Aileniz sizin illa maddi olarak destek olmak zorunda mı ? Memursunuz ne güzel atanmissiniz ,kendiniz kendi evliliginiz için damadın yuzugunude alırsınız ,kendi ihtiyaçlarınizi kendiniz de karşılayabilirsiniz ,altın takmamislar vs diyorsunuz adamların birde elinde yokmuş yok olmasina rağmen eşyanıza yardım etmişler hemde kredi çekip daha ne istiyorsunuz .bı zahmet kendi eşyanızıda kendiniz alın ,adamların elinde olmadığını bile bile neden bu kadar kibirli kinli evlatsiniz ailenize ? Bizde kendimiz aldık ailemizi mi silelim ? Tuhaf,kaç yaşındasınız memur olduğunuza göre 25 üstü sayılırsınız .Merhabalar ben eşimle ayrılık aşamasındayım. Ailem bana hiç destek değil hep köstek. Zaten bugüne kadar onların elalem ne der lafı ile bugünlere geldim .ama artık kafam dank etti yani .yaşadıklarım tecrübe oldu .bugüne kadar ailem beni hep sömürdü. Memur oldum atandim evime eşyamı babam aldı. İkinci el.aylarca çekyatta yattım sonra aldi yatak .yeni memur olduğum için maaşım düşüktü. Ödemleri zor yapıyordum çünkü. Nişanlandı hiç bir katkısı olmadı.esime altin bile takmadı.esimjn yüzüğünü takım elbisesini kendim aldım.kesinlikle elini cebine atmadılar. Düğünüm oldu çeyizi için kredi çektim.kendim ödedim.eksiklerim vardı alır mısınız dediğimde hayır cevabı aldım. Babam battaniye ile günlük çatal kaşık takımı aldi .onu da aldirttim diye bi sürü laf işittim. Eski eski tabak canakla gelin oldum .markettn alınmış tencereler .doğru dürüst takımım yoktu .4 yıl önce maaş düşüktü ve ben de elimden geldiğince aldım. Ama ailemin bu tavrı zoruma gtti hep
Babam sadede yatak odasını yaptı onu da kredi ile ondan da bi sürü laf işittim annem ve ablamdan. Biz iki çalışanımız alirmisz neden aldırmış babama.yani annem Bi tencere alsa parasını ister benden.bazen memleketten kahve başka şeyler getirirdi ben de vereyim parasını derdim vermeyi unutsam vermedin derdi. Yani hep borçlu hissettim kendimi. Biz seni okuttuk elimizden geleni yaptık ceyizini kendin yapacaksın dedi annem .inan öyle eski pusku şeyler çıktı ki ceyiizmden çoğu milyoncudan alınmıştı plastik kayinvalide bile dedi ev doserken a ne çok plastik var .Yani küçük elektronik esyam falan hep kendim aldım. Kına gecesini eşimin ailesi yaptı. Onlar yapacak dediler çekildiler kenara .Yani hep eksik kaldım. Hala sürekli birseyler isterler benden artık daha fazla kullanılmak istemiyorum okudum memur oldum diye Bi ömür borçlu gibiyim ablam ayrı ister yok bana şunu al ailem ayrı zaten hayat zor geçinmek zor .
Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Size eski konularınızda defalarca kez evlenmeyin o adamla denildi, dinlemediniz. Evlendin bari çocuk yapma denildi, yaptınız, ki eşiniz çocuk istemiyorken.Merhabalar ben eşimle ayrılık aşamasındayım. Ailem bana hiç destek değil hep köstek. Zaten bugüne kadar onların elalem ne der lafı ile bugünlere geldim .ama artık kafam dank etti yani .yaşadıklarım tecrübe oldu .bugüne kadar ailem beni hep sömürdü. Memur oldum atandim evime eşyamı babam aldı. İkinci el.aylarca çekyatta yattım sonra aldi yatak .yeni memur olduğum için maaşım düşüktü. Ödemleri zor yapıyordum çünkü. Nişanlandı hiç bir katkısı olmadı.esime altin bile takmadı.esimjn yüzüğünü takım elbisesini kendim aldım.kesinlikle elini cebine atmadılar. Düğünüm oldu çeyizi için kredi çektim.kendim ödedim.eksiklerim vardı alır mısınız dediğimde hayır cevabı aldım. Babam battaniye ile günlük çatal kaşık takımı aldi .onu da aldirttim diye bi sürü laf işittim. Eski eski tabak canakla gelin oldum .markettn alınmış tencereler .doğru dürüst takımım yoktu .4 yıl önce maaş düşüktü ve ben de elimden geldiğince aldım. Ama ailemin bu tavrı zoruma gtti hep
Babam sadede yatak odasını yaptı onu da kredi ile ondan da bi sürü laf işittim annem ve ablamdan. Biz iki çalışanımız alirmisz neden aldırmış babama.yani annem Bi tencere alsa parasını ister benden.bazen memleketten kahve başka şeyler getirirdi ben de vereyim parasını derdim vermeyi unutsam vermedin derdi. Yani hep borçlu hissettim kendimi. Biz seni okuttuk elimizden geleni yaptık ceyizini kendin yapacaksın dedi annem .inan öyle eski pusku şeyler çıktı ki ceyiizmden çoğu milyoncudan alınmıştı plastik kayinvalide bile dedi ev doserken a ne çok plastik var .Yani küçük elektronik esyam falan hep kendim aldım. Kına gecesini eşimin ailesi yaptı. Onlar yapacak dediler çekildiler kenara .Yani hep eksik kaldım. Hala sürekli birseyler isterler benden artık daha fazla kullanılmak istemiyorum okudum memur oldum diye Bi ömür borçlu gibiyim ablam ayrı ister yok bana şunu al ailem ayrı zaten hayat zor geçinmek zor .
Valla ailen kendin çalışıyorsun kendin yap demiş daha ne olsun ben son maaşıma kadar onlara verdim çeyiz için zamanında 7 yıl önce 2 bin ile hallettim eşimde çulsuzda eşyalar İçin kredi çektim gelinen noktada iyi ki bu adama yaldızlı şık yemek takımları ile gelmemişim diyorumMerhabalar ben eşimle ayrılık aşamasındayım. Ailem bana hiç destek değil hep köstek. Zaten bugüne kadar onların elalem ne der lafı ile bugünlere geldim .ama artık kafam dank etti yani .yaşadıklarım tecrübe oldu .bugüne kadar ailem beni hep sömürdü. Memur oldum atandim evime eşyamı babam aldı. İkinci el.aylarca çekyatta yattım sonra aldi yatak .yeni memur olduğum için maaşım düşüktü. Ödemleri zor yapıyordum çünkü. Nişanlandı hiç bir katkısı olmadı.esime altin bile takmadı.esimjn yüzüğünü takım elbisesini kendim aldım.kesinlikle elini cebine atmadılar. Düğünüm oldu çeyizi için kredi çektim.kendim ödedim.eksiklerim vardı alır mısınız dediğimde hayır cevabı aldım. Babam battaniye ile günlük çatal kaşık takımı aldi .onu da aldirttim diye bi sürü laf işittim. Eski eski tabak canakla gelin oldum .markettn alınmış tencereler .doğru dürüst takımım yoktu .4 yıl önce maaş düşüktü ve ben de elimden geldiğince aldım. Ama ailemin bu tavrı zoruma gtti hep