- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
yanlıs yapmıssın esinin böyle oldugu belliymis ne olur ne olmaz deyp keske annenin üzerine alsaydın ama gene gec degilsin miras yoluyla aldıgını kanıtlarsın eger esin pislik yaparsa ama bence annenin üzerine gecir eviiiKızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?
Ya bende istemedim aslında ama çok olaylar oldu. Ben ailem için çok fedakarlık yaptim. Abimin pek faydasını göremediler. Birde bir halam 3 tane evi de 1 tane erkek yeğeninin üstüne yaptı çocuğu yok öldüğünde annemler yada biz bir hak almayalım diye. Annemde kendini mecbur hissetti sanki sen kız evladisin seni garantiye almam lazım dedi. Baştan ikisini de annem kendi üzerine öldükten sonra cocuklarimindir diye yapacakti. Ama önce abime ev aldı direk üstüne verdi. Sonra kendine alincada onuda benim üstüme yaptı.yan
yanlıs yapmıssın esinin böyle oldugu belliymis ne olur ne olmaz deyp keske annenin üzerine alsaydın ama gene gec degilsin miras yoluyla aldıgını kanıtlarsın eger esin pislik yaparsa ama bence annenin üzerine gecir eviii
Önceden bu kadar değildi işten ayrıldı. Kahvede çalışmaya başladı son 1 aydır abarttı hep son deyip içmeye devam etti bende aileme anlattım artiksen şimdilik evi annenin üzerine geçir.
boşanırsan hak alamasın.
eşin alkolik mi ? yani hergün hergün sapıtana kadar mı içiyo.
yoksa arada 1 mi
miras olunca eşin hakkı olmuyor sanırım.
miras değilki.
miras annesine kalmış anneside ona vermiş.
Miras yoluyla gecrnden hak alamiyor diye biliyorumKızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?
Çarşıda 3 katlı bina vardı o satıldı. Herkes pay aldı. O parayla alındı evler nasıl ispat edilir ki tapu dairesinden fotokopisi yada verasetname falan mi göstermem lazimHediye ve bağışlar da boşanmada üzerinde hak talep edilemeyen şeyler.
Sadece beraber çalışıp kazandıkları ile alınanlar pay edilebiliyor.
Annesine kalan mirasla alındığı ispat edilirse eşinin bir talebi olamaz.
Annenin vefatıyla ev üstüne geçse eş karışamaz.miras değilki.
miras annesine kalmış anneside ona vermiş.
İspatın şu şekilde olur. Boşanma zamanı konu mahkemeye geldiğinde eşinin hakkı olmadığını beyan etmen. Bunu da o 3 katlı yerin satışın tarihini be bedelini gösterirsiniz. Buradan aldığımız parayla bu daireleri aldık derseniz sorun çözülür.Çarşıda 3 katlı bina vardı o satıldı. Herkes pay aldı. O parayla alındı evler nasıl ispat edilir ki tapu dairesinden fotokopisi yada verasetname falan mi göstermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?