda diyor ki ben senin her zaman yanındayım gel sen bu ülkeye aldırayım aile vizesine başvurmak için 2 haftaya da nikah yapalım burada. Tr’de yapmıyourz çünkü aile vizesi için benim de oraya gitmem lazım gerçekten aramızda birşey olduğunu ispatlamak için. Soru şu ben annemin tepkisinden çok korkuyorum. Nişanlım diyor ki ben seni almaya türkiyeye geleyim havaalanından arar söyleriz gideceğimizi yüzyüze konuşmayalım çünkü ailen konuşulacak insanlar değil diyor ki çok haklı. Annemin beni saçımdan tutup sürüklediği oldu. Ancak bağırıyor bir de nikahsız gidersen hakkımı helal etmem diyor . Nikah yap git sonra görüşmesek de olur zaten diyor. Ben derhal bunların yanından gitmek istiyorum ama. Ve merak etmeyin orda nikahı kesin kıyacağız beni ortada bırakmayacak ki zaten benim param pulum da var. Gideceğimizi yüzyüze söylersek kavga çıkacak o yüzden ben de yüzyüze konuşmak istemiyorum. Havaalanından arayıp söylemek de korkutuyor. Ben gideceğimi nasıl söyliyim ?