İlişkim 1 yılı doldurduktan sonra aileme söyledim tabi tepkileri sert oldu, henüz öğrenciyim üniveristeye gidiyorum (sevgilim çalışıyor) babam çok sık görüşmemiz taraftarı değil çocuğu tanımadığı halde fakat anneme çocuğun fotoğrafını gösterdikten sonra yumuşadı iyi bir enerji aldığını söyledi anneler hisseder ya böyle şeyleri mutlu oldum bende fakat bazen gelip boşver ayrıl ya da daha kimleri bulursun diyor canımı sıkıyor.
Sevgilim askerde şuan ona atkı örüyorum gelmesine az kaldı atkıyı bile götürmeme izin vermiyor arkadaşınla gönderirsin diyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum birbirimizi çok seviyoruz askerde üzülmesin diye sevgilime bişey anlatmadim aileme yalan söylememek için ilişkimi söyledim şimdi de çok sıkarlarsa ayrıldım diyip görüşmeye devam mı etsem diyorum ama bu da doğru gelmiyor bilmiyorum ne yapmalıyım
Sevgilim askerde şuan ona atkı örüyorum gelmesine az kaldı atkıyı bile götürmeme izin vermiyor arkadaşınla gönderirsin diyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum birbirimizi çok seviyoruz askerde üzülmesin diye sevgilime bişey anlatmadim aileme yalan söylememek için ilişkimi söyledim şimdi de çok sıkarlarsa ayrıldım diyip görüşmeye devam mı etsem diyorum ama bu da doğru gelmiyor bilmiyorum ne yapmalıyım