Çocuğunuzun babasını rezil ediyor değilsiniz. Kusura bakmayın ama çocuğunuzun babası olacak haşerat zaten rezil biri. Annenizle iletişiminizin iyi olduğunu varsayarak kalbinizi açmanızı tavsiye ediyorum. Özel hayatınız anlatmak zorunda da değilsiniz. Ama anlatacaksanız da annenizin bunları asla unutmayacağını bilin. İki gün sonra kocam da kocam diye tutturmayacaksanız dönün ailenizin evine. Baştan şiddete bile boyun eğmişsiniz. Bundan sonra çocuğunuzun ve kendinizin iyiliği için dönmeyin derim.Lütfen ama lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayin. İnanin baş agrisindan, mide bulantisindan mahvoldum. Evlendik evleneli yasadigim stres kayinvalide sorunu onceki konularimda vardi. Evlendigimiz geceden beri hic rahat vermediler, hergun her saat tepemizdelerdi felan diye. Sonrasinda esimin fiziksel siddetini aştik. Sonrasinda da kumar oynadigini ogrendim. Oynamicam dedi yeminler etti evi terk ettim. Karnimda bebek vardi geri geldim sabredeyim isin sonu nereye varacak diye. Ama yine oynadigini gordum 6 aydir oynuyormus. O kavgada da birakmamis. Ciddi bir borcumuz var. Bavulumu topladim anneme durumumu anlaticam. Bana cagirdim. Ama bir anneye, ustelik tek cocuksaniz bu nasil anlatilir bilmiyorum. Esimin yasakli madde kullanmasi da var. Kullanma dedim defalarca kez senden gizlemek istemiyorum dedi. Evi terk edicem dedim pismanim diye kendini yerlere atti. Ama gitmek istiyorum. Annemlere nasil soylerim cok utaniyorum. Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor. Ama gidicem. Cok kotu durumdayim.
Lütfen ama lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayin. İnanin baş agrisindan, mide bulantisindan mahvoldum. Evlendik evleneli yasadigim stres kayinvalide sorunu onceki konularimda vardi. Evlendigimiz geceden beri hic rahat vermediler, hergun her saat tepemizdelerdi felan diye. Sonrasinda esimin fiziksel siddetini aştik. Sonrasinda da kumar oynadigini ogrendim. Oynamicam dedi yeminler etti evi terk ettim. Karnimda bebek vardi geri geldim sabredeyim isin sonu nereye varacak diye. Ama yine oynadigini gordum 6 aydir oynuyormus. O kavgada da birakmamis. Ciddi bir borcumuz var. Bavulumu topladim anneme durumumu anlaticam. Bana cagirdim. Ama bir anneye, ustelik tek cocuksaniz bu nasil anlatilir bilmiyorum. Esimin yasakli madde kullanmasi da var. Kullanma dedim defalarca kez senden gizlemek istemiyorum dedi. Evi terk edicem dedim pismanim diye kendini yerlere atti. Ama gitmek istiyorum. Annemlere nasil soylerim cok utaniyorum. Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor. Ama gidicem. Cok kotu durumdayim.
Evet kesinlikle oyle. Anneme anlaticam simdi yolda, geliyor. Ama nasil soyleyecegimi bilmiyorum. Cok utaniyorumBebeğin, kumar bağımlısı, madde bağımlısı, şiddete meyilli bir babayla büyürse ona haksızlık olmayacak mı?
Offf yine geldi kiskirtici yorum.Böyle bir baba ile büyüceğine babasız büyümesi çok daha iyi. Hem dayakçı hem bağımlı hem de kumarbaz. Maşallah size de evlendiğinizden beri aynı olan adamdan çocuk sahibi olmayı ihmal etmemişsiniz. Çocuk olunca düzelir diye yaptığınıza eminim ama siz istemeyerek oldu diyeceksiniz. Çünkü böyle evliliklerde nedense bu bebekler kaza ile oluyor
Evet kesinlikle oyle. Anneme anlaticam simdi yolda, geliyor. Ama nasil soyleyecegimi bilmiyorum. Cok utaniyorum
Adamda (!) alkol, kumar, uyuşturucu, şiddet var, sen onun yanında durduğun için kendine saygın yok!Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor.
