Ailemin psikolojik baskısı ne yapmaya çalışıyorlar... Yardimmm edin lutfen....

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
567
35
Sıkıcı olmamak adına maddeler halinde özet geçeceğim.. ailemin takintilari yüzünden zorlu günler yaşıyorum ..
* Özel günler , kutlama ,ay dönümü yıl dönümü takıntısı var annemlerin her ay hemen hemen bir özel günleri var ve o gün benden özel kutlama hediye vs. Bekliyorlar
* Arada birini atla yada kutlama yada sadece pasta alnhediye alma günlerce kus kalıyorlar..
* Ben evliyim ben kutladım diyelim eşim kutlamasin bunu soyleye söyleye bir sene bitirmiyirlar . Eeskiden eşimin ailesinden de bekliyorlardı son zamanlarda onları unuttular neyse ki ..
* Evliyim ufak çocuğum var dışarı çıkamıyorum her an .. aracım Yok şuan .. dün kardesimnin doğum günüydü .. dışarı çıkamadım haliyle gidemedik ama internetten telefondan kutladım .. eminim gitmedik pasta hediye almadım diye kustuler..
* Gece 10 a kadar benim gitmemi beklediler o zaman pasta kesmişler foto atmışlar .. anneme gelemedim isleerim çok yoğundu dedim .. bana kimseye ihtiyacımız yok zaten yazmış ..düşünün bu daha başlangıç ..bu bir sene sürecek..
* Yılbaşını .. annemin babamın doğum günü ... Anne babanın evlilik yıldönümü .. anneler günü ,babalar günü kardeşimin doğum gunu, sevgililer günü ,kadınlar günü ,o kadar çok ki hepsinde bu şekilde benden bekloyorlar.. bir telefon etmek deil toplanıp parti şeklinde artı hediye bunların birini atma kafama kalkarlar ...
* Ama kendileri benimkilerini atlayabiliyorlar arada .. benim.kocamin böyle adetleri yokk dusnunun sevgililer gününde bile hediye almadi ama benim için sorun deil.. sadece çocuğumuzun doğum gününü kutlar .. bir organizasyon vs yaparız o da bana yetiyor zaten ..
* Ölüm yıldönümleri ni de kutlarlar bunların gbi okuma mevlit .. stiyorum dedemin ölüm günü bütün aile buyuklerini aramami beklerler ....bitmez o gün ...
* Bn şuan çalışmıyorum .. tek tek bu günleri gudemiyorum .. ailem için çok büyük hata . .. olmadık ssekilde baskı yapıp günlerce konuşmayın ya bana ya kocama laf ederler aylarca bitmez...
* Geçen sene kardesimnndogum gününde 50 lira zarfa koydum verdim kocam neden ayrı vermedi .. pasta niye almadık diye bir sene soylediler ..
* Aynı şehirdeyz ..
* Maddi olarak bana zararları yok maddiiyatlari gayet iyi ama.bu günlerde benim kutlamami almamı etmi bekliyorlar ..
* Elimden geldiğince yapıyoruz.zaten ama cokk yoruluyorum sıkıldım onları kırmadan kaç kere söyledim .. bu takintilarinizdan vazgeçin Allah aşkınıza dedim ama iki gün sonra aynı

Bence artık almamaya bir yerden baslayin ve kendinize şart koyun sadece doğum günlerinde hediye alın geri kalan günler zaten saçmalık onlarda hediye almanız tamamen gereksiz sizde sevmiyormuşsunuz zaten böyle böyle alışirlar nereye kadar size istemediginiz bir şeyi dayatacaklar. bir gün kuserler iki gün kuserler unuturlar

Biyerde sonra unutuyorsun yada yemiyorsun yapamıyorsun zaten .. ona göre davranıyorlar soğuk biliyorum hissediyorum açık açık da söylüyorlar ama yapacak bir şeyim yok .. yaa cokk fazla param bile olsa zamanım da olsa .. insan her dakikaa sıkılr her ay düşünür oldum bir ara bu ara ne var diye .. ama çok yoruldum inanki

Böyle insanlara biraz sert çıkacaksın yoksaa ailede olsa senden yararlanır yaparsın yaparsın yine memnun edemezsin hayır demeyi bil

Ben de gidiyordum temzlige arada anneme ama.iste vefa borcum var bana maddi olarak destek çok oldular çocuğumun. Her şeyini hemen hemen karşıladılar yoksa keser atardım çoktan hala maddi olarak yaparlar .. işte değişikler değişik beklentileri var bnnnkilerin . Tanışma yıldönümlerini bile gidiyorlar 33 sene olcak evlendkleri

Özel günler içten gelince kutlanır sizi zorlamaları ve baskı yapmaları çok saçma ben olsam kulak asmazdım ve içimden gelmiyorsa kutlamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…