Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailem kocamla bana karışıyor
- Konu Sahibi dururuuu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Art niyetli değiller zaten ben yanlış da düşünüyorlar demedim ben onlara evet yanlış ama ben ayarlıyorum dedim babam tehdit eder gibi konuştuğu için sinirledimSizin içinize siniyor mu arkadaşın evinize gelip gitmesi? Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden mesela.
Adamin başka sıkıntıları da varsa aileniz kendince sizi korumak istemiş olabilirler.
Tepkileri abartılı ama art niyetli gelmediler bana.
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Niye anlatiyorsunki?Aralari bozulur sadeceBen şimdi kocama bu durumu nasıl anlatıcam cephe alsın istemiyorum
Ailenize soylemeyin onlar gelince haberleri olmasin olsun bitsin yani zararsiz çikmiş olursunuz olaydan en azindan
Bidaha görürsem hoş şeyler olmaz falanArt niyetli değiller zaten ben yanlış da düşünüyorlar demedim ben onlara evet yanlış ama ben ayarlıyorum dedim babam tehdit eder gibi konuştuğu için sinirledim
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Doğru olanı yapmışsınız.Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Asarim keserim neya bu anlatdiginiz babanizin can duşmanimi ne abartmiş boyleBabam evlenmeden iti pustu sokma kızımızın yanına demiş kocam da sayısını bozmadı tamam demiş kocama soylemediler bana sana söylüyorum sen ayarla bidaha görmeyim dedi ve asarım keserime getiriyor lafı bence sinirledim kocam hakkında düzgün konuş dedim saygısızlık yapmak istemedim ama biraz zorladi
Kocamı savunduğum için böyle olması çok zormuma gittiAsarim keserim neya bu anlatdiginiz babanizin can duşmanimi ne abartmiş boyle
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Gitmesin aileniz aşiri abartmiş tavsiye vere bilir ama tehdid edemez.Kocamı savunduğum için böyle olması çok zormuma gitti
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Ailenizin size her geleni bilmesine gerek yok bence,herşeyi anlatmayınArkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
- 21 Ağustos 2023
- 407
- 906
- 23
Bende öyle düşünüyorum biseylerin yanlış olduğunu bende biliyorum ama herşeyi pat diye düzeltemem evliligimide düşünmem lazım uzun vadede en az hasarla halletmeye çalışıyorum
Aileniz neden böyle bir tepki gösterdi ?
Bence ailenle aranız açmanız doğru değil. Çünkü daha yeni evlisiniz ve eşinizle yarın öbür gün bir sorun yaşadığınızda ilk baş vuracağınız adres yine aileniz olacak.
Babam evlenmeden iti pustu sokma kızımızın yanına demiş kocam da sayısını bozmadı tamam demiş kocama soylemediler bana sana söylüyorum sen ayarla bidaha görmeyim dedi ve asarım keserime getiriyor lafı bence sinirledim kocam hakkında düzgün konuş dedim saygısızlık yapmak istemedim ama biraz zorladi
Kocanız serseri tiplerle mi geziyor, babanızın tepkisi bu yüzden mi?
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.503
- 548
- 36
Eşinizin arkadasından rahatsız olup bunu söylemiyorsunuz sanırım. Bu kadar korkmayın kendisinden.Art niyetli değiller zaten ben yanlış da düşünüyorlar demedim ben onlara evet yanlış ama ben ayarlıyorum dedim babam tehdit eder gibi konuştuğu için sinirledim
Tersinden bir durum olsaydı eşiniz ne kuzeninizi ve arkadaşınızı evinize sokmazdi muhtemelen.
Aileniz tehdit etmemeli sizi evet ama yanlış bir durum varsa kendi evinizde buna şahitlik etmek zorunda değilsiniz. Bunun dengesini siz kuracaksınız.
Son düzenleme:
Ailenin hala karışması çok saçma. Ama sonuçta ev size ait hoşlanmıyorsanız eve getirmesin diye konuşun eşinizle.Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
- 5 Aralık 2022
- 2.021
- 3.191
- 63
Yanlış bisey yapmamışsınız kararlı olun evlendiniz artık evinize misafinize karışamazlarArkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
- 1 Mayıs 2023
- 877
- 1.235
- 33
- 35
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.296
- 298
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
Bana kalırsa doğrusunu yapmışsınız. Evet o adam iyi biri olmayabilir, ama aile olarak üstlerine düşen uyarmak sadece. Uyarırlar, siz de dersiniz ki evet ben de farkındayım hoşuma gitmiyor ama eşim öyle istediği için saygı duyuyorum dersiniz, konunun kapanması lazım bu şekilde. Ha sonra gerekirse eşinizle konuşur rahatsızlığınızı dile getirirsiniz ama ailenizin müdahil olabileceği kısım bu kadar bence