Ailemle aramız bozuldu...

kızı bosuna gıtseydınız vs dıye soyluyorsunuz gıtmek ıstememıs gıtmemıs
yanı ıllada yemegı getırmenın goturmenın ısrar etmenın anlamı nedır kı anlamıyorum
benım aılemd eboyle

7 gunluk evlıydık daha yemege gelmedınız demeye basladılar yanı

küçücük bi olay yüzünden boşu boşuna kalpler kırılmış
bence annenizin,kardeşinizin tek hatası bu kadar ısrar etmek olmuş
hatanın büyüğünü sizde bence
tmam gidemediniz ama onlar sizi düşünmüşler,eve yemek gönderiyolar.geri dön müsait değiliz demek çok kırıcı olmuş,sinirlenmekte haklılar.
bu şekilde ısrarcı olan aileler var ama konuşursun bu davranışlardan rahatsız olduğunu söylersin onlarda anlarlar heralde

Son düzenleme:

ailemin ısrarı eşimin sinirleri beni yıpratıyor psikolojik tedavi almak istiyorum yoksa aralarında kafayı yiyecem eşimle tek sorunumuz ailemden kaynaklanıyor

eşin de abartmış bence böyle yapması hiç iyi olmamış.anneler de çok hatalı bu kadar ısrar betmem bu davranışa da maruz kalmam.sen bence ailen hatalı da olsa eşinin karşısında ezilme.hatalılar haklısın falan deme.özür dilemeye mecbur bırak eşini.ama annenlerin de anlamasını sağla bir daha böyle yapmasınlar.

diğer konularını okudumda şimdi
bence annen den biraz uzaklaşmanız daha iyi olacak kafanızı takmamaya çalışın

ailemin ısrarı eşimin sinirleri beni yıpratıyor psikolojik tedavi almak istiyorum yoksa aralarında kafayı yiyecem eşimle tek sorunumuz ailemden kaynaklanıyor

ozaman en iyisi oturup konuşmak
ailenle konuşup bakın bu ısrarlar, bu kadar üzerimize düşmeniz, eşimle aramın açılmasına yol açıyo huzurumuz kaçıyo diyebilirsin.umarım anlarlar
daha uzak biyere taşınma imkanınız yok mu

Son düzenleme:
insanın en yakını annesi sanırdım ki bende beni sadece annem anlar ama hiç bir şekilde anlamıyor canım aynı dert herkeste var. Bende daha 5 aylık evliyen keşke başka şehirde olsam dedim.
Anne yorgunum bugun gelemeyiz,ne var bizde yorgunuz
Anne bugun uykusuzum eve gidip yatacagım, ne olacak bende uykusuzum :)) bizim ki de hep böyle.
Yalnız bir yemek için bu kadar ısrar edilmez ki altı üstü bir yemek insan aç olsa kuru ekmekle bile karnını doyurur bir insan istemiyorsa istemiyordur bu kadar ısrar çok fazla. Bizimkiler çok ısrar etmez ama sonra tribini atar
İnsanı en çok anlamayan ailesi yoruyor canım takma hiç kafana annenler hatalarını anlarlar bırak biraz uzak kalın kafanızı dinleyin.

ısrar konusunu daha 1 hafta önce konuştuk ısrar etmeyn diye gene aynı ama

kardeşim msj attı sakın bidaha gözümüze görülme kocanla s.olun gidin ne annemı ne babamı ne karımı üzemezsin sen o salak kocanada söyle adımlarına dikkat etsin....

bence onlar sinirle öyle mesajlar atıyorlar

kocana çok sinirlenmişler..

ama bence kimse için ailenle aranı bozma canım bi şekilde gönüllerini al

kardeşim msj attı sakın bidaha gözümüze görülme kocanla s.olun gidin ne annemı ne babamı ne karımı üzemezsin sen o salak kocanada söyle adımlarına dikkat etsin....

bu msj ı erkek ailesi atmış olsa eşinize ve eşiniz gidp özür dilesin mi diye konu açsanız herkesin tek diyeceği dilemesin sen haklısın olur ben burda empati yapıp sizin bir süre annenizle görüşmemenizden yanayım ama kardeşinizle oturup konuşmanızdan yanayım bak senle karınıda çektiyor biliyorsun görüyorsun biranlık boş bulunmulş söylemiş özür dilemiş yapma lütfen annem anlamıyor beni sen anla bari sonuçta sen benim gibi arada kalıp çeken tarafsın.... diyerek bir konuşma yapabilirsiniz

Bence eşinizden çok aileniz haksız.Aynısını eşinizin ailesi yapsa,bu kadar ısrar etseler,rahatsızlık verme boyutuna vardırsalar siz neler düşünürdünüz.Tabi ki kızardınız.

Ailenizle küs kalmayın tabi ama diyaloğunuz normale döndüğünde usulünce anlatın annenize.Biraz yalnız kalmak istediğinizi,artık evli olduğunuzu ve evinizin barkınızın ayrı olduğunu hatırlatın.

Bence ailen hatalı bu kadar israrcı olmamaları lazımdı eşinde haklı.
Hani hep erkek aileleri oğullarının artık bir aile olduğunun farkında değiller denir ya buradaki tam tersi.Aileniz sizin artık bir aile olduğunuzun farkında değil.
Annenizin facebook üzerinden yazdığı mesajları da çok çocukça buldum açıkçası.Büyük olarak bence hiç doğru yaklaşmamış,aileniz ile bir süre görüşmeyin bırakın onlar sizi arasın arayacaklardır da. Eşinizi de bu konuda üzmeyin zamanı gelince oda özür dilesin, tatlıya bağlansın konu..

Diger konunuzu bilmiyorum ama gereksiz bir tatsizlik olmus.
Kucuk bir olay cok tatsiz bir hale gelmis.
Madem annenizin huyunu biliyorsunuz arada tampon olup esiniz ve ailenizi ayri idare
etmelisiniz.
Yine sizin caba gostermeniz gerekecek durumu duzeltmeniz icin,
Yinede kapidan cevirmissiniz neredeyse bu hos olmamis.
Aileyle tatsizlik cok zor ve yipratici oluyor kendi huzurun icin
Mesafeli ama dengeli bir yol tutturmak lazim.
Burada da idare size dusuyor.
Allah yardimciniz olsun

onlarda bir sinirle söylemişlerdir, bende çok duyuyorum bunu tek derdin kocaymış kocayı bulunca bizi unuttun kocanla sagolun gidin gelmeyin bize derler sonra arayıp çagırırlar canım sıkma canını kafanı topla yada annene bir dolas gel vaktin varsa, ben ders çalışıyorum o da benim kafam dagılmasın istiyor o yuzden öyle bir tepki verdi dersin. O zamanda kocasını kolluyor diyecekler ama desinler bu aileleri anlamıyorum, Kızları eşiyle iyi geçinse onlarda da bir fesatlık oluyor, eşimizle aramız kötü olsa çok mu iyi. Kızın mutluysa niye bu kadar müdahale ediyorsun. Bırak onlar mutluysa seninle az görüssün yok hergun görüsmek istiyorsan evlendirmeyeceksin kuracaksın turşusunu

Basit bir mevzu nerden nereye gelmiş
Karşılıklı inatlaşıp durmuşsunuz.
Aileniz sürekli arayarak ısrarcı davrandığı için,sizde bunu alttan almanız gerekirken inatla ters davrandığınız için haksızsınız.
Böyle ufak meselelerden aile bağlarını bu kadar zedelemeyin.

aileniz heveslenmiş yemek yapmış kapınıza getireceklermiş
keşke demek çözüm değil ama keşke geri dön demeseymiş eşiniz
o zaman toksanız bile saklar 2. gün yerdiniz dondurucuya koysanız bile olurdu
ailenizde gelemeyiz müsait değiliz biz yedik dediğiniz halde ısrar ederek hata yapmışlar
bence biraz zaman geçip ortalık yumuşadıktan sonra aileniz eşinizden eşiniz ailenizden karşılıklı özür dilerlerse iyi olur..
yani eşin için aileni ailen için eşini atamayacağına göre zamana bırakıp orta yolu bulacaksnız

bence sadece ve sadece siz haksızsınız.
ailenizle eşiniz arasını gerdiğiniz için.
en başta, bu kararı verdiğinizde, sadece çalışmaya odaklanacağınızı ailenize söylemeliydiniz. Ayrıca bir akşam yemeğe gitseydiniz eğer inanın daha az zamanınız harcanmış olacaktı. İşler bu raddeye gelmeyecekti, siz şimdi kara kara düşünmüyor olacaktınız ve dersleriniz yoğunlaşmış olacaktınız.
Tabii eşinize kardeşinizle bu şekilde konuşma hakkını verdiğiniz için de suçlusunuz. Annenizle kavga etmek ne demek? O bir büyük ne yaparsa yapsın. Kaldı ki yaptığı şey sizi düşünmek, size önem vermekten başka bir şey değil.
Siz eşinizin ailesinden biriyle bu şekilde konuşsaydınız neler olurdu bir düşünün...
Bence baştan gözden geçirin bu tavrı, sonrası kötü...

annem aradı müsait değildimm dedi babam gece fenalaşmış ben p.... mi yapıyorum benım asımı ekmeğimi yemiyorlar o ş... adam benm kızıma eziyet ediyo kesin kızımı bizle görüştürmüyor demiş ne alaka anne dedim o sana el kaldırdığı an bize haber et seni sahipsiz sanmasın diyor dedim bizim sıkıntımız yok sadece dün sizin ısrarınızdan dolayı öyle dedi dedim kardeşim telefonu kapattıırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…