Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ucamayantavuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
34
-65
29
Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣

Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba 😣
Bence de boşanın kadın olsun erkek olsun kaç yaşına gelmiş koca koca insanlar hala ailesiyle göbek bağınız kesilmediyse kimsenin başını yakmayın ya ne suçu var şimdi eşinizin ? Bunu yaşamak zorunda mı ?

Ben ailesine bu kadar bağlı insanların evlenmesini doğru bulmuyorum.
Eşiniz sizin ailenize yakın oturmak zorunda değil.
O ailemi seviyorum diye yakın oturmak isteseydi ne derdiniz?

Ailesine göbek bağı kesilmemiş diyoruz erkekler için ama kadınlardan da var böyle.

Alışmak zorundasınız üzgünüm.

aramızda kalsın
Aramızda nasıl kalacak buraya yazdıktan sonra? 🙄

ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin
Bu mantıklı bi beklenti değil
Gerçekçi zaten değil
Adam niye ailenizi sizden çok sevsin?
Siz de sevmeyin aynı şekilde onun ailesini mesela
Ne saçma bi istek

Adamın başını daha fazla yakmadan boşanın bence de
Er ya da geç arıza çıkaracaksınız belli ki

Evliliği oyuncak mi sandınız

Evlendim ailemi özlüyorum ailen evlenme dese vay ayırdılar bizi okucak evlenmişim ailem
Bu nasıl ikilem nasıl düşüncesizlik

Neden sizden çok ailenizi sevsin eşiniz, iyi misiniz?
Siz de ailesini eşinizden çok sevmeye çalışın bakalım ne oluyor :deli:

Gerçekten isteyerek değil hata dediğiniz neyse ki az çok tahmin ettim onun için evlenmissiniz.

Olmuyorsa boşanip ailenizin dizinin dibinde yaşayın bir ömür. Onları sizden çok seven birini bulamazsınız çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X