- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi kakarakubara
-
küçücük bi olay yüzünden boşu boşuna kalpler kırılmış
bence annenizin,kardeşinizin tek hatası bu kadar ısrar etmek olmuş
hatanın büyüğünü sizde bence
tmam gidemediniz ama onlar sizi düşünmüşler,eve yemek gönderiyolar.geri dön müsait değiliz demek çok kırıcı olmuş,sinirlenmekte haklılar.
ailemin ısrarı eşimin sinirleri beni yıpratıyor psikolojik tedavi almak istiyorum yoksa aralarında kafayı yiyecem eşimle tek sorunumuz ailemden kaynaklanıyor
ozaman en iyisi oturup konuşmak
ailenle konuşup bakın bu ısrarlar, bu kadar üzerimize düşmeniz, eşimle aramın açılmasına yol açıyo huzurumuz kaçıyo diyebilirsin.umarım anlarlar
daha uzak biyere taşınma imkanınız yok mu
insanın en yakını annesi sanırdım ki bende beni sadece annem anlar ama hiç bir şekilde anlamıyor canım aynı dert herkeste var. Bende daha 5 aylık evliyen keşke başka şehirde olsam dedim.
Anne yorgunum bugun gelemeyiz,ne var bizde yorgunuz
Anne bugun uykusuzum eve gidip yatacagım, ne olacak bende uykusuzum :)) bizim ki de hep böyle.
Yalnız bir yemek için bu kadar ısrar edilmez ki altı üstü bir yemek insan aç olsa kuru ekmekle bile karnını doyurur bir insan istemiyorsa istemiyordur bu kadar ısrar çok fazla. Bizimkiler çok ısrar etmez ama sonra tribini atar
İnsanı en çok anlamayan ailesi yoruyor canım takma hiç kafana annenler hatalarını anlarlar bırak biraz uzak kalın kafanızı dinleyin.
kardeşim msj attı sakın bidaha gözümüze görülme kocanla s.olun gidin ne annemı ne babamı ne karımı üzemezsin sen o salak kocanada söyle adımlarına dikkat etsin....
kardeşim msj attı sakın bidaha gözümüze görülme kocanla s.olun gidin ne annemı ne babamı ne karımı üzemezsin sen o salak kocanada söyle adımlarına dikkat etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?