Evde sürekli kavga yaşanıyor. Özellikle babam olmak üzere hakaret, küfürler havada uçuşuyor. Çok bunaldım artık. Küçücük kardeşlerime bile belasınız siz diyor. Son zamanlarda maddi problemler nedeniyle iyice kötüye gidiyor bu durum. Eskiden de böyleydi çocukluğum da bile babamların negatif söylemleri yüzünden özgüvenim kırıldı, hayal kuramıyorum bile olumsuz şeylere alıştırıldığım için. Şimdi 19 yaşındayım iyi bir bölümde üniversite okuyorum ama psikolojik açıdan çok kötüyüm. Tatil nedeniyle 1 ay daha evdeyim, derslerim olduğu gün sabah çıkıp akşam dönüyordum evde durmamak için. Şimdi hiçbir şeye gayretim kalmadı ama daha fazla ailemle zaman geçirirsem düşüncelerim beynimi yiyecek. Lütfen bir şeyler önerin bana
Eksik yazdığım için bir şeyler yanlış anlaşılmış. Ben son zamanlarda babam tarafından daha çok psikolojik şiddet gördüğüm için ondan örnek verdim ama annem, ablam, babam hepsi aynı şekilde ve ben eğitim hayatım boyunca hiçbirinden bir destek görmedim maddi manevi
Eksik yazdığım için bir şeyler yanlış anlaşılmış. Ben son zamanlarda babam tarafından daha çok psikolojik şiddet gördüğüm için ondan örnek verdim ama annem, ablam, babam hepsi aynı şekilde ve ben eğitim hayatım boyunca hiçbirinden bir destek görmedim maddi manevi
Son düzenleme: