sadece telefonunuzu alıp almamakla değil öncesindede dışarıya çıkıp yemek yemek yerine annenize gidip yemeğinizi yiyip kalkmış olsaydınızda bunlar olmazdı..olanlar olmuş..siz ve eşiniz ailenize bir özür borçlusunuz.eşinizin yaklaşımının hatalı olduğunu anlatın eğer tavır koymazsanız ömür boyu ailenizle eşiniz arasında gidip gelirsiniz...[/QUOTE
Bu dediğinizi yapmak zorunda değil...herkesin hür iradesi var birilerini mutlu etmek için neden kendi isteklerinden ödün versin. Birde yemek yedik demelerine rağmen bu ısrarın asıl sebebi sence ne. Artık onlar bir aile kendi istekleri doğrultusunda yön alıyorlar. Fazla ısrar nezaketsizliktir. Valla bende aileme yakınım ama sürekli ne ararım ne giderim bu onları sevmediğim veya saymadığım anlamına gelmiyor. Eşimin ailesi çok uzakta ve özlüyor bu yüzden kendi ailemlede bir mesafe söz konusu kanadı kırık kalmasın diye. bu şekilde o kadar tatlı ki hem yakın olmama rağmen özlüyorum ne güzel. O kadar çok tanıdığım varki ailesinin baskısı ve sürekli ensesinde olmaları yüzünden evlilikleri dağıldı. Saygını ve sevgini esirgemeden desteğini ver ailendir nihayetinde ama sınırlarıda çizmek gerek. Ben eşimle ailem yüzünden hiç tartışmadım
erkek içinde aynı şey geçerli o yüzden biz birbirimizin ailelerini kendi ailelerimizden hiç ayırt edemiyor çok seviyoruz.