- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
Konu sahibi olarak okuduklarima toplu bir cevap vereyim. Esimin ailesinin maddi durumu iyi. 5 daire, iyi bir araba, bir miktar paralari var ve hacca gidip geldiler. Esim kendi ailesine de borc verebilecegini söylüyor. sayet esimin ailesinin durumu kötü olsaydi ben verirdim bu parayi.
Benim aileme gelince babam bizi okutacam diye cok birikim yapamadi ama cok sukur oturacak bir evimiz var. O soyledigim köydeki ev ve bizimkiler yılın surece fazlasını koyde bahce ile ugrasarak geciriyorlar. Ellerinde hac parasi var evet ama hastaneye verince kalmiyor ve o kadar parayi biriktiremezler bi daha, kardesim hala okuyor.. babamin su anki saglik durumu kötü ama tedavinin yan etkilerine bagli seyler atlatabilirsek su gunleri hayirlisiyla duzelecek insallah kanseri yendi cok şükür.
Esime rest cekemem, bosanamam bunlari soylemek sizin icin ne kadar kolay. Hersey bi kenara ona ihtiyacim var. Kucuk bebegim var ona kayinvalidem bakiyor. Abimin de ciddi saglik sorunlari var.stresden babama uzuldugunden herhalde bu aralar agrilari oldu
Esim getirdi goturdu hastaneye abimi babami. Ben bebeğimi kv biraktim babamin annemin yanina gittim hastaneye destek olmaya. Onlar olmasa babamla da ilgilenemezdim. Su an babam annem bizde ben bakiyorum. Kaldi ki bizim aramizdaki huzursuzluk yansirsa cok üzülür sucluluk duyarlar.
Bu arada babam benden para istemedi hicbir zaman. Ben kendim teklif ettim.
Esim dün cok keyifsizdi konuya cani sikilmis herhalde orta yolu nasil bulacagiz bilmiyorum...
Babanıza yardımı okuyan kardeşinizin masraflarını karşılayarak yapacağınızı söyleyin.
Tek seferde verilen 15 bin den daha az dikkat çeker.
Ve de geri istenecekte bir durum yok.
Eşiniz de bir şekilde orta yolu bulmalı. Tek taraflı uzlaşma istegi ile olmaz.