• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem kocamla bana karışıyor

dururuuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
12
3
1
23
Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor

Vay terbiyesizler.

Şaka bir yana doğru bir tepki vermişsiniz. Sırf evinize geldiler diye sildik demek ne oluyor? Orası sizin eviniz.

Gerçekten silme sebepleri bu mu yani? Adamı ve yaptıklarını tasvip etmiyor olabilirler sizleri de olumsuz etkileyeceği noktasında korkuyor da olabilirler ama bunu daha uygun bir üslupla dile getirebilirler diye düşünüyorum. Eşinizle bu sıkıntılarını paylaştılar mı, onun tepkisi ne oldu? Bir de anne babanızın tepki göstermesini ve sizden bazı taleplerde bulunmasını bir noktaya kadar anlarım da kuzenler falan ne alaka?

Büyüdüğünüzü kabullenmek zorundalar. Kararlı olun. Görevleri hayatları boyunca yönlendirmek değil. Doğru karar verebilecek şekilde yetiştirmeye çabalamak sadece.
Bende öyle düşünüyorum biseylerin yanlış olduğunu bende biliyorum ama herşeyi pat diye düzeltemem evliligimide düşünmem lazım uzun vadede en az hasarla halletmeye çalışıyorum

Anne baba evlensenizde hoşuna gitmeyen durumlarda uyarma ihtiyacı duymuş olabilirler.O iç güdüyle demişlerdir belkide. Tabi ki doğru değil yaptıkları uslupları yanlış. Herseyinize karışıyorlarmı normalde ?

Gerçekten silme sebepleri bu mu yani? Adamı ve yaptıklarını tasvip etmiyor olabilirler sizleri de olumsuz etkileyeceği noktasında korkuyor da olabilirler ama bunu daha uygun bir üslupla dile getirebilirler diye düşünüyorum. Eşinizle bu sıkıntılarını paylaştılar mı, onun tepkisi ne oldu? Bir de anne babanızın tepki göstermesini ve sizden bazı taleplerde bulunmasını bir noktaya kadar anlarım da kuzenler falan ne alaka?
Babam evlenmeden iti pustu sokma kızımızın yanına demiş kocam da sayısını bozmadı tamam demiş kocama soylemediler bana sana söylüyorum sen ayarla bidaha görmeyim dedi ve asarım keserime getiriyor lafı bence sinirledim kocam hakkında düzgün konuş dedim saygısızlık yapmak istemedim ama biraz zorladi

Evlenmeden önce de böyle miydi? Kararlarınıza karışırlar miydi yani? Misal benim ailem de bana fikir beyan ederdi ama ben hep kararı kendim verirdim. Dolayısıyla evlendikten sonra da bu böyle devam etti. Hâlâ ara sıra annelik iç güdüsüyle biseylere laf atacak olur ama direkt 28 yaşındayım bırak onu ben düşünürüm der kestirir atarım 😅

O ilişkimi bilmiyorum ama daha bisanmadan beraberlermis
Sizin içinize siniyor mu arkadaşın evinize gelip gitmesi? Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden mesela.
Adamin başka sıkıntıları da varsa aileniz kendince sizi korumak istemiş olabilirler.
Tepkileri abartılı ama art niyetli gelmediler bana.

Evlenmeden önce de böyle miydi? Kararlarınıza karışırlar miydi yani? Misal benim ailem de bana fikir beyan ederdi ama ben hep kararı kendim verirdim. Dolayısıyla evlendikten sonra da bu böyle devam etti. Hâlâ ara sıra annelik iç güdüsüyle biseylere laf atacak olur ama direkt 28 yaşındayım bırak onu ben düşünürüm der kestirir atarım 😅
Bazen desemde anlamiyorlar

Arkadaşlar ailem bideylere karışıyor dogumu değilmi ne tepki vercem bilmiyorum kocamın bı arkadaşı var ve kuzeniyle sevgili ve adam eşinden yeni ayrıldı ailemde o adamı sevmiyor ve yaptıkları doğru gelmiyor geçen adam ve eşimin kuzenleri bize geldi ve ailem bir daha giremez o adam sizin eve dedi baya kavga ettik bende sevmiyorum adamı ama kocam sevdiği için saygı gösteriyorum ve ailem bana bugün seni sildik dedi evime girene kendim karar verebilirim dedim diye kocama hakaret edemezssizniz dedim diye ne yapmam gerekiyor
Siz evlisiniz artik onlarin yaninda degilsiniz sizin evinize kimin girip çiktigina karişamazlar.

Back