Iyi günler arkadaslar..
suan aklim kalbim cokk karisik napicami bilmiyorum bana hayat tecrüberlerinzle belkide biraz olsun yardimci olursunuz diye umid ediyorum.
Ben 22 Yasindayim 3 senelik bi birlikdeligim var gerci tam olarak birlidkelikde denmez ben almanyada kaliyorum erkek arkadasim türkiyede. biz 3 sene önce ortak arkadasimiz sayesinde tanisdik arkadas olduk konusdukca birbimize uyumlu oldugumuzu görduk. Aslinda yabanci biride degil ayni köyluyuz ailem ailesini taniyor hata enistemin akrabalari... Neyse ben basda kim olduklarini bilmyiordum konusduk is evlilige kadar geldi anneme acdim konuyu annem zaten taa basindan beri karsiydi bu ise Türkiyeden oldugu icin yasam tarzi düsünce fikir uyusmazligi vs vs.. ben yinede direttim bu 3 sene icinde elbete ayrilip barsdik ama en uzun ayrilgiimz 10 gun surdu birbirimize cok baglandik kopamiyoruz bi turlu bu ask mi tutku mu onu bile bilemyiorum kafam cok karisik her yerden bisi diyorlar kimse bu iliskiye olumlu bakmiyor erkek arkadasim benden 1 yas kucuk.. Kimse sevgilim ailesi hakkinda güzel seyler demiyor ortamlari iyi degilmis bize uygun yakisan bi aile degilmis vs vs. en önemliside babamin bana dedigi iki cihan bi araya gelse seni ben o aileye vermem sevdigim adamin babaannesinin adi cikmis köyde herkes o kadini öyle aniyormus. Bizimkilerde senin cocuklarina o... torunu derler diyor sen bunu kaldirabilirmisin cocuklarina o damgayi vuracaklar bizim türk milletini bilmyiormusun soy önemli nerden geldigin önemli deyip duruyo babam nekadr benim sevgilimin sucu yok kimse ailesini secemeiyo babaannesinin yaptigi hata yuzunden onu suclamak dogrumu sizce=?? napmam lazim manikli dusunmeye calisiyorum kalbim agir basiyo bunun pismanilgiini ilerde yasarmiyim sevgilinizden bu durumda ayirlirmiydinzi ailesi sülalesi iyi olmadigi icin ??
annesine denilen belki iftiradır bilemeyiz gözümüzle görmedik. mesele o değil de, eğer sevilen bir aile değillerse kırk bin kere düşün. çünkü eşinle değil direk ailesiyle evleniyor insan evlenirken. ailenin istemediği bir şeyi yapmaman uzun vadede mutlu olman için daha iyi. şimdi ayrılık acısı çekmemek için sana uygun olmayan bir aileye bir ömür katlanmak zorunda kalabilirsin. hakkında hayırlısı olsun.