Ailemden nefret ediyorum

Senin için üzülüyorum malesef yine gerçekleri yazacağım. Herseyin bir bedeli var ekonomik özgürlüğün olmadığı için o eve tıkılıp kalmışsın. Herhangi bir işten aldığın para ise tek başına ev tutmaya yetmez senin gibi bir arkadaşım vardı 3 kişilik bir evde kalırdı tek 1 oda kiralamışti kiti kitina gecinirdi ama en azından özgürdü

6 çocuğu yaparken beyinleri nerde bu insanlarin acaba. Sirf kendilerini düşünüyorlar anne babalar. Anne ve babana karşı hislerin nasil?

Git tedavi ol

Bu nasıl 25 yaş? Daha çok 5e benzettim.
Beddua gırla gitmiş,evlen ablacım evlen de şöyle en az senin kadar değişik bir kaynanan olsun,beraber yaşayın misler gibi yan yana bulaşık yıkayın.

Çalışıyorum kpss vs. Demeseniz bu yazdıklarınızı bir ergen yazdı sanırdım. Ne yaşandı bu kadar nefret edecek anlamadım. Bir bulaşık meselesi değildir diye tahmin ediyorum. Ama bence biraz daha yapıcı olabilirsiniz gibi. Belki kalabalık olduğunuz için bunaldiniz bilmiyorum. Bende bekarken zaman zaman anneme babama kız kardeşime sinir olduğum hatta da sinir krizleri geçirdiğim zamanlar oldu ve hatta ailemin evliligime dahi olumsuz şeyleri oldu konu bile açtım bununla ilgili. Ama aile yine de ailedir emin olun başınıza bir sıkıntı gelse üzülecek onlar olacak. Bende kız kardeşimle asla ve asla anlasamazdim hatta yani öyle kavga ederdikki kafa göz birbirimize girerdik.

Şuan başında çok kötü bir hastalık var, ellerim kırılsa da vurmasaydim diyorum ne isterse yaparım yeterki o iyi olsun diyorum yani bence ne olursa olsun başlarına kötü bir şey gelmeden ailenizin kıymetini bilin.

Nasıl kurtulucam ? Aslında çözüm onların kendilerini değiştirmeleri çeki düzen vermeleri. Onlar kendilerini degistirmicek bende kin beslemeye devam edicem ne yazık ki
Aile hiç bir zaman değişmez ne yazık ki. Ama böyle kin tutarakta kendine zarar verirsin, stres sahibi olursun. Evlilikte çözüm değil. Senin tek çözüm yolun ekonomik özgürlüğün, bir işin olsun, para biriktirip evden bir şekilde ayrılmak. Bir üniversite kazanıp yurt olur, ev arkadaşlığı olur vs. Evden gidemiyorsan , işe girip para kazanmak. Evlilik ise kurtuluş yolu görmeden seni gerçekten sevecek biri bulduğunda evlenirsin.
Odak noktan ailen olmasın, sen kendi hayatını kurtarmaya odaklan. Biliyorum evin içinde yaptıkları zorbaliklari umursamaman zor ama evden gidene kadar belki görmezden gelebilmek senin ruhsal sağlığın bozulmaz en azından

Valla benim kız kardeşim benim aynı zamanda en yakın arkadaşım olduğu için seni anlamam mümkün değil. Birbirimize de girdik saç baş yolduk ağladık ağlaştık ancak eresi gün canımı istese veririm.

Senin sorununun aslı her şeyi ekmek elden su gölden istiyor oluşun. Zengin koca derdin de o, atanmakta istemiyordun normalde çalışmak bir yerlerine zor geliyordu senin şimdi kardeşinle de iş paylaşımı yapmak zorunda olduğun için anlaşamıyorsun. Günde bir kere bulaşık yıkıyormuş zaten iki öğün yeniyor diğerini de sen yıkayıver eline mi yapışır ? Zaten şu dönemde atansa atansa sen atanırsın gibi duruyor ilahiyatçı olduğun için. Çünkü malum kişi tasarruf zamanı matematik öğretmeni yerine ilahiyatçı tercih edecektir. Rahat ol yani(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…