- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi melikelike
-
Bence evi annen üzerine alsın. Bunu erteleme en yakın zamanda yap.yoksa basın çok agrirKızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?
Evet bu parayı annem ödedi. Dedemin çarşıda evi vardı o satıldı bu paralardanda genelde tüm hak alanlar ev aldı kendilerine. Verasetname falan vardı mirastan kalan parayla evin alındığı her türlü ispat edilir. Bi yöntemi anlatırım demissiniz ben pek anlayamadım anlatabilirmisiniz? Eşime gelince zamanla gorucez tek sıkıntım alkolü inşallah zamanla bırakır.Annenin vefatıyla ev üstüne geçse eş karışamaz.
Mal satın alma yoluyla geçtiği için ortak mal.
Lakin malın bedelini anne ödediği ispat edilirse mahkeme yoluyla hak olmuyor.
Ama en kesin ve kolay yol direk üstüne vermeniz. Ve annenizin o ev parasını resmi yollarla size ödemesi (yada en azından öyle göstermeniz) (isterseniz yöntemide anlatırım)
Alkolu o kadar kolay bırakamaz. İstesede olmaz. Eğer dayak, hakaret küfür yok ise. Ve eşinizde niyet varsa. Azaltma yöntemiyle devam edin
Sizin ustunuzedemi ev varBu konudaki cevaplar benim için de çok önemli lütfen gerçekten bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi??
Şu an annemin üstüne babamdan miras kalan parayla alınmış. Benim üstüme alma durumum var ama yarın öbür gün nolur bilmiyorumSizin ustunuzedemi ev var
Bence evi annen üzerine alsın. Bunu erteleme en yakın zamanda yap.yoksa basın çok agrir
Eşim öyle hak alacak zorluk çıkaracak biri değil ama insan yinede ne olacağını bilemiyor. Hayat bu kimsenin kimseye güveni yok bu devirde. Annenizin üzerinde kalsa kardesleriniz hak ister miŞu an annemin üstüne babamdan miras kalan parayla alınmış. Benim üstüme alma durumum var ama yarın öbür gün nolur bilmiyorum
keşke senin üstüne yapmasalardı,sen acilen notere git annenle evi onun uzerine geçir.Sakat bi durum. Çünkü boşandığında yeni medeni kanuna göre üzerinde olan mallar ortak ikiye bölünüyorKızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?
keşke senin üstüne yapmasalardı,sen acilen notere git annenle evi onun uzerine geçir.Sakat bi durum. Çünkü boşandığında yeni medeni kanuna göre üzerinde olan mallar ortak ikiye bölünüyor
hmm onu net bilmiyorum o zaman. Peki mahkemede bu nasıl ispatlanıcakOrtak alınanlar için geçerli bu dediğiniz.
hmm onu net bilmiyorum o zaman. Peki mahkemede bu nasıl ispatlanıcak
Bildigim kadariyla evlilik oncesinde alinan mallarda es hak talep edemiyo.Kızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?
anladım canım, yinede ben huzursuz olurdum , annenin üzerine yapmak daha mantıklı gibi geldiAnnesine miras kaldığı ispatlanabilir zaten.
Ev alınırken de annesinin hesabından para aktarıldığı gösterilebilir banka hesap hareketleri ile.
ama bu evlilik öncesi değil kiBildigim kadariyla evlilik oncesinde alinan mallarda es hak talep edemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?