Ailem sevgilimle görüşmemi istemiyor

ozgurkuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
15
5
İlişkim 1 yılı doldurduktan sonra aileme söyledim tabi tepkileri sert oldu, henüz öğrenciyim üniveristeye gidiyorum (sevgilim çalışıyor) babam çok sık görüşmemiz taraftarı değil çocuğu tanımadığı halde fakat anneme çocuğun fotoğrafını gösterdikten sonra yumuşadı iyi bir enerji aldığını söyledi anneler hisseder ya böyle şeyleri mutlu oldum bende fakat bazen gelip boşver ayrıl ya da daha kimleri bulursun diyor canımı sıkıyor.
Sevgilim askerde şuan ona atkı örüyorum gelmesine az kaldı atkıyı bile götürmeme izin vermiyor arkadaşınla gönderirsin diyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum birbirimizi çok seviyoruz askerde üzülmesin diye sevgilime bişey anlatmadim aileme yalan söylememek için ilişkimi söyledim şimdi de çok sıkarlarsa ayrıldım diyip görüşmeye devam mı etsem diyorum ama bu da doğru gelmiyor bilmiyorum ne yapmalıyım

Aileler özellikle babalar böyledir. Takılma. Keşke bir süre daha söylemeseydin

Yaşınız küçük mü ki istemiyorlar

İlişkini öğrendiklerinde nasıl ilşkin olur vs tarzı tepki vermediklerine göre neden sorusuna da mantıklı bir cevap alabileceğini umuyorum ailenden. Yalniz baba kız ve anne kız ayrı konuşarak.

İlişkini öğrendiklerinde nasıl ilşkin olur vs tarzı tepki vermediklerine göre neden sorusuna da mantıklı bir cevap alabileceğini umuyorum ailenden. Yalniz baba kız ve anne kız ayrı konuşarak.
İlişkimi öğrendiklerinde özellikle annem fazlasıyla kızdı biz seni okumaya gönderiyoruz sen napıyorsun diye, keşke söylemeseydim diyorum ama onlara dürüst olmak istedim sadece babam ise soğukkanli bir insandır abartı tepki vermedi ama görüşmemi istemediğini söyledi açık açık erken bulduğunu söyledi yani. Teşekkürler yorumunuz için

20 yaşındayım, çok küçük sayılmam bence
Ama kime göre
Bence küçüksünüz. Mutlaka ailenize göre de küçüksünüz. Arkadaşların da dediği gibi okulu ihmal edersiniz diye böyle yapıyor olabilirler. Ama baskı yaptıklarında ayrıldım demeyin. Seviyorum diyin.
benimde eşimi sevgiliyken anneme söylediğimde annem sürekli bana ayrıl ayrıl diyip duruyordu. Ayrılmadım, ayrıldım diye yalanda söylemedim.Tanıştıktan sonra sana o kadar baskı yaptım yine de ayrılmadın, demekki gerçekten seviyormuşun dedi
Yalana gerek yok. Anneniz sizi anlar. Babalar biraz daha kuralcıdır

Daha küçüksün kendini çok kaptırma ilk hedefin okulunu bitirmek olsun o süreçte de sevgilini iyice tanırsın. Hala ilişki devam ederse ve sen sevmeye devam edersen ne mutlu ama zaman geçtikçe farklı huyları çıkarsa veya gerçek yüzünü görürsen, seni üzerse ayrılırsın. Annenin dediği gibi karşına daha çok kişi çıkar. Dünyadaki tek erkek gibi görüp gözünde büyütme sadece iyice tanımaya çalış

Size yalan soylemek istemiyorum ayrildim deyip konusmaya devam etmek istemiyorum guveninizi kaybetmek istemiyorum de

Aslında evladım olsa ve bana gelip biriyle görüştüğünü anlatsa sevinirdim en azından haberim olur gizli saklı iş yapsın istemem ama sürekli görüşmelerini yalnız kalmalarını da istemezdim ay bilmiyorum ebeveyn olmak çok zor insan evladını gözünden bile sakınır bırak ki el uşağını

Babalar böyle tepki gösterir zaten normal. Anneler bilir bu tarz konuları aslında, annene söyle ben yalan söylemek istemiyorum o yüzden herşeyi bil diye senle paylaşmak istiyorum, beni sıkarsanız benim için sandığınız kadar iyi bişey değil bu vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…