- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi hayattaboguluyorum
-
Doğru ama kırmızı gül vermesi başka durummuş
Kendi kalbinizi dinleyin!Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Peygamber efendimizin zamanında renk esas alinmazmiş. Hissiyat önemli. Ve sadece renk olarak değil hayırlı bi durum olursa da bu hayra yorulurmuş diye duydum ve okudum. Sadece renklere. Göre olucak diye bi durum yok diye biliyorum ama tabi Allah bilirmilas1625 dediği doğru. Önemli olan gördüğünüz renk. Gül'müş böcekmiş kelebekmiş önemli değil
Peygamber efendimizin zamanında renk esas alinmazmiş. Hissiyat önemli. Ve sadece renk olarak değil hayırlı bi durum olursa da bu hayra yorulurmuş diye duydum ve okudum. Sadece renklere. Göre olucak diye bi durum yok diye biliyorum ama tabi Allah bilir
Benim her zaman düşündüğüm aile çocuğu için en doğrusunu bilir. İyi ile kötüyü hisseder. Aile rızası olmayanlarda hep bir sıkıntı görülür. Bence aileni dinle. Belki düşündüğün gibi olmaz eğer senin için hayırlısı ise onların da içine sinerAilem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çoğu hocadan duydum.
Temel islam bilimlerinde yüksek lisans yaptım.Konuyu dine çekmeden eğitimimden yola çıkarak gayet emin bir şekilde sadece renk önemli diyorum. Daha önceki mesajlarmda söylediğim gibi karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun.Peygamber efendimizin zamanında renk esas alinmazmiş. Hissiyat önemli. Ve sadece renk olarak değil hayırlı bi durum olursa da bu hayra yorulurmuş diye duydum ve okudum. Sadece renklere. Göre olucak diye bi durum yok diye biliyorum ama tabi Allah bilir
Tanistirmadan bilemezsin. Ben de yabancı diyince başka uyruk sandım. Bir süre tanıdıktan sonra senin anlattigin kadar iyiyse ailen de sevecektir.Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kırmızı gül kötü demek istiharede diye biliyorum. Ayrıca tek tarafı doğu ailesi olan biri olarak, saf olma iyi düşün. Ailesini öğren, kadına bakış açısını öğren. Mesela ev işi yapar mı, yemek yapar mı? Bunu sana yardım gibi mi görüyor yoksa hayatın müşterek olduğunun farkında mı… ailesine aşırı düşkün mü, dul kadınlar hakkında ne düşünüyor. Çocuğa az da olsa bi fıske atacaksın ki babadan korkmalı biraz falan de. Bakalım ne diyor, şiddete meyli var mı? Gerici doğu adetlerine nasıl bakıyor? Bunları öğren, öyle aile yapısını bilemden evlilik falan düşünme gözünü seveyim. İnan doğu insanı batı insanı çok farklıAilem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Istiharede kirmizi renk olumsuz olmaz mi? Oyle biliyorum ben..Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
kırmızı güle falan bakma sen. kültür farkı çoksa asla evlenme.Ailem yabancıya kız vermek istemiyor. Biraz eski kafada düşünüyorlar ve ailemle hep yakın/uzak akrabaya kız verdiler. Şuan bi sevgilim var. Kendisi doğulu. Düzgün biri iyi kalpli biri. Hatta ben istihareye yattım rüyamda bana kırmızı gül verdi. Hayırlı anlama geliyormuş bu durum. Ama aileme nasıl acıklıcam bilemiyorum. Doğulu olduğu için tanımıyoruz yabancı diycekler vs vs. Aileme nasıl izah edip kabil ettirebilirim. Babam çok inatçı biri. Sadece onun dediği doğru olarak bakıyor. Sizden ricam lütfen bana doğru bi yol gösterin. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?