- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
Bazen büyükler bizlere göre daha ongorulu oluyorlar, kültür farklılıkları varmış evet ama bu sizin evliliğinizde ya da ailelerin ilişkilerinde çok büyük sorun teşkil edecek derecede mi.neden bu kadar ısrarla sizi vermediklerini iyi irdeleyin derimHerkese iyi akşamlar. Benim 1 seneden beri babamı evlenmeye ikna etmeye çalıştığım ömrümden omur alan deliler gibi savastigim ve uğruna çok şeyi feda ettiğim bir ilişkim var. 3 yıldır birlikteyiz sevgilimle kültür farklılığimiz var ama ikimiz çok iyi anlaşıyoruz. bir ilişkiden beklediğim her şeyi onda buldum. İstemeye geleceklerdi babam tanışmak dahi istemedi o buna ragmen darilmadi pes etmedi ben de o da . Araya büyükleri koyduk zaman koyduk olmadı. annem de babam ne derse onu yapan biri aramızı bulacak kimsemiz yok ve babam asla ama asla beni vermeyeceğini söylüyor gidersen seni reddederim birdaha bizi göremezsin diyor. Ben sadece sevdiğim insanla mutlu olmak helal bir şekilde yaşamak istemisstim. Sevgilim istersen seni goturiyim gidelim ben sen ki ne heo yanındayım diyor . Ondan vazgeçemiyorum ama ailemin basini yere egdirmek de istemiyorum ama bizim birlikteliğimiz kaçmadan mümkün gibi değil. Kaçtıktan sonra da barışmazmis bizimkiler her iki tarafı da çok seviyorum biri ailem biri sevdiğim. Kizlar çok zor bı durumdayım çok dua ettim çok uğraş verdim ben napican sadece mutlu olmak istiyorum nolur bu durumu yaşayanlar varsa yada yakınlarından yaşayan varsa yazın birbirimize destek olalım
Kafanda neden sadece plazada çalışan starbucks dan çıkmayan topuklu ayakkabı ve fönlü saçlarıyla salınan yöneticiler canlanıyor?Bir yönetici diğer yöneticiyle çıkar sormadanda yaşar ya
Olmazsa çok rahat bir şekilde yollarınıda ayırabilir
Bu hikayede birşeyler mi eksik yanlış
Eğitimli yönetici bir insanın kaçmaktan bahsetmesi çok ilginç geldi.O zaman sizinde yeterli olgunlukta kültürde olmadığınızı yazabilirim buraya.Ama onun yerine çaresizlikten bunu yazdığınızı düşüneceğim.Babanıza; arkadaşınızı iyi tanıdığınızı eğitim ve iş olarak denk olduğunuzu (çok açıklamanız yok öyle olduğunu varsayıyorum) ve onunla evlenmek istediğinizi,ailenizi babanızı çok sevdiğinizi onlarsız bir düğün ve gelecek düşünmek istemediğinizi, ancak bu tavırlar ile bu yola babanızın kendisinin soktuğunu, kaçma vb asla olmayacağını öyle bir şey yapacak ne o ne sizin o kafa yapısında olmadığını, erkek arkadaşınızı sizinle tanışmaya getireceğini böyle bir tanışma dahi olmadan bu insanı red etmesinin vicdanlı bir davranış olmadığını, bu takdirde sebebin ne olduğunu babanızın size açık açık söylemesi gerektiğini tane tane açık açık yazın...Herkese iyi akşamlar. Benim 1 seneden beri babamı evlenmeye ikna etmeye çalıştığım ömrümden omur alan deliler gibi savastigim ve uğruna çok şeyi feda ettiğim bir ilişkim var. 3 yıldır birlikteyiz sevgilimle kültür farklılığimiz var ama ikimiz çok iyi anlaşıyoruz. bir ilişkiden beklediğim her şeyi onda buldum. İstemeye geleceklerdi babam tanışmak dahi istemedi o buna ragmen darilmadi pes etmedi ben de o da . Araya büyükleri koyduk zaman koyduk olmadı. annem de babam ne derse onu yapan biri aramızı bulacak kimsemiz yok ve babam asla ama asla beni vermeyeceğini söylüyor gidersen seni reddederim birdaha bizi göremezsin diyor. Ben sadece sevdiğim insanla mutlu olmak helal bir şekilde yaşamak istemisstim. Sevgilim istersen seni goturiyim gidelim ben sen ki ne heo yanındayım diyor . Ondan vazgeçemiyorum ama ailemin basini yere egdirmek de istemiyorum ama bizim birlikteliğimiz kaçmadan mümkün gibi değil. Kaçtıktan sonra da barışmazmis bizimkiler her iki tarafı da çok seviyorum biri ailem biri sevdiğim. Kizlar çok zor bı durumdayım çok dua ettim çok uğraş verdim ben napican sadece mutlu olmak istiyorum nolur bu durumu yaşayanlar varsa yada yakınlarından yaşayan varsa yazın birbirimize destek olalım
Bu örnek iyi oldu.Tanidigim "biri" diyeyim cokta detay vermek istemiyorum ama iş guc ve maddi olarak saglam bir kadin boşandiginda asla maddi sorun yaşamayacak, tek basina cok rahat olacak bir kadin olmasina rağmen boşanirken çok zorlandi son raddeye kadar bekledi o da yine kendi boşanmadi adam evden gitti eve uğramadi, adam birakmasa boşanamazdi bence ama o sekilde bosanabildi.
Herkes boyle değil tabi ki, yetişme tarziyla ömür gecirmiyor herkes ama bazisi da meslek edindi diye yetişme tarzindan kopmuyor. Bu sadece kadin icin degil erkek icin de boyle.
Zor bi durum inşallah her şey gönlünüzce olurHerkese iyi akşamlar. Benim 1 seneden beri babamı evlenmeye ikna etmeye çalıştığım ömrümden omur alan deliler gibi savastigim ve uğruna çok şeyi feda ettiğim bir ilişkim var. 3 yıldır birlikteyiz sevgilimle kültür farklılığimiz var ama ikimiz çok iyi anlaşıyoruz. bir ilişkiden beklediğim her şeyi onda buldum. İstemeye geleceklerdi babam tanışmak dahi istemedi o buna ragmen darilmadi pes etmedi ben de o da . Araya büyükleri koyduk zaman koyduk olmadı. annem de babam ne derse onu yapan biri aramızı bulacak kimsemiz yok ve babam asla ama asla beni vermeyeceğini söylüyor gidersen seni reddederim birdaha bizi göremezsin diyor. Ben sadece sevdiğim insanla mutlu olmak helal bir şekilde yaşamak istemisstim. Sevgilim istersen seni goturiyim gidelim ben sen ki ne heo yanındayım diyor . Ondan vazgeçemiyorum ama ailemin basini yere egdirmek de istemiyorum ama bizim birlikteliğimiz kaçmadan mümkün gibi değil. Kaçtıktan sonra da barışmazmis bizimkiler her iki tarafı da çok seviyorum biri ailem biri sevdiğim. Kizlar çok zor bı durumdayım çok dua ettim çok uğraş verdim ben napican sadece mutlu olmak istiyorum nolur bu durumu yaşayanlar varsa yada yakınlarından yaşayan varsa yazın birbirimize destek olalım
Tek sebep kültür farklılığı lafını duyan da tek sebep sevgilimin bıyıklı olması şeklinde önemsiz bir şey sanırBabam çok inatçı ve malesef cahil biri tek sebep kültür farkliligi ama ben ve sevgilim çok iyi anlaşıyoruz bu bir engel teşkil etmiyor
Klasik olacak ama iki gönül bir olunca samanlık sözü artık geçerli degil.bğyükler bazen hatta çogu zaman haklı çıkıyor .Babam çok inatçı ve malesef cahil biri tek sebep kültür farkliligi ama ben ve sevgilim çok iyi anlaşıyoruz bu bir engel teşkil etmiyor
Bunlar hep yaz dizilerindenKafanda neden sadece plazada çalışan starbucks dan çıkmayan topuklu ayakkabı ve fönlü saçlarıyla salınan yöneticiler canlanıyor?
Saten sabahlıkla bahçeye çıkan, kapı çalınca dantelli gecelikle açan yoktur inşallahBunlar hep yaz dizilerindenHande Erçel ve Demet Özdemir sağ olsun hhdjdjd
Onları izleye izleye plaza kadını böyle bir şey sanıyoruz
Allahtan yabancı dizilere inanmıyoruz yoksa içlerinde şekşi iç çamaşırı ve jartiyerle geziyor sanırız
Her an hazırlar maşallah hxhshSaten sabahlıkla bahçeye çıkan, kapı çalınca dantelli gecelikle açan yoktur inşallahyabancı diZilerde en çok ilgimi çeken şeydi gençken
Sadece bunların canlandığını nerden biliyorsunKafanda neden sadece plazada çalışan starbucks dan çıkmayan topuklu ayakkabı ve fönlü saçlarıyla salınan yöneticiler canlanıyor?
Boldladığım kısımda kesinlikle hemfikiriz, hele de söz konusu aşk olunca çoğunlukla nasihatler tavsiyeler işe yaramaz, karşınızdaki aklına koymuşsa yapar ama işte kaçmakBence konu sahibi bunu sevabı ve günahıyla yaşaması gereken biri
Göze alıyorsa yaşasın ve görsün
Bir tecrübede varsın böyle oluşsun diyorum
Kaçma konusu zaten facia onu görmezden gelmeyi seçeceğim izninle