Merhaba. Aslında bu konuyu daha çok büyüklerime danışmak istiyorum,yada benim durumumda olan arkadaşlara. 19 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Ailemden farklı bir şehirde okuyorum. Ailem fazla korumacı sıkı bir yapıda. Ama sadece bana karşı. Erkek kardeşime karşı hiçbir sıkıntıları yok. Ben küçüklükten beri sıkı yetiştirmeye çalıştılar. Arkadaşlarımla görüşmem kesinlikle yasaktı. Şu yaşıma kadar ailemden izin alıp çarşıya bir kafede kız arkadaşlarımla oturduğum sayı 10 u geçmez. Annem sürekli evde durmamı istiyor. Sadece 2 haftalık tatile geldim ailemin yanına, liseden hiçbir arkadaşımla görüşemedim. İzin vermiyorlar. Oturacağım görüşeceğim kızları tanıyorlar. Ailelerini tanıyorlar. Fakat asla zaman geçirmeme izin vermiyorlar. Annem yalnızca kendisi ile ve annanemle çarşıya gitmemi istiyor. 19 yaşındayım. Benim gezeceğim dolaşacapım yerler tabiki farklı. Yaşıtlarımla zaman geçirmek istiyorum. Üniversite okuduğum şehirde annem saat başı görüntülü arıyor. Sürekli kontrol altına tutmaya çalışıyor. Ben bu durumdan çok bunaldım. Ya öyle bir duruma geldi ki. 2 haftalık tatilimde bile evime gelesim kalmıyor. Tüm tatil hevesimi kursağımda bırakıyorlar. Annem sürekli baban ne derse o diyor. Ne anlatsam babama anlatıyor. Babam da zaten izin vermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Annemle ne özel bir konumu paylaşabiliyorum. Nede bu durumlar yüzünden görüşebilip zaman geçireceğim dostum kaldı. Çok mutsuzum. Bu durumu nasıl kurtarabilirim. Yardım edin lütfen..