Canım konumda var su an uc ılde uygulamada ama torba yasasıyla tamamen kanunlasacakmıs,bir araştır ıstersenGündemine aldi mi yoksa daha uygulamaya gecmedi mi?
keşke yanıma gel diyebilsem .ama eşim tek çalışıyor durumlar sıkıntılı rahat ettiremem ...çocukların çok küçük fazlada şansın yok ...suyuna git bi süre diyeceğim olabiliyosa gelirsede alacaksın eve en azından çocukların biraz büyüyüp çalışmaya başlayana kadar.ne bileyim bi çözüm gelmiyor aklıma ..yada kadın sığınma evine başvursansağol akans çıkmazdayım.kızlarıma asla kıyamam.burda yaşarsam kavga gürültü olacak çocukları her defasında koruduğum için.oraya gitsem aynı dayaklara devam...ALLAH'IM yardım et...
Canim sagol ilgin icin...durum su anda biraz daha normal gibi ama ben karar veremiyorum.bosansam olmuyor,bosanmazsam olmuyor.özelden görüselim mi?
Artik bir önemi kalmadi bu sorununda, cevabinin da.iki evladimla hayati bir karar vermek üzereyim...Bu kadar problemli evlilikte 2. Cocuk neden?
O eve geri dönsem diyorum ama kendisi,calismamak icin kacti resmen kizkardesinin kapisina.beni ve cocuklari düsünmeden.oraya gidersem bir evde,karin tokluguna ve cocuklarla bir basina kalacagim.kendisi de arada cani isterse gelip benden kadinlik isteyecek.yillarca evini ve cocugunu düsünmeyen biriyle yasayacagim.keşke yanıma gel diyebilsem .ama eşim tek çalışıyor durumlar sıkıntılı rahat ettiremem ...çocukların çok küçük fazlada şansın yok ...suyuna git bi süre diyeceğim olabiliyosa gelirsede alacaksın eve en azından çocukların biraz büyüyüp çalışmaya başlayana kadar.ne bileyim bi çözüm gelmiyor aklıma ..yada kadın sığınma evine başvursan
İnşallah baban biraz vicdana gelirde şu çocuklarına eziyet etmezler.. O kocana dönmeni hiç istemiyorum .. Aslında siz çocuklarıma iyi olun ben eve para getiricem çalışıcam diyerek iyi yapmışsın paranın yüzü sıcaktır .. Sürekli bunu dile getir canım anladığım kadarıyla senin babanın vicdanının anahtarı para .. Ne olur ikna et ailenide o eve dönmeO eve geri dönsem diyorum ama kendisi,calismamak icin kacti resmen kizkardesinin kapisina.beni ve cocuklari düsünmeden.oraya gidersem bir evde,karin tokluguna ve cocuklarla bir basina kalacagim.kendisi de arada cani isterse gelip benden kadinlik isteyecek.yillarca evini ve cocugunu düsünmeyen biriyle yasayacagim.
Burda kalirsam ailem sorun...gecen gün babama dedim siz cocuklari sevin yeter,ben calisir bakarim.biraz yumusadi gibi.
Canim sagol ilgin icin...durum su anda biraz daha normal gibi ama ben karar veremiyorum.bosansam olmuyor,bosanmazsam olmuyor.özelden görüselim mi?
O eve geri dönsem diyorum ama kendisi,calismamak icin kacti resmen kizkardesinin kapisina.beni ve cocuklari düsünmeden.oraya gidersem bir evde,karin tokluguna ve cocuklarla bir basina kalacagim.kendisi de arada cani isterse gelip benden kadinlik isteyecek.yillarca evini ve cocugunu düsünmeyen biriyle yasayacagim.
Burda kalirsam ailem sorun...gecen gün babama dedim siz cocuklari sevin yeter,ben calisir bakarim.biraz yumusadi gibi.
kızlar eski konularımı bilirsiniz boşanma aşamasındayım.eşimin çalışmaması, şiddet,hakaret ve küfürlerinden dolayı ayrıyım iki aydan beri.boşanmayı istiyorum fakat ailem çocuklarımı horluyor,onlara değer vermiyor.babam ve erkek kardeşlerim özellikle.biraz daha zaman geçse dövecekler nerdeyse.ben çocukları anneme emanet edip gitsem aklım hep kızlarımda kalacak.çok zor durumdayım.eşimin yanına gitsem ben, şiddet vs gibi sorunlara devam edecek, gitmezsem kızlarım burda ezilecek.ben de asgari ücret için koşturcam...eşim ben buraya geldiğimde hakarete varan mesajlar attı,durdu.şimdi boşanma davasını açtığımı öğrenmiş.'ben boşanmak istemiyorum,neden dava açmışlar.böyle olmasını istemiyordum demiş' ben telefonlarına cevap vermiyorum. şimdi kızlar şöyle düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşıyor ve onların lokantasında çalışıyor ve ben geri döneyim evimde yaşayayım kızlarımla.iki dairesi var kiraları toplamda bin tl,bu kiralarla geçinip.kızlarımla yaşasam diye düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşasın haftanın bir günü gelip çocukları eve girmeden görüp gitsin diyorum...bu şartı kabul ederse dönerim desem mi sizce?
