• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ailem sectigim isim icin benimle kavga ediyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Banada çok dediler Masal diye isim mi olurmuş yaşlanınca Masal Nine mi diceklermiş falanda filan 😂 biz sevgiliyken kararlastirdik onu koycaz isterseniz soylemezsiniz dedik kimse çıtını çıkaramadı şimdi Masal Masal deli oluyorlar kimseyi memnun etmek zorunda değilsin eşin sert yapsin ondan cekinirler ayrica onu taşıyan butun zorlugu cekende sensin icine sinen bir isim koy kimseye karıştırtma

Sanırım ideolojik bir çatışma yaşıyorsunuz benzerini yaşadım iki isim koyduk gönül olsun diye eşimin ailesi kendilerine ters gelen ismi kesinlikle bir kere dahi telaffuz etmediler 8 senedir.Diğer ismi kullanıyorlar sorun değil o da benim çocuğumun ismi ben eşim ve tanıdığımız herkes bizim koyduğumuz ismi söylüyorlar bir sıkıntı yaşamıyoruz belki sizde ikinci bir isim düşünebilirsiniz çünkü çok katılar bazı fikirlerinde utanırım diyorsa asla vazgeçmez
Aileniz niye bu kadar karışıyorki.. eşiniz bile karışmıyormuş.. eşiniz bu ismi koyuyoruz desin hala karışıyorlarsa kusura bakmayın ama suç sizde derim anne babanızı kendi aile işlerinize çok dahil etmişsiniz ki bu hakkı görüyorlar yani. Normalde herkesin gönlü olsun diye 2 isim koyabilirsiniz derdim ama bu dayatmaya karşı istediğiniz ismi koyun bence..ablanızın çocuğu varmı bilmiyorumda onun çocuğunada karışıldı mı yada sizin fikriniz alındı mı ..eşinizin ailesi ne diyor bu arada..
mecbur kabul edecekler onlar bebişi görsünler isim falan akıllarına gelmeyecek zaten..
Yahu cocugu karninda sen tasimissin 9 ay, annesisin Anne!! Kim ne karisir??? Okuyunca ben sinirlendim burda Yemin ederim... !!! Kendi anneniz dahi olsa , lutfen herseye karistirtmayin insanlari.. Ismi bu olacak !! Koydum bitti !!! Bu kadar... Bunun tatli dille falan ikna edilmesi gereken bir tarafi yok... Kesip atin konuyu ....
Yuh, nasıl bir isim ki bir kadına bu lafı söyletebiliyor? Ne kadar problemli insanlar var ya. Bunun için yüzüne bakmayacaksa bırakın bakmasın. Ama sanmıyorum öyle bir şey yapabileceğini. Siz ne istiyorsanız koyun, onlar her türlü alışır. (Bu arada ismi özelden yazar mısınız, aşırı merak ettim.)
Ismi koyma hakki anne babanindir, ilk kez duyuyorum isim konusunda bu kadar baskiyi..

Foruma cok gec girebildim kusura bakmayin okadar cevap yazmissiniz... isim konusunu hala aşamadik ama gundemde de degil artik kimse ilgilenmiyor ama lafi gecince suratlar degisiyor baska isim koy der gibi.. ilerde alisirsiniz dedikce cok beklersin diyorlar. Ama artik umursamiyorum. Ayrica ailem ilk defa bir seye bu kadar karistigi icin saskin kaldim ve buralara yazdim cozum aradim. Ablamin cocugu yok.. esimin ailesi bizden yana ne koyarsak kabul. tatlilikla cozemeyecegimi anlayinca zaten sert tepkimi koydum. Saygi duymazsaniz cocuguda goremezsiniz ozaman dedim artik konusulmuyor. Bence yavas yavas alisacaklar. Bu arada iki isim zaten o yuzden baska isim koyamayacagim. Herkese tesekkurler

Back