Ailem ve erkek arkadaşım arasında bir uçurum var ve ben o uçurumdan düşmek üzereyim...

Kesinlikle o kadar haklisin ki... sanirim benim de yapcagim sey tam olarak bu olucak... cok tesekkur ederim gercekten...

En azindan tek basima yoluma devam edebilecek gucteyim... boyle bir durun olursa da simdi vazgececegime en azindan denedim de vazgectim derim... keske demekten iyidir gibi geliyo... gene de cok tesekkur ederim yorumun icin canim..
İşte denedim olmadı demeyeceksin. Ah akılsız başım diyeceksin, annemi babamı dinleyeydim diyeceksin. Belki paçanı bile kurtaramayacğın bir pozisyona gireceksin. Sana asla evlenme demiyorum ama uzat biraz. İyice tanı..

Problem su ki evet su an ciksam evden kendi ayaklarmin uzerinde durabilecegimden eminim ama su gune kadar hep annemle birbirimize sarildik... simdi onu yuz ustu birakmak uzuyo beni veya benim yuzumden hastalanmasi fikri canimi yakiyo... bilsem ki anneme hic bisey olmayacak inan bi saniye durmam bu evde ben... he tabi bi de ailemiz biraz genis ve sevgili akrabalarimin da annemi her gun taciz edecegi ihtimalini de yok saymamak gerek...

Cok tesekkur ederim canm yorumun icin... biraz olsun yurekleniyorum...

Bakın evden çıkmayın.

Anneniz zaten bu hassasiyette ise evleniyorum dediğinizde evden git demeyecektir.

Umarım mutlu olacağınız şekilde sorununuzu çözersiniz.

Bakın evden çıkmayın.

Anneniz zaten bu hassasiyette ise evleniyorum dediğinizde evden git demeyecektir.

Umarım mutlu olacağınız şekilde sorununuzu çözersiniz.

Zaten bunun icin ugrasiyorum. Hersey olmasi gerektigi gibi olsun guzellikle olmasin kimse uzulmesin diye...
cikar giderim dedigimde git degil ayrilicaksin o cocuktan diyo...
ben de senin soyledigin gibi olmasini umuyorum... cok tesekkur ederim tekrar zaman ayirdiginiz icin...

Bak eğer baban ona bağırdığında tepki gösterse birazcıkda olsa samimi bulurdum ama sineye çekiyor kimse bu devirde hiç bir hakareti sineye dalan cekmez mantığını kullan bir oku burdaki olayları en ufak bir şeyde elin oğlu posta koyar dünya gerçekten berbat bir yer aynı şey başıma geldi para için millet bırak anasını kendini satıyor .. Çok iyi bir kızsın 100000 kez düşün ölç tart .. Ayrıca ailenin istemediği bir evliliği zaten yapma .. Çok merak ediyorum 5 parasız kalsan bu adam senin ailenin bu hakaretlerini çekermiydi ... Daha çok gençsin baskası rlbet çıkar karşına..

Insallah senin icin de en hayirlisi neyse o olsun... senin derdini de dinlemek isterim... dilerim hersey gonlumuze gore olur....

Haklisin dunya o kadar berbat biyerki insanin basina hersey geleniliyo... yorumunu dusunucem... dilerim hislerim beni yaniltmiyordur... cok tesekkur ederim yorumun icin...

Saygınlık ve baban aynı cümlede geçmez tatlım! Sen keyfine bak

valla canim gercekyen istiyorsan cok dik duracaksin.benimde mrslegim var kendi isimi yapiyorum ama cekip gitmek kolay olmuyor .suan nisanliyim fakat kabul ettirene kadar neler cektim bizdrki meselede irk farkiydi.kiyametler koptu annem ayildi bayildi ama ben tavrimi hic bozmadim ve sonunda tamam dediler suan da o kadar memnunlar ki anlatamam :)

Nasil davrandin biraz anlatabikir misin? Senin adina cok sevindim canim ama benimkinjn hic bi elle tutulur yani yok ailemin gozunde... insallah cok mutlu olursunuz...

Nasil davrandin biraz anlatabikir misin? Senin adina cok sevindim canim ama benimkinjn hic bi elle tutulur yani yok ailemin gozunde... insallah cok mutlu olursunuz...
canim benim sen benim yasadiklarimi bir bilsen oturur aglarsin.tam 2 ay evde tatli ekmek yiyemedim surekli kavga dovus annem perisan en sonunda gittim ablamda kaldim evde durmaya dayanamadim.haber yolladim aileme dedim ben 30 yasindayim kacmak vs ne bana ne meslegime ne yasima yakismaz gider nikah kiyar yaninizdada oturmaya devam ederim diye.
sonra eve geldim bir hafta falan kimseyle konusmadim sonrada fazla dayanamayip tamam dediler

ha birde aileme gercekten anlasamayacaksam bunu kendim gorup anlamam lazim dedim.nisanlilik surecide bi yuzden var bile bile kendimi yakacak kadar aptal degilim baska bir evlilik yqpip cok mutsuz olursqm bu vebali tasiyabilecekmisniz dedim iste bunun gibi seyler canim ama oncesinde karsi tqraftan cok emin olman lazim

Anladim canim. Peki simdi nasilsin her sey yolunda mi? Bende ikna yoluna gitmeye calisiyorum... ne yazik ki evden gidip de kalabilecegim kimsem yok bazen cok daraliyorum bu yuzden ama toparliyorum yani toparlamak zorundayim...

Siz kararlı olun.Kararınızın arkasında durun.Aileniz karrınıza sadık oluşunuzu gördükce zamanla daha sakin davranmatya başlıycaktır.
Sabırlı olun.
Dilerim en kısa zamanda tüm taşlar yerine oturur.

Benim bildiğim zengin zenginle evlenir ve bu evlilik bütün zengin dostlara ilan edilerek yapılır , sanırım sizde bu şekilde evlenmek istiyorsunuz
maddiyata önem veren bir aileniz var ki annen herşeyi bildiği halde boşanma davası açmamış biliyor sanırım maddi zorluğa düşeceğini
annende tuhaf babanda
en azından annenin onayını almak için 2/3 yıl beklemen gerekecek
babanda ama katı yürekli ve maddiyatçı allah kimseye böyle aile nasip etmesin

Anladim canim. Peki simdi nasilsin her sey yolunda mi? Bende ikna yoluna gitmeye calisiyorum... ne yazik ki evden gidip de kalabilecegim kimsem yok bazen cok daraliyorum bu yuzden ama toparliyorum yani toparlamak zorundayim...
cok sukur hersry yolunda cnm.suan ailem nisanlimida ailesinide cok.seviyor.tabi karsi tarafada cok is dusuyor.zaten istenmeyen bir beraberlik olunca karsi taraf anlayissiz olursa hersey berbat olabilir

Şu anda sorununuz ortak , buyuzden beraber mücadele ediyorsunuz , aile kabul edip bu sorun çözülünce asıl sorunlar dengesizlikler ortaya çıkınca acaba ikinizde aynı olgunluğu gösterebilecekmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…