Allah yardımcın olsun arkadaşım
İçim acıdı okurken, kadın ne kadar çaresiz her koşulda
Ancak eşinin iki evi varsa boşanma davasında birini talep edebilirsin
Ya da alacağın tazminatla yeni bir ev kurabilirsin
Bir yerlerden başlanır muhakkak, zor bir süreç , bir süre sonra rayına oturur, kararlı ol ve evini ayırmanın yoluna bak
evler başkasının üzerine
eşinin hiç bir malı mülkü yok görünüyor
hatta geliri de asgari ücret görünüyordu galiba
ben dönmemeni öneririm sen bu şartla dönersen hem zaten barışmadın istediğini yaparım diyecekkızlar eski konularımı bilirsiniz boşanma aşamasındayım.eşimin çalışmaması, şiddet,hakaret ve küfürlerinden dolayı ayrıyım iki aydan beri.boşanmayı istiyorum fakat ailem çocuklarımı horluyor,onlara değer vermiyor.babam ve erkek kardeşlerim özellikle.biraz daha zaman geçse dövecekler nerdeyse.ben çocukları anneme emanet edip gitsem aklım hep kızlarımda kalacak.çok zor durumdayım.eşimin yanına gitsem ben, şiddet vs gibi sorunlara devam edecek, gitmezsem kızlarım burda ezilecek.ben de asgari ücret için koşturcam...eşim ben buraya geldiğimde hakarete varan mesajlar attı,durdu.şimdi boşanma davasını açtığımı öğrenmiş.'ben boşanmak istemiyorum,neden dava açmışlar.böyle olmasını istemiyordum demiş' ben telefonlarına cevap vermiyorum. şimdi kızlar şöyle düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşıyor ve onların lokantasında çalışıyor ve ben geri döneyim evimde yaşayayım kızlarımla.iki dairesi var kiraları toplamda bin tl,bu kiralarla geçinip.kızlarımla yaşasam diye düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşasın haftanın bir günü gelip çocukları eve girmeden görüp gitsin diyorum...bu şartı kabul ederse dönerim desem mi sizce?
Ancak nafaka ve kendi çalışması ile bir düzen kurabilir o zaman ama tabi çember çok daralmış olur
Çok üzülüyorum bu çaresizliğe, bir çok konuda okuyorum burada, içim dayanmıyor artık =((
aklım almıyor gerçekten de,insan doğurduğu eme emek büyüttüğü çocuğuna nasıl böyle yapar anlayamaıyourm..
ne olsa da koca evinden yeğdir şu durumda..hele ki siz bunları yazdıktan sonra ,dönerseniz eğer o adam sizi beter eder...
durun bakalım birşeyler çıkar elbet..akıl akıldan üstündür bence bir çıkış yolu bulunur..hangi şehirde olduğunuzu yazmadınız,yakında biyerlerse belki iş konusunda yardımımız dokunur..
Dönersem düzelmez.adam bana diyor ki bulmussun temiz ev oturİnşallah baban biraz vicdana gelirde şu çocuklarına eziyet etmezler.. O kocana dönmeni hiç istemiyorum .. Aslında siz çocuklarıma iyi olun ben eve para getiricem çalışıcam diyerek iyi yapmışsın paranın yüzü sıcaktır .. Sürekli bunu dile getir canım anladığım kadarıyla senin babanın vicdanının anahtarı para .. Ne olur ikna et ailenide o eve dönme
Esim resmi anlamda issiz ,evsiz görünüyor.ayri eve asgari ücretle ve 2 cocukla cikmam cok zor.mecburen bu evde kalacagim.ailem biraz yumusadi gibi calisip cocuklara bakarim diye konusunca.canım bu şiddet hakaret durumları boşanmanıza da ondan istediğin tazminatı da almana yeterli olucak hukuki süreçte. eşinin evini vermesi seni daha da zor durumda bırakabilir. bu yüzden çocukların için nafaka ya da boşanma tazminatıyla yeni bir ev için kiranı karşılayabilirsin. annen gün içinde evine gelir çocuklarına da bakar hem. fakat hor görülücekleri bi yerde asla yaşamamalılar. ayrı bi eve çıkın