- 22 Haziran 2019
- 51
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi ASPIRATOR-ISIGI
-
Diyete başlıyorum diyetisyenede gittim bi kaç defa hayatında olumsuz birşeyler olunca bi anda herşey patlak veriyor basa dönüyorum tarz konusuna gelince iste onu yapamiyorumGiyinmek süslemek de tarz değiştirmek de o kadar zor değil. Şükürler olsun okulunuzu bitirmişsiniz, mesleğiniz elinizde. Artık kimse size bir şey diyemez. Gezin, tozun, yiyin için en çok siz hakettiniz. Spora yazılın, diyetisyene gidin. Emin olun geç değil.
Çalışmadan önce gidiyordumda çalıştıktan sonra mesai saatleri uygun olmuyor ondan dolayıda izin alıp gidemiorumPiskologa gitmeyi denediniz mi? Calisiyorsunuz da bir deneyin bence.
Kendinize geldikten sonra spora ve diyete başlayin.
İnternetten tarz olmayla ilgili videolar izleyin.
Magazalardan guzel seyler alip kombinlemeye calisin.
sık sık kuafore gidin.
En onemlisi arkadaslar edinmeye calisin ...
Hep korkularım var babamla uzun dönem sorunlar yaşadık sanki en ufak adımımda o kötü dinlere dönecekmiş korkusu yasiyorumMalesef turkiyede hala oyle insanlar var. Suan ailenizlemi yasiyorsunuz hic bisey icin gec degil istedigin gibi biri olabilirsin su satten sonrada babanda dahil kimseyi takma
Çalışmadan önce bir kaç kere psikologa gitmiştim ama bundan daha büyük sorunlarım vardı onun ici gidiyordum çalışmaya başladıktan sonra mesai saatleriyle çakışıyor gidemiyorum iştense izin alma sıkıntısı var30 yaşında gencecik bir hatunsun. .O güzel kuğuyu sen ortaya çıkaracaksın.
Çalışıyorsun paran güzel mi?
Orta şekerse bile spor salonuna yazıl ..Yada eşofman takımı, spor ayakkabı al her akşam belli bir yerde yürü. .
Saçların hala kısaysa uzat ve giyim kuşamina yavaş yavaş farklılık kat..
Bunların hepsi senin elinde artık. .Yok yapamıyorum artık dersen bir psikoloğa git ve bunların hepsini anlat o sana yardım eder.
Bak istersen hayatına değişiklik katabiliyorsun.. gizlice sınava hazırlanmışsin ve o sayede çalışıyorsun. .
Ve buraya konu açmakla da çok iyi yaptın.
Olumlu bütün önerileri dene tatlım:)
Kombin yapmak zor geliyorsa hazır kombinlerden yola çıkın. Mağazalarda alışveriş sitelerinde mankenin üzerinde bulunan tüm parçaları alın mesela. Herkes moda tasarımcı olmak zorunda değil. Şık olmak için çok da çaba sarf etmeye gerek yok. Sade bir kot pantolon, düz beyaz gömlek, bir bileklik veya saat taksanız tamamdır. Emin olun pek çok kadına göre avantajınız var. Meslek sahibi olabilmişsiniz.Diyete başlıyorum diyetisyenede gittim bi kaç defa hayatında olumsuz birşeyler olunca bi anda herşey patlak veriyor basa dönüyorum tarz konusuna gelince iste onu yapamiyorum
Kombin hazırlamak değilde kombine giyinmek zor geliyor sanki başkasının kıyafetlerini emanet kalmış gibi hissedecek kendime yabancı olucakKombin yapmak zor geliyorsa hazır kombinlerden yola çıkın. Mağazalarda alışveriş sitelerinde mankenin üzerinde bulunan tüm parçaları alın mesela. Herkes moda tasarımcı olmak zorunda değil. Şık olmak için çok da çaba sarf etmeye gerek yok. Sade bir kot pantolon, düz beyaz gömlek, bir bileklik veya saat taksanız tamamdır. Emin olun pek çok kadına göre avantajınız var. Meslek sahibi olabilmişsiniz.
Böyle düşünmeyin lütfen. .Bu zinciri kirmalisiniz.Kombin hazırlamak değilde kombine giyinmek zor geliyor sanki başkasının kıyafetlerini emanet kalmış gibi hissedecek kendime yabancı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?