AİLEMİN 5 SENEDİR ÖDEMEDİĞİ KREDİ BORCU

İnsanlar neden kendi tercihleriyle dünyaya getiedikleri çocuğuna bu kadar eziyet eder alşım almıyor asla

Başka çocuğu yok mu onun üstüne çektirsin ödesin borcunuzu. Babanızın üstüne filan. Sonra onu ödemesin.
İşe girişlerde temiz kağıdı isteniyor icrası yoktur diye. Nen girerken öyle olmuştu. Bi başvurunun icrası var diye elendi.

Yok tekim. Hangi işte isteniyor o ? İlk defa duydum bunu

Yok normal değil bu. Annenin rolünü genelde kötü babalar kötü eşler üstlenirdi. Bu defa tam tersi eldeki avuçtakini iş yapacağım ayağına batıran bir kadınla karşı karşıyayız. Baban biraz sessiz mi ne? Höst bu ev benim ve çocukların gir birçişe çalış diyemiyor mu?

Anneniz çok sıkıntılı bir kadın,para kavramı yok İlerde sizin üstünüze kalır.Ev yok bark yok,bana bakmaya mecbursun der.Sizin çektiğiniz sıkıntılar umrunda değil Aşırı bencil ve ben merkezci.Bu saatten sonra umarım annenizin ipiyle dipsiz kuyulara inmeye kalkmazsınız......

Büyük kazık yemissiniz sinir oldum .Suratına bakmam para bu para sağlık değil bilmemne değil bu kadarda olmaz adı anne işte görüşmem telefon numaramı değistirirdim ve kuruş vermem ilerdede sakin karşıma çıkmasın benim hayatta en nefret ettiğim ve kimden gelirse gelsin o kişinin benim için yok hükmünde olması bu kazıklanma duygusu başka türlü tabir edemiyorum ilerde hasta olursa peşin ödedim ben sana analık hakkını daha benim alacağım var derim.Sadece lafla değil her hareketimle . Düğünüme çağırma m ben kinci değilim fakat mal mülk para hayat öyle kolay inşa edilmiyor yedirmeyeceksin öyle keyfi 5 kuruşunu kimseye .Beni düşünmeyen hayatına sponsor yapan kadına ben anne de demem benim bildiğim ben kendi evladima yapıyorum mal mülk karakter meselesi para konusunda cehennemlik olsam fikrim değişmez benim.

Annenizin ekonomi yönetimi sıfır evladına bu yaptığına diyecek lafım yok dolandırmış başkada birşey demem ne farkı var ? Parası var ödemiyor bu kadarda olmaz kredi notu çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…