- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi kakarakubara
-
Kk kadınlarının ortak hastalığı.
Kız tarafına pozitif ayrımcılık..
Erkek tarafı tü kaka!
Oysaki damada da bir çok yanlış yapılmış, bu adam taş mı? Tabi ki bir yerden patlak verecek.
1 lira için adamı hırsız yapmışlar, şimdi de kız ailesi çemkiriyor da çemkiriyor.
Bir de kardeş s.trin gidin diyor, bu ne çirkinlik bu ne bayağılık aklım almıyor..
Ve yine de suçlu olan bu adam..?!?!
Konu sahibesi arkadaşım size çok iş düşüyor.
Ve işiniz gerçekten çok zor..
Hanımlar lütfen yorum yaparken karşı tarafı da düşünün.Bu konudaki damat abiniz yada kardeşiniz olsa idi acaba yine böyle yorum yapabiir miydiniz?
yorumlarımızı ilk mesajına göre yapıyoruz,haliyle de ifadelerimiz ona göre oluyor..sonra tüm sayfaları okuyunca aslında senin ailenin de ne kadar hatalı olduğunu anladım..ama yine de eşinin öyle konuşmaya hakkı yoktu,ailem ne kadar kötü olursa olsun eşim onlar hakkında tek laf edemez..bende onun ailesine etmem..çirkin şeyler bunlar..
bu ne ya herkes beni suçlamış ben zaten haftasonumu ailemde geçiriyorum bazı akşamlar yemeeğe oraya gidiyorum sadece dün gitmedik diye kıyamet koptu bazıaları demişki madem hava almaya vaktin vardı oraya gidip yemek yiyebilrdin ben 5 dklık yürüme mesafesinde markete gidip geldim gece saat 10da kapımın önunden arayıp sıze gelıyoruz dıyene ne dersınız bunlar benm sınavımın cok önemlı oldugunu kazanmayı cok istediğimi bilen ailem eşim kpssye girmesin diye ellerinden geleni yaptılar sıra bende herşey anlatılmıyor ama ailemin hal ve tavrından bende bunaldım eşimle özel hayatımız kalmadı muhakkak orda olmalıyız haftasonları eşim gidelim benm anam babam burda değil onlarla olalım dedikçe tepemize çıkıyorlar birazda bana hak verin ya
ailen o hatayı binlerce kez yaptıysa düğün zamanı kendımden vazgeçmiştim tam herşey yoluna girdi derken şimdide sürekli beraber olmak istiyorlar 2 gundur bu yemegın konusu geçti ve biz size afiyet olsun dedik gelemeyız dedik dun sabah bana gelmıslerdi yok dedim benden sonra eşimi 2 kere aramışlar o yok dedi diye beni aradılar ne yapabilirsin bunlara?
kendi aileniz hakkında ne kadar sert usluplar kullanıyorsunuz şaşırdım.eşinizle ayrı bir hayatınız olabilir zaten evlenen herkesin ayrı bir hayatı oluyor,işler güçler,sınavlar olabilir hepimiz hayat içinde birçok şey yaşıyoruz ama bu durumlar sizi yıllarca büyütüp yetiştirmiş aileniz hakkında tepemize çıkıyorlar veya bunlar diye hitap etmenizi gerektirmez.öncelikle siz ailenize saygı duyun onlarla ilişkinizi siz belirleyin ki eşinizde ailenize o sert uslupları yapmasın, bağırma hakkını kendinde görmesin.ki göremezde...bu kadar ısrara ediyorlarsa kapıdan kibarca alıp,hatır gönül alırsınız yani..karşınızdakiler ana baba sonuçtabu ne ya herkes beni suçlamış ben zaten haftasonumu ailemde geçiriyorum bazı akşamlar yemeeğe oraya gidiyorum sadece dün gitmedik diye kıyamet koptu bazıaları demişki madem hava almaya vaktin vardı oraya gidip yemek yiyebilrdin ben 5 dklık yürüme mesafesinde markete gidip geldim gece saat 10da kapımın önunden arayıp sıze gelıyoruz dıyene ne dersınız bunlar benm sınavımın cok önemlı oldugunu kazanmayı cok istediğimi bilen ailem eşim kpssye girmesin diye ellerinden geleni yaptılar sıra bende herşey anlatılmıyor ama ailemin hal ve tavrından bende bunaldım eşimle özel hayatımız kalmadı muhakkak orda olmalıyız haftasonları eşim gidelim benm anam babam burda değil onlarla olalım dedikçe tepemize çıkıyorlar birazda bana hak verin ya
sadece telefonunuzu alıp almamakla değil öncesindede dışarıya çıkıp yemek yemek yerine annenize gidip yemeğinizi yiyip kalkmış olsaydınızda bunlar olmazdı..olanlar olmuş..siz ve eşiniz ailenize bir özür borçlusunuz.eşinizin yaklaşımının hatalı olduğunu anlatın eğer tavır koymazsanız ömür boyu ailenizle eşiniz arasında gidip gelirsiniz...[/QUOTE
Bu dediğinizi yapmak zorunda değil...herkesin hür iradesi var birilerini mutlu etmek için neden kendi isteklerinden ödün versin. Birde yemek yedik demelerine rağmen bu ısrarın asıl sebebi sence ne. Artık onlar bir aile kendi istekleri doğrultusunda yön alıyorlar. Fazla ısrar nezaketsizliktir. Valla bende aileme yakınım ama sürekli ne ararım ne giderim bu onları sevmediğim veya saymadığım anlamına gelmiyor. Eşimin ailesi çok uzakta ve özlüyor bu yüzden kendi ailemlede bir mesafe söz konusu kanadı kırık kalmasın diye. bu şekilde o kadar tatlı ki hem yakın olmama rağmen özlüyorum ne güzel. O kadar çok tanıdığım varki ailesinin baskısı ve sürekli ensesinde olmaları yüzünden evlilikleri dağıldı. Saygını ve sevgini esirgemeden desteğini ver ailendir nihayetinde ama sınırlarıda çizmek gerek. Ben eşimle ailem yüzünden hiç tartışmadımerkek içinde aynı şey geçerli o yüzden biz birbirimizin ailelerini kendi ailelerimizden hiç ayırt edemiyor çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?