bu arada kendimden bahsediyim biras 27 yaşındayım 3 ve 9 yaşında 2 ytane oglum var.3 senedirde ria ile korunuyodum mayıs ayında rahimden kaydını öğrendik ve çıkarttık ve aradan 1 ay geçmedende hamile kalmışım ne şans demi şuan 6+4 haftalık hamileymişim akşam dr gittik alttan ultrasyonla filan baktı düşük riskim varmış bebek kanama yapmış içten galiba sabahta 6 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar yarın çıkacak şimdilik böyle işte arkadaşlar görüşmek üzerevereliniortak[/QUOTE:Saruboceq:]umarım bebişine bişi olmaz hakkında hayırlısı olsun
Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: doc gif jpe jpeg jpg pdf psd txt zip
Konu Abonelik ayarlarıAbonelik türünü seçiniz:
Abone olmak istemiyorum E-Mail bildirimi yok Anlık E-Mail bildirisi Günlük E-Mail bildirisi Haftalık E-Mail bildirimi
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Değerlendirme 5 : Mükemmel 4 : İyi 3 : Orta 2 : Kötü 1 : Üzücü
Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
Bugün 19:37
zeynepb tebrık ederım allah olmayanlara da versın...
Bugün 19:24
Balsurat Tebrik ederim
Bugün 18:56
itek sağlıcakla kucağına alırsın inş.canım
rabbim tüm olmayanlara versin
Bugün 18:54
beyaz16 Tebrik ederim cnm
hayırlı olsun
darısı olmayanların başına
Bugün 18:26
2yengec allah kucağınıza almayı nasip etsin.sürpriz yapmış minik melek size.
Bugün 16:13
megryann Canım minicik olmuş yazdıkların...
Bugün 14:59
belinay06 bu arada kendimden bahsediyim biras 27 yaşındayım 3 ve 9 yaşında 2 ytane oglum var.3 senedirde ria ile korunuyodum mayıs ayında rahimden kaydını öğrendik ve çıkarttık ve aradan 1 ay geçmedende hamile kalmışım ne şans demi şuan 6+4 haftalık hamileymişim akşam dr gittik alttan ultrasyonla filan baktı düşük riskim varmış bebek kanama yapmış içten galiba sabahta 6 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar yarın çıkacak şimdilik böyle işte arkadaşlar görüşmek üzere
Bugün 14:57
pembedusler canım tebrikler.allahım kucağınada almayı nasip etsin.cümlemizle beraber inşallah.
Bugün 14:56
megryann Hayırlısı olsun canım arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin.Sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
Bugün 14:52
belinay06 tşkr ederim arkadaşlarr umarım saglıklı sıhhatli bir kıs çocugu nasip eder rabbim
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.