• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem kocamla bana karışıyor

dururuuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
12
3
1
23
Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor

Sizin içinize siniyor mu arkadaşın evinize gelip gitmesi? Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden mesela.
Adamin başka sıkıntıları da varsa aileniz kendince sizi korumak istemiş olabilirler.
Tepkileri abartılı ama art niyetli gelmediler bana.
Art niyetli değiller zaten ben yanlış da düşünüyorlar demedim ben onlara evet yanlış ama ben ayarlıyorum dedim babam tehdit eder gibi konuştuğu için sinirledim

Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
Doğru olanı yapmışsınız.

Babam evlenmeden iti pustu sokma kızımızın yanına demiş kocam da sayısını bozmadı tamam demiş kocama soylemediler bana sana söylüyorum sen ayarla bidaha görmeyim dedi ve asarım keserime getiriyor lafı bence sinirledim kocam hakkında düzgün konuş dedim saygısızlık yapmak istemedim ama biraz zorladi
Asarim keserim neya bu anlatdiginiz babanizin can duşmanimi ne abartmiş boyle🤔

Ailenizin size her geleni bilmesine gerek yok bence,herşeyi anlatmayın

Ailenizin tavrı biraz fazla ancak kocam böyle bir adamı evime almaya kalksa başta ben kabul etmezdim. Evliyken başkasıyla ilişki kurmak sebep ne olursa olsun etik değil.

Bende öyle düşünüyorum biseylerin yanlış olduğunu bende biliyorum ama herşeyi pat diye düzeltemem evliligimide düşünmem lazım uzun vadede en az hasarla halletmeye çalışıyorum

Aileniz neden böyle bir tepki gösterdi ?
Bence ailenle aranız açmanız doğru değil. Çünkü daha yeni evlisiniz ve eşinizle yarın öbür gün bir sorun yaşadığınızda ilk baş vuracağınız adres yine aileniz olacak.

Babam evlenmeden iti pustu sokma kızımızın yanına demiş kocam da sayısını bozmadı tamam demiş kocama soylemediler bana sana söylüyorum sen ayarla bidaha görmeyim dedi ve asarım keserime getiriyor lafı bence sinirledim kocam hakkında düzgün konuş dedim saygısızlık yapmak istemedim ama biraz zorladi

Kocanız serseri tiplerle mi geziyor, babanızın tepkisi bu yüzden mi?

Art niyetli değiller zaten ben yanlış da düşünüyorlar demedim ben onlara evet yanlış ama ben ayarlıyorum dedim babam tehdit eder gibi konuştuğu için sinirledim
Eşinizin arkadasından rahatsız olup bunu söylemiyorsunuz sanırım. Bu kadar korkmayın kendisinden.
Tersinden bir durum olsaydı eşiniz ne kuzeninizi ve arkadaşınızı evinize sokmazdi muhtemelen.
Aileniz tehdit etmemeli sizi evet ama yanlış bir durum varsa kendi evinizde buna şahitlik etmek zorunda değilsiniz. Bunun dengesini siz kuracaksınız.

Son düzenleme:
Ailenin hala karışması çok saçma. Ama sonuçta ev size ait hoşlanmıyorsanız eve getirmesin diye konuşun eşinizle.

Yanlış bisey yapmamışsınız kararlı olun evlendiniz artık evinize misafinize karışamazlar

O adam evliyken kuzeniyle aldatmis karisini
Simdi de kuzeniyle sizin evinize geliyor
Mutfakta cay koyarken kadina "vicdanin rahat mi bari" deseydiniz muhtemelen bir daha gelmezdi evinize
Ailemin tepkisinden cok ben sahsen kendim istemezdim oyle insanlari evimde

Bana kalırsa doğrusunu yapmışsınız. Evet o adam iyi biri olmayabilir, ama aile olarak üstlerine düşen uyarmak sadece. Uyarırlar, siz de dersiniz ki evet ben de farkındayım hoşuma gitmiyor ama eşim öyle istediği için saygı duyuyorum dersiniz, konunun kapanması lazım bu şekilde. Ha sonra gerekirse eşinizle konuşur rahatsızlığınızı dile getirirsiniz ama ailenizin müdahil olabileceği kısım bu kadar bence

Back