Eğer sonrasında geri dönecekseniz hiç gitmeyin ve ailenizin huzurunuda bozmayın.. Yok kararlıysanız olduğu gibi anlatınLütfen ama lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayin. İnanin baş agrisindan, mide bulantisindan mahvoldum. Evlendik evleneli yasadigim stres kayinvalide sorunu onceki konularimda vardi. Evlendigimiz geceden beri hic rahat vermediler, hergun her saat tepemizdelerdi felan diye. Sonrasinda esimin fiziksel siddetini aştik. Sonrasinda da kumar oynadigini ogrendim. Oynamicam dedi yeminler etti evi terk ettim. Karnimda bebek vardi geri geldim sabredeyim isin sonu nereye varacak diye. Ama yine oynadigini gordum 6 aydir oynuyormus. O kavgada da birakmamis. Ciddi bir borcumuz var. Bavulumu topladim anneme durumumu anlaticam. Bana cagirdim. Ama bir anneye, ustelik tek cocuksaniz bu nasil anlatilir bilmiyorum. Esimin yasakli madde kullanmasi da var. Kullanma dedim defalarca kez senden gizlemek istemiyorum dedi. Evi terk edicem dedim pismanim diye kendini yerlere atti. Ama gitmek istiyorum. Annemlere nasil soylerim cok utaniyorum. Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor. Ama gidicem. Cok kotu durumdayim.
Geri donmek gibi bir niyetim yok. Guvenmedigim adamla ömrümü nasil curuteyim ? Ama korkuyorum da anneme soylicem simdi geliyo mesela nasil yapicaz ne olacak bilmiyorumVe unutmayın bu adamla ( lafın gelişi adam ) yaşamaya devam ettiğiniz sürece yaşadığınız her üzücü durum tekrarlanacak. Şiddet dahil. Gerçekten bu arada adam kötülükte kombo yapmış. Şiddet , kumar , madde , ailecilik... Eksiği yok (!).
Korkmayın. Aslında kurtuluyorsunuz oysaki. Asıl bu adamla yaşamak korkutmalı sizi. Ailesi olunca gözü dönen , doğruyu yanlışı ayırt edemeyen , madde kullanan , kumarbaz bir herif... Nasıl yapacağınız konusunda size bir avukat gerek. Onu da annenizle halledersiniz. Aileniz arkanızda olur değil mi ?Geri donmek gibi bir niyetim yok. Guvenmedigim adamla ömrümü nasil curuteyim ? Ama korkuyorum da anneme soylicem simdi geliyo mesela nasil yapicaz ne olacak bilmiyorum
o kumar oynarken çocuğunu veya seni düşünmedi. fiziksel siddet ve eş aileside sıkıntı. boşan.Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor.
Olduğu gibi, aynen burada bize yazdığınız gibi anlatacaksınız.Geri donmek gibi bir niyetim yok. Guvenmedigim adamla ömrümü nasil curuteyim ? Ama korkuyorum da anneme soylicem simdi geliyo mesela nasil yapicaz ne olacak bilmiyorum
Çocuğun bu adamın elinde rezil olur.Babalik yapmaz.Sen kendini seviyorum bu adamı diye düşünsende.Aile evine de tekrar tekrar dönülmez iyi karar ver.Lütfen ama lütfen kışkırtıcı şeyler yazmayin. İnanin baş agrisindan, mide bulantisindan mahvoldum. Evlendik evleneli yasadigim stres kayinvalide sorunu onceki konularimda vardi. Evlendigimiz geceden beri hic rahat vermediler, hergun her saat tepemizdelerdi felan diye. Sonrasinda esimin fiziksel siddetini aştik. Sonrasinda da kumar oynadigini ogrendim. Oynamicam dedi yeminler etti evi terk ettim. Karnimda bebek vardi geri geldim sabredeyim isin sonu nereye varacak diye. Ama yine oynadigini gordum 6 aydir oynuyormus. O kavgada da birakmamis. Ciddi bir borcumuz var. Bavulumu topladim anneme durumumu anlaticam. Bana cagirdim. Ama bir anneye, ustelik tek cocuksaniz bu nasil anlatilir bilmiyorum. Esimin yasakli madde kullanmasi da var. Kullanma dedim defalarca kez senden gizlemek istemiyorum dedi. Evi terk edicem dedim pismanim diye kendini yerlere atti. Ama gitmek istiyorum. Annemlere nasil soylerim cok utaniyorum. Cocugumun babasini rezil ediyormusum sanki cocuguma haksizlikmis gibi geliyor. Ama gidicem. Cok kotu durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?