Doğuma Hazırlık Ailem sectigim isim icin benimle kavga ediyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Banada çok dediler Masal diye isim mi olurmuş yaşlanınca Masal Nine mi diceklermiş falanda filan biz sevgiliyken kararlastirdik onu koycaz isterseniz soylemezsiniz dedik kimse çıtını çıkaramadı şimdi Masal Masal deli oluyorlar kimseyi memnun etmek zorunda değilsin eşin sert yapsin ondan cekinirler ayrica onu taşıyan butun zorlugu cekende sensin icine sinen bir isim koy kimseye karıştırtma

Foruma cok gec girebildim kusura bakmayin okadar cevap yazmissiniz... isim konusunu hala aşamadik ama gundemde de degil artik kimse ilgilenmiyor ama lafi gecince suratlar degisiyor baska isim koy der gibi.. ilerde alisirsiniz dedikce cok beklersin diyorlar. Ama artik umursamiyorum. Ayrica ailem ilk defa bir seye bu kadar karistigi icin saskin kaldim ve buralara yazdim cozum aradim. Ablamin cocugu yok.. esimin ailesi bizden yana ne koyarsak kabul. tatlilikla cozemeyecegimi anlayinca zaten sert tepkimi koydum. Saygi duymazsaniz cocuguda goremezsiniz ozaman dedim artik konusulmuyor. Bence yavas yavas alisacaklar. Bu arada iki isim zaten o yuzden baska isim koyamayacagim. Herkese tